şu ana kadar kadroya katılan oyuncular ivanovic, bleijenbergh -

) -, nikolic ve pierre.
bu takviyeler burada belirtildiği kadar kötü mü bilemiyorum. tecrübeli oyun kurucu alınır niye genç potansiyelli olmaz denir. genç potansiyelli de var adı da BLEIJENBERGH. all around ve şutu olan, oyun görüşü olan 25 yaşındaki bir uzun forvet. kendisinin beklentileri aşacağını düşünüyorum ve bu 4 oyuncudan taraftarın en seveceği oyuncu olacağı düşüncesindeyim. stretch 4 olabilecek şutu oyun görüşü olan asist ve top çalma üzerinden de katkı sağlayan bir oyuncu. bunun savunmada ayağını çeken hali zaten direkt euroleaguede oynuyor. bence şaşırtacak bizi. geçen seneki fabian white denemesi gibi ama ben kendisinin white'dan iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
bu transferlerden en beğendiğim ikincisi ise ivanovic. 7-8 milyon dolar bütçeden bahsediliyor, tamam bütçe düşük değil ama euroleaguedeki herhangi bir takımdan düşük. ivanovic'e milano'nun ilgisi olduğu konuşuluyordu ve italyanın top takımlarından bolognaya playoffta kendi evinde 24 attı birkaç gün önce bu adam. euroleague takımının ilgi gösterdiği ve bir euroleague takımını playoffta evinde yok edebilen bir oyuncudan bahsediyoruz. maçtaki sayılarının çoğu serbest atıştan gelse de hala oyun görüşü üst düzey bu adama da haksızlık yapıldığını düşünüyorum. sezon istatistikleri de iyi ve yıllardır bildiğimiz bir isim. topçudur.
deshawn ve nikolic transferlerinde ise yokum. deshawn için sertlik vs deniyor ama sakat olmaz yani. nikolic ise yakışmadı direkt. umarım şaşırtır.
kalan 4 transferde şutör kimlik sürdürülecek mi bilmiyorum ancak ivanovic ve bleijenbergh bence kesinlikle kötü eklemeler değil.
tofaştan blazevic durumu nedir bilmiyorum ama gözümüzün önünde duruyor yoklanmalı.
yerlilerden muhsin'in gitmesi üzücü oldu. can kalmalı. buğrahan yeteri kadar zamanında oynadığı topun ekmeğini yedi bence gitmeli, tibet rıdvan vs görmek bile istemiyorum. can dışındaki hiçbir türk kalmamalı, muhsin gittiği düşüncesiyle. berk demir, cem ulusoy, gitti ama fenerli babanın oğlu olmasa yiğit onan. bu tarz isimler denenmeli, tibettir rıdvandır ne var, bastır getir şu takıma şehmusu işte.
renktaşlar ile bu sene ligde dikkatimi çeken oyuncuları ve ihtiyaçlarımızı düşünerek yazmak isterim. fikir alışverişi açısından:
bahçeşehir: malachi flynn (keşke olsa...)
efes: şehmus çok iyi olurdu.
erok: cornelie
tofaş: blazevic, blazevic, blazevic. ve yiğitcan
trabzon: hamm jr., rotasyon için berk demir.
mersin: olaseni, pako cruz (yer yok ama iyi topçu)
büyükçekmece: van der wuurst, lecque ve her ne kadar fundamental olmasa da bandaogo, alacaksın yedek 5 numaran olacak zaten 15-20dk oynayabiliyor faul sorunu dolayısıyla ama doğru kullanımla pota altını karartır.
şu anki sorun micovun topraklarıyla birlikte takımı -ic soyadlı oyuncularla doldurması ise bunu anlarım, ama özellikle bleijenbergh ve ivanovic seveceğimiz oyuncular olacak.