YGS-LYS

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
Kazanan arkadaşları tebrik ederim :)

Uğurcuğum yandın sen :)

Tşekkürler Volkan'ım.

KTÜ'yü yazmadan bir Allah'ın kulu çıkıp Mr. Barut tehlikesinden bahsetmedi. :)

KTÜ'ye gideceğimiz belli oldu, herkes yandın Uğur diyor. Yanacaksak da Burak Abi'nin elinde yanalım, sana teslimiz abi. :) Alayına isyan bundan gayrı. :)

ulan görende insan yiyoruz sanacak yahu :)
Onur Yavuz-Onur Uncu-Volkan Kızıltaş-Cevdet Akay-Şamil Turançiftçi-Mustafa Marangoz-Esra Uzun-Fırat Uzun bunlar yüzyüze görüşmek olan forum üyelerimiz hangi birine saldırdı yau : )

Gel Uğurum gel bunlar kıskanıyorlar artık bizim yeni mekan trabzonbasket olacak :)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Volkan Kızıltaş":1ly8vw37]Kazanan arkadaşları tebrik ederim :)

Uğurcuğum yandın sen :)

Tşekkürler Volkan'ım.

KTÜ'yü yazmadan bir Allah'ın kulu çıkıp Mr. Barut tehlikesinden bahsetmedi. :)

KTÜ'ye gideceğimiz belli oldu, herkes yandın Uğur diyor. Yanacaksak da Burak Abi'nin elinde yanalım, sana teslimiz abi. :) Alayına isyan bundan gayrı. :)[/quote:1ly8vw37]

Artık Miami ateşini Karadeniz'den yakmaya başlarsınız. :)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Yanacaksak da Burak Abi'nin elinde yanalım, sana teslimiz abi. :) Alayına isyan bundan gayrı. :)
Seni de anlıyorum Uğur, tabii bu saatten sonra tercihlerini değiştirme imkanın yok. Ben de olsam Burak´a destek çıkardım. : )

Can Bulubay' Alıntı:
tebrikler arkadaşlar.. istanbul üniversitesi seçmeyen herkesin gözlerin öperim.. mucks..
Niye Can abi ya havuzlu bahçenin kenarındaki İngiliz çimlerine uzanmanın doyumsuz keyfini (?) yaşarlardı 8)

Berkan, senin yaşadıkların Fener maçına bilet almaya çalışan taraftarın durumuna benzemiş. : ) Önce siteye giremiyorsun, sonra siteye giriyorsun tam bileti satın alma sırasında hata veriyor ve sen kafayı yiyorsun...

Sen bakma Burak Abi´ne. En iyi kredi/burs Kredi Yurtlar Kurumu´nun verdiğidir. : )

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Şu KYK' ya da bir başvurabilseydik. Sayfa görüntülenemiyor yazısını biraz daha görürsem çıldırabilirim.
yeğenimin kayıt yapmak için 3günde 60kere denemişizdir ama dün oldu hatta art arda 4 5 kişininkini yaptım sizinki de olur sanırım

Gözün, gözümüz aydın.

Yalnız sabahın 7´sinde başvurmuşun. Rüyanda mı gördün, kalkıp başvuru yapabilirim şu anda dedin ve başardın. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Cimri adamın tekiyim. : ) Beni tanımanız biraz geç oldu ama oldu sayın Barut. : )

Akar adında Dünya'ya hükmeden şirketiniz var, Gsbasket'in 10 tane kardelenine burs vermiyorsunuz vay be paranın gözü kör olsun : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Gözün, gözümüz aydın.

Yalnız sabahın 7´sinde başvurmuşun. Rüyanda mı gördün, kalkıp başvuru yapabilirim şu anda dedin ve başardın. : )

Ab sağlık raporu almam gerekiyordu okul için erken kalkmıştım; şansımı denedim ve başardım :)

Ha sağlık raporu demişken; 6 tane uzman gezdim biri bile yüzüme bakmadan sağlam yazıp yazıp yolladı :) Ne komik iş yahu; o kadar para aldılar bari muayene de olsaydık :)