Veysel, Google'a doğru tercih yanında da gireceğin bölüm ve fakülteyi yazınca çıkan adrese gir, orada bulabilirsin sıralamayı.
Alperen Kaplan' Alıntı:Veysel, Google'a doğru tercih yanında da gireceğin bölüm ve fakülteyi yazınca çıkan adrese gir, orada bulabilirsin sıralamayı.
Sercan Karabıçak' Alıntı:Bugün acıklandı galiba,burdan sınava giren Galatasaraylı aslanlar kaçar puan aldı,yazan yok mu?
Alperen Kaplan' Alıntı:1905. olarak büyük bir gurur yaşıyorum. Doğuştan aslan!
Alperen Kaplan' Alıntı:1905. olarak büyük bir gurur yaşıyorum. Doğuştan aslan!
Uğur YILMAZ' Alıntı:Bir sorum olacaktı;
Kılavuzlarda iki sıralama var. Biri 0.12 AOBP'li, diğeri 0.15 AOBP'li. Sayısal öğrencisi hangi sıralamaya göre davranacak?
Gerçi Berkan'a da sormuştum ama netleşsin diye tekrar sormak istedim.
Aman bu satırları Berkan okumasın, demek ki ona güvenmiyorsun Uğur. : )Uğur YILMAZ' Alıntı:... Gerçi Berkan'a da sormuştum ama netleşsin diye tekrar sormak istedim.
Aman bu satırları Berkan okumasın, demek ki ona güvenmiyorsun Uğur. : )Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":2o98hmj8]... Gerçi Berkan'a da sormuştum ama netleşsin diye tekrar sormak istedim.
Berkan Karadurmuş' Alıntı:Abi, ben Uğur' a -ebilir' li cevaplar verdiğim için garantiye gitmek istemesi çok normal
Burak Barut' Alıntı:[quote="Berkan Karadurmuş":1eryv5u6]Abi, ben Uğur' a -ebilir' li cevaplar verdiğim için garantiye gitmek istemesi çok normal