YGS-LYS

Onur Yavuz' Alıntı:
Dışişleri Bakanlığı bekle, gsbasket geliyor. : ) Onur Uncu - İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler

Saim Bey, İTÜ´ye giriş var çıkış yok diye bilinir. Bakalım yeğenin çıkış kapısını kaç senede bulacak. : )

Yabancı kızlar ayvayı yedi :oops:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":34rxzl4m]Dışişleri Bakanlığı bekle, gsbasket geliyor. : ) Onur Uncu - İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler

Saim Bey, İTÜ´ye giriş var çıkış yok diye bilinir. Bakalım yeğenin çıkış kapısını kaç senede bulacak. : )

Yabancı kızlar ayvayı yedi :oops:[/quote:34rxzl4m]

:) :) :)

Onur Yavuz' Alıntı:
Dışişleri Bakanlığı bekle, gsbasket geliyor. : ) Onur Uncu - İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler

orda kalmak ister zaten Onur Bey yeğenim biraz itü meraklısıydı istediği bölüme gitti yapar yani ya da beni korkuttunuz valaha inşallah 5 6 yılda bitirir :) :)

ne kadar çok bekleyen arkadaşımız varmış..
herkesi ayrı ayrı tebrik ederim..
ukalalık etmek istemem ama üniv. hayatı, bana göre hayatın en güzel zamanı.
şu anda, yeniden üniv. sıralarına dönsem diyen onlarca arkadaşım, tanıdığım var..
bence tadını da çıkarın.. sonra çok özleniyor o geyikler, geziler, derse girmemeler, maça gitmeler, flörtler v.b..

Kazanan arkadaşalrımı kutluyorum. Kazanamadığını sananlara da "her şerde bir hayır vardır. Gelecek sene istediğiniz bölüme girmeniz, bu sene istemediğiniz bölüme girmekten daha iyidir unutmayın" diyorum..

Üniversite hayatın balayı gibidir. Bittiği gün gerçek evlilikle tanışacaksınız :)

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Doğrusu beklemiyordum Maraş' ı. En kötü KTÜ' de durur diyordum ama Maraş geldi. Ne diyelim hayırlısı :) Minimum 6 sene Maraş' lıyız artık :)
Berkan Maraş güzeldir. Hayırlı olsun. Benim tayinim Kırıkkaleye çıktı ama :)
Kazanan herkese hayırlı olsun. Bu yıl gsbasket atak yapmış :)

Tebrik ediyorum herkesi..Maşallahınız var bu sene, döktürmüşsünüz..
Başta Onur Uncu olmak üzere :)
herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum.. Alperen,arca,berkan,uğur..adını unuttuklarım kusura bakmasın lütfen.
Fena gururlandım,bana ne oluyorsa??

Kazanan tüm kardeşlerimi tebrik ederim. Allah yollarını açık etsin.

Kazanamayanlar için ise asla dünyanın sonu değil. Allah herkesi kendi şansı ve bahtı ile yaşatır. Üzülmeye gerek yok.

2 sene de olsa bizler de bu yollardan geçtik. Şehirdışı okuyacaklara önce arkadaş tavsiyesi yapıyorum, geri kalanı zaten zor şeyler değil asla...

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":1c6dvnpa]Dışişleri Bakanlığı bekle, gsbasket geliyor. : ) Onur Uncu - İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler

orda kalmak ister zaten Onur Bey yeğenim biraz itü meraklısıydı istediği bölüme gitti yapar yani ya da beni korkuttunuz valaha inşallah 5 6 yılda bitirir :) :)[/quote:1c6dvnpa]

İTÜ hakkında soracaklarınız olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Ayrıca bir arkadaşım da Harita Mühendisliği'nde okuyor. Konuşmak isterseniz onla da konuşturabilirim.

Herkese hayırlı olsun üniversiteleri.