YGS-LYS

Alperen Kaplan' Alıntı:
Veysel, Google'a doğru tercih yanında da gireceğin bölüm ve fakülteyi yazınca çıkan adrese gir, orada bulabilirsin sıralamayı.

Alperen hepsi toptan lazım çünkü bir çok yer var karşılaştırma falan hepsi toptan olsa çok daha kolay oluyor..

Bir sorum olacaktı;

Kılavuzlarda iki sıralama var. Biri 0.12 AOBP'li, diğeri 0.15 AOBP'li. Sayısal öğrencisi hangi sıralamaya göre davranacak?

Gerçi Berkan'a da sormuştum ama netleşsin diye tekrar sormak istedim.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Bir sorum olacaktı;

Kılavuzlarda iki sıralama var. Biri 0.12 AOBP'li, diğeri 0.15 AOBP'li. Sayısal öğrencisi hangi sıralamaya göre davranacak?

Gerçi Berkan'a da sormuştum ama netleşsin diye tekrar sormak istedim.

Sayısal öğrenci olduğun için alanında bir bölüme tercih etmek istiyorsan ham puanın 0.15 ile çarpılıyor. Yok alan dışı bir bölüm istiyorsan ham puanın 0.12 ile çarpılıyor bu seferde. Sonuç olarak bakacağın bölüme göre puanın değişir.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":2o98hmj8]... Gerçi Berkan'a da sormuştum ama netleşsin diye tekrar sormak istedim.
Aman bu satırları Berkan okumasın, demek ki ona güvenmiyorsun Uğur. : )

Biraz ortalığı karıştırayım... [/quote:2o98hmj8]

Abi yapma bunu :)

Yöneticilerden talebim iletilerin silinmesi :)

Şaka bir yana Berkan'a da Alperen'e de teşekkürler ama ben bir kez daha ortaya teyit ettirmek için sorayım demiştim. Ama onların açıklamaları üzerine zaten planlamalarımı yapmıştım. İkisine de tekrardan teşekkürler.

Ayrıca Arca sana da teşekkürler.

Alperen, Detroit'te durumlar nasıl, Miami'de havalar güneşli :)