Yok abi bana kalsa anında ordayım Aile bırakmıyor..
Türkçe-Coğrafya-Sosyal diye sıralama yaparsan iyi olur. Sosyal ve Coğrafya'nın atamaları birbirine çok yakın olur. Özel ilgin yoksa Tarih yazma.Ayşegül_Aygün' Alıntı:Coğrafya öğrt, Türkçe öğrt, Sosyal Bilgiler öğrt Devletin atamalarında hangisinin şansı daha fazla bilginiz dahilinde bilgilendirirseniz seviniriz Rehberlikçiler başka başka şeyler söylüyrlar hergün tercih sıralamasını değiştirmek zorunda kalıyoruz (Tarih ve Edabiyatı sormuyorum bile bayağı mezun olan veya olacak olan var)
Türkçe-Coğrafya-Sosyal diye sıralama yaparsan iyi olur. Sosyal ve Coğrafya'nın atamaları birbirine çok yakın olur. Özel ilgin yoksa Tarih yazma.[/quote:7ene7e1u]Bağdat KAYNAK' Alıntı:[quote="Ayşegül_Aygün":7ene7e1u]Coğrafya öğrt, Türkçe öğrt, Sosyal Bilgiler öğrt Devletin atamalarında hangisinin şansı daha fazla bilginiz dahilinde bilgilendirirseniz seviniriz Rehberlikçiler başka başka şeyler söylüyrlar hergün tercih sıralamasını değiştirmek zorunda kalıyoruz (Tarih ve Edabiyatı sormuyorum bile bayağı mezun olan veya olacak olan var)
Yiğit Can Yalçın' Alıntı:Benim verebileceğim ve herkese verdiğim en önemli tavsiye: Sakarya yazmayın Yani benim için iyi olur aslında birileri yazsa ama kendi çıkarlarım için başkaları yansın istemiyorum
Yiğit Can Yalçın' Alıntı:Hakkında hayırlısı demekten başka bir seçeneğim kalmıyor o zaman. Umutla tercihleri bekliyeceğiz artık
Berkan Karadurmuş' Alıntı:Noluyor yahu :shock: Heyecanlandım, ben 20' si diyordum herkese