Ünal Yarımağan acıklamalarda bulunuyor.Kılavuzda hatalar mı varmış ne.Tercih yapacaklar dikkatli olsun beyler.
Hatadan 850.000 öğrencinin etkilendiği ifade ediliyor. Üst üste yapılan hataların ardından ÖSYM Başkanına istifa yakışır bana göre. KPSS başvurma sürelerinin uzatılması, LYS´de süre uzatımları, KPSS´deki sorularda yapılan bariz hatalar...BASIN DUYURUSU
(21 Temmuz 2010)
15-20 Temmuz 2010 tarihlerinde adayların internetten öğrendikleri 2010-LYS sonuçlarında yer alan ?Y-MF-4 Puan Türünde Alanında Başarı Sırası? değerinin yanlış olduğu belirlenmiştir. Y-MF-4 puanıyla (alanında) tercih yapacak adaylar doğru başarı sıralarını 21 Temmuz 2010 tarihinden itibaren internetten öğrenebilirler. Sonuç belgesinde Y-MF-4 başarı sırasının (alanında) doğru değeri yer alacaktır.
Kamuoyuna önemle duyurulur.
ÖSYM BAŞKANLIK
Evet, Türkiye gerçeği bu, her iktidar kadrolaşır ama şimdiki kadrolaşma uzmanlığa dayalı değil ne yazık ki. Bu da beraberinde böyle skandalları getiriyor.Kerem SEÇER' Alıntı:Bu sene ÖSYM'ye gerçekten birşey oldu. Kayıtların uzatılması, sistemde yaşanan aksaklıklar ve bu. Garip.
Onur Yavuz' Alıntı:Hatadan 850.000 öğrencinin etkilendiği ifade ediliyor. Üst üste yapılan hataların ardından ÖSYM Başkanına istifa yakışır bana göre. KPSS başvurma sürelerinin uzatılması, LYS´de süre uzatımları, KPSS´deki sorularda yapılan bariz hatalar...
Veysel Kaya' Alıntı:Ben tercih vermiyecem ama tercih verenlere önerim geçen sene yerleşen son öğrenciden 4 5 bin fazla tercih yapsın yani rehberlikçimiz bana öyle dedi
20bin 15 16 bindenbaşlasın 40 bin 35 33 ten başlasın falan yani
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Veysel Kaya":1wa5kffk]Ben tercih vermiyecem ama tercih verenlere önerim geçen sene yerleşen son öğrenciden 4 5 bin fazla tercih yapsın yani rehberlikçimiz bana öyle dedi
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Veysel Kaya":vkxk9zdg]Ben tercih vermiyecem ama tercih verenlere önerim geçen sene yerleşen son öğrenciden 4 5 bin fazla tercih yapsın yani rehberlikçimiz bana öyle dedi
Burak Barut' Alıntı:UZaya giden ilk Türk olmak hayaliyle yazarsın o bölümü, bir bakmışsın Flash Tv'de Astroloji falı bakıyorsun
Uğur YILMAZ' Alıntı:Nükleer Enerji yaz Veysel, benim puan tutmasa da ben denicem
Gemi İnşaat benim bildiğim iki yol var. Ya kaptan oluyorsun yada tersane işleri falan.
Veysel Kaya' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":2reqdatc]Nükleer Enerji yaz Veysel, benim puan tutmasa da ben denicem
Gemi İnşaat benim bildiğim iki yol var. Ya kaptan oluyorsun yada tersane işleri falan.