YGS-LYS

Bir zamanlar sütte leke olur ÖSYM´nin yaptığı sınavlarda leke olmaz gözüyle bakılırdı.

Nereden nereye...

Hayırlı olsun Muhammet.

Kırıkhan´a gitmedim hiç ama Hatay sınırları içinde kaldığına göre güzeldir. Hele baharda, o portakal ağaçlarındaki çiçeklerin kokusu var ya...

Boş gitme, selam götür İskenderun´undaki Kerem dostuma.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Aslı Neferoğlu":10z4vi1x]İstanbul Üniversitesi - Maliye ... Hakkında hiçbir fikrim yok bakıcaz artık =)

Uzaktan Eğitim hakkında sağlıklı bilgiyi buradan alabilirsin aslında.[/quote:10z4vi1x]

Konu hakkında bilgisi olup , bilgi vermek isteyenleri seve seve dinnlerim tabi kii .

Eskiden 1 sene önceden belli olurdu tarihler. Neler oluyor bu ÖSYM´ye?

Dershaneler, öğrenciler tüm programını bu tarihlere göre ayarlıyor; konuların yetişme zamanı, yeteri sayıda deneme sınav sayısı vs. Hani sınav tarihini ileriye alsa bir nebze de olsa anlayışla karşılayacağım da, öne almak da ne oluyor?

Haftaya bugün ilk aşama sınavı olan YGS var... Ben de bi şansımı deneyip, iyi birşeyler de çıkarsa yeni bir yol haritası çizebilirim düşüncesiyle sınava gireceğim.

Bu arada, Küçükbakkalköy Kemal Bertkan İlköğretim Okulu'nun yerini bilen varsa bana buradan yada özel mesaj yoluyla yardımcı olabilirse çok memnun olurum...