YGS-LYS

Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre üniversite yerleştirme sonuçları yarın saat 10.00'da açıklanacak.

Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre üniversite yerleştirme sonuçları yarın saat 10.00'da açıklanacak. Yerleştirme sonuçları yarın saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin ?www.osym.gov.tr? internet adresinden öğrenebilecek.

Beş ayrı oturumda gerçekleştirilen LYS sonucunda, 784 bin 564 aday 180 ve üstünde puan alarak, tercih yapmaya hak kazanmıştı.

İnşallah bütün kardeşlerim diledikleri mutlu olacakları bölümlere yerleşirler.

Yerleşemeyen de üzülmesin her zaman bir şans daha olacaktır, yeterki ne istediğinizi bilin ve bunun için çabalayın. Hadi hayırlısı arkaşlar.

Uğur, kalbimiz mi temiz, aptala malum mu olur bilmiyorum ama dün gece Burak´la Trabzon´a gitme ihtimalini konuştuk bir süre. : )

Burak´a yakınlaştığın için, gözün aydın mı demeli, yoksa geçmiş olsun mu? : )

Kutlarım seni ve kazanan tüm adayları...

Ah be Berkan az daha Trabzon GSBasket'i tavan yaptırıyorduk desene :) Tebrikler Berkan...

Alperen'in 1905.liğine Galatasaray UA giderdi ama olsun, Onur Abi'nin yanına gitti. Tebrikler Alperen...

Enes Kömürcü Mersin Üniversitesi - Dış Ticaret ..

Onur abi yardım edersin artık :)

kutluyorum kazananlari

Uğur, Berkan da KTÜ olsaydı üçünüz basket maçları için organizasyon düzenlerdiniz İstanbul´a.

KTÜ´lü Aslanlar Galatasaray C.C. - Fener Ülker gidiyor afişlerini asardınız kampüse.

Belki bunu söylemek için daha erken ama sektöre hoş geldin Enes. : )

Erdal, tabii ki elimden geldiğince Enes´e yardımcı olmak isterim.