YGS-LYS

Bu iletini saklıyorum Berkan. : ) 10 sene sonra çalıştığın hastaneye birini göndeririz. Bakarız muayene ediyor musun etmiyor musun rapor verirken. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Bu iletini saklıyorum Berkan. : ) 10 sene sonra çalıştığın hastaneye birini göndeririz. Bakarız muayene ediyor musun etmiyor musun rapor verirken. : )

Rapor verirken mi ? Rapor almak için hastahaneye gideceksek Berkanımızı neden Tıp okutturuyoruz :roll: Rapor eve teslim modeli yok mudur :)

Onur Abi; düzeltme yoluna giderim iletiyi şimdi :p

Burak Abi; malesef rapor ücrete tabii; yoksa elinde bil :) Ha Berkan' ı okutuyoruz bir de ücret mi istiyor dersen... :p

Burak Ceyhan Ege'li olmuş.Bu konu sayesinde onun ev problemi aklıma geldi :) .Yarın halletmek lazım.Yan daireme yerleştircem.Soğuklarda tek ev tek elektirik faturası gel Burak :)

Tüm kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim, hayırlı olsun. Üniversite bambaşka. İki ay oldu mezun olalı, şimdiden özledim...

Burak, ben seni İstanbul'a bekliyordum...:) Çok sevindim kardeşim. Hayatın boyunca hep istediklerine, amaçlarına ulaşabilmen dileğiyle.

Teşekkür ederim Yiğit abi sağ olasın güzel dileklerin için, İstanbul'da olmasakta maçlara geliriz problem değil... ;) Sık sık görüşürüz...

Abi okul Maraş' ta, yurt Adana' da çıkıyor. Allah belanı versin KYK. Anladık geçtiğimiz sene okul eğitimi Çukurova'da veriyordu ama bunun değiştiğini nasıl bilmezsiniz? Şimdi gereksiz yere bir ton uğraş verecem.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Volkan TS mi EA mı ikilemi içinde olsan, ya da MF mi EA mı ikilemi içinde olsan neyse de, TS ile MF çok ters be... :)
Hem sözel hem sayısalı iyi olursa bir cocuğun böyle olur :p

Şaka bir tarafa şu meslek lisesi olmam kafamı karıştırıyor.

Ama meslek sınıfında okurum dershanede Nisandaki sınavı kazanamazsam nisanda sonra TS'den girebilirim. :)

Meslek Liseli birinin diğerleri ile aradaki farkı kapatabilmek için kaç net fazladan yapması gerekiyor. Mesela Tıp kazanabilmek için kaç matematik fen neti lazım?

Berkan Karadurmuş' Alıntı:
Abi okul Maraş' ta, yurt Adana' da çıkıyor. Allah belanı versin KYK. Anladık geçtiğimiz sene okul eğitimi Çukurova'da veriyordu ama bunun değiştiğini nasıl bilmezsiniz? Şimdi gereksiz yere bir ton uğraş verecem.
Burası Türkiye... : )

Bana kalırsa suç KYK´nin değil YÖK´ündür Berkan. YÖK konuyla ilgili bir bildirimde bulunmadıysa, KYK´nin yapabileceği bir şey yok. Eğer bildirimde bulunduysa o başka tabii.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Meslek Liseli birinin diğerleri ile aradaki farkı kapatabilmek için kaç net fazladan yapması gerekiyor. Mesela Tıp kazanabilmek için kaç matematik fen neti lazım?
%10 civarı daha fazla yapması lazım düz liseli bir öğrenciye göre,ama son yıllarda tıbba ilgi çok çok arttı,İstanbul vs. büyük şehirlerde tıp kazanmak için full'e yakın bir şeyler yapması lazım

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Veysel Kaya":2vofofw8]Ygs de kopya çekildiği iddia ediliyor..Matematik cevap anahtarının mesaj ile birilerine gittiği falan..

Şaşırtıcı değil..
Yanlışlıkla bana atsalar :)

Çok büyük sevaba girerler. :)[/quote:2vofofw8]

Yok valla bana atmasınlar 34 soru göndermişler 30u doğruymuş :) Benim zaten toplamda 2 yanlışım vardı :)