Bu iletini saklıyorum Berkan. : ) 10 sene sonra çalıştığın hastaneye birini göndeririz. Bakarız muayene ediyor musun etmiyor musun rapor verirken. : )
Onur Yavuz' Alıntı:Bu iletini saklıyorum Berkan. : ) 10 sene sonra çalıştığın hastaneye birini göndeririz. Bakarız muayene ediyor musun etmiyor musun rapor verirken. : )
Hem sözel hem sayısalı iyi olursa bir cocuğun böyle olurAlperen Kaplan' Alıntı:Volkan TS mi EA mı ikilemi içinde olsan, ya da MF mi EA mı ikilemi içinde olsan neyse de, TS ile MF çok ters be...
Burası Türkiye... : )Berkan Karadurmuş' Alıntı:Abi okul Maraş' ta, yurt Adana' da çıkıyor. Allah belanı versin KYK. Anladık geçtiğimiz sene okul eğitimi Çukurova'da veriyordu ama bunun değiştiğini nasıl bilmezsiniz? Şimdi gereksiz yere bir ton uğraş verecem.
%10 civarı daha fazla yapması lazım düz liseli bir öğrenciye göre,ama son yıllarda tıbba ilgi çok çok arttı,İstanbul vs. büyük şehirlerde tıp kazanmak için full'e yakın bir şeyler yapması lazımBağdat KAYNAK' Alıntı:Meslek Liseli birinin diğerleri ile aradaki farkı kapatabilmek için kaç net fazladan yapması gerekiyor. Mesela Tıp kazanabilmek için kaç matematik fen neti lazım?
Yanlışlıkla bana atsalarVeysel Kaya' Alıntı:Ygs de kopya çekildiği iddia ediliyor..Matematik cevap anahtarının mesaj ile birilerine gittiği falan..
Şaşırtıcı değil..
Yanlışlıkla bana atsalarVolkan Kızıltaş' Alıntı:[quote="Veysel Kaya":2vofofw8]Ygs de kopya çekildiği iddia ediliyor..Matematik cevap anahtarının mesaj ile birilerine gittiği falan..
Şaşırtıcı değil..