2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Wilbekin- İvanovic-Can
Robinson-Nikolic-Yiğit
Pierre-X(Yerli)
Vrenz-Berkan
X(Yabancı) -X(Yabancı)

Gibi bir kadro olacak sanırım.
Bu kadro play off bile yapamaz.
Eurocup'a gidelim diyorduk ama gitmeyelim.
Bizim neyimize bu kadro ile oraya gitmek.
Şl tm bizlik ordan devam.
Wilbekin- İvanovic-Can
Robinson-Nikolic-Yiğit
Pierre-Berkan
Luka-Vrenz
X(Yabancı) -X(Yerli)

Wilbekin- İvanovic-Can
Robinson-Nikolic-Yiğit
Pierre-Berkan
Luka-Vrenz
X(Yabancı) -X(Yerli)

Wilbekin ile Pierre sakatlık anlamında patlak. Bunları birinci opsiyon olarak düşünerek böyle bir planlama yapılırsa düşmemeye oynarsın.
6-7 milyon dolarlık bütçeyle 2-3 milyon dolarlık takım kuruyoruz.

birisi bu rezilliğe dur diyecek mi?
hemen yolları ayırın koçla da vlado ile de..
şubeyi de baştan aşağı değiştirin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Malaga ligde play off yapamadı ibon navarro ile yolları ayırabilirler ama ayırmasalar bile buy out'u 400 bin euro'ymuş. 400k ibon navarro gibi bir koç için ödenir.

buy out'u öde 3+1 yıllık anlaşma yap ve en az iki sene sabret. Hızlı davranmazsak bahçeşehir alabilir. Uğraşıyorlar sanırım. ibon navarro olmazsa Jaka Lakovic de olabilir. Yeter ki düzgün bir yola girelim. Pozzecco kardeşimiz de karısını özlemiş gitsin tatil yapsın.

Ayrıca ibon navarro'nun menajeri de misko imiş. Hadi Misko bize navarro'yu getir. Gerçi Kızılyıldız'a götürüyor sanırım. Bahçeşehir de havasını alacak gibi görünüyor.

şubede şuan akıl almaz işler dönüyor, yukardan müdahale bekliyorum. burası micov’un arkadaşlarının 30 yaş ve sonrası emekli ikramiyesi alacağı bir yer değil, kendisi basketbolcuyken seviliyordu ancak bugün muhtemelen hakaretlerle gönderilecek. istenen oyunculardan son adı çıkan ivanovic dışı kimseyi de pozecco’nun istediğini sanmıyorum. onu da italyadan bildiğinden istemiştir.

herkes gereken tepkiyi koymalı gerekirse tüm anlaşılan isimlerin kontratları kırdırılıp fesh edilmeli. zaten imzalanan DP,Nikolic,Vrenz ve İvanovic var. kalan 4 yabancı transferi bu ekip yaparsa seneye düşeriz. Çayırova back courtu bizden daha iyi, bizden White ile de ilgileniyormış. akıl almaz soyguna dur dememiz gerekiyor. burada kadro üstünden sakin olalım diyenleri aldırış etmemek lazım.

Wilbekin ile de anlaşma yokmuş

wilbekin’in de olmaması hayırlı olur, 700-800 bin altında para almayıp haftada 3 maç oynandığında taş çatlasın 2’sinde süre alacak adama da gerek yok. ligde şampiyonluk hedefimiz zaten yok orayı can, buğra yanına 1 tane ucuz yollu yerliyle geçer kapatırız asıl parayı kaliteli yabancılara yatırmamız gerekiyor

şubede şuan akıl almaz işler dönüyor, yukardan müdahale bekliyorum. burası micov’un arkadaşlarının 30 yaş ve sonrası emekli ikramiyesi alacağı bir yer değil, kendisi basketbolcuyken seviliyordu ancak bugün muhtemelen hakaretlerle gönderilecek. istenen oyunculardan son adı çıkan ivanovic dışı kimseyi de pozecco’nun istediğini sanmıyorum. onu da italyadan bildiğinden istemiştir.

herkes gereken tepkiyi koymalı gerekirse tüm anlaşılan isimlerin kontratları kırdırılıp fesh edilmeli. zaten imzalanan DP,Nikolic,Vrenz ve İvanovic var. kalan 4 yabancı transferi bu ekip yaparsa seneye düşeriz. Çayırova back courtu bizden daha iyi, bizden White ile de ilgileniyormış. akıl almaz soyguna dur dememiz gerekiyor. burada kadro üstünden sakin olalım diyenleri aldırış etmemek lazım.
Kesinle olması gereken bu.
Bakalım yeni yöneticiler bu iradeyi gösterebilecekler mi? Açıkçası pek sanmıyorum.

Bence beklentileri aşacak İvanovic ama hem buy-out u olması hem de yaşı diğer transferler ile taraftarca çoktan üstü çizilmiş halde gelecek.Nikolic alınmamış olsa benim için iyi transfer bile gözükebilirdu ama Nikolic yani kendisi de vasat ve yanındakileri de aşağı çekebilen bir profil maalesef.

Yıllardır aynı hastalıktan kurtulamıyoruz, çok ciddi bir istikrar sorunu var, geride bıraktığımız sezon da hiç bir oyuncu 3 maç arka arkaya iyi oynamadı. Gelecek sezon için adı geçen oyunculara bakılırsa şimdiden geçmiş olsun, yine aynı profildeki oyuncularda ısrar ediliyor. Bu haberler doğruysa sezon yine Haziranda bitmiş olur.

şu ana kadar kadroya katılan oyuncular ivanovic, bleijenbergh - :)) -, nikolic ve pierre.

bu takviyeler burada belirtildiği kadar kötü mü bilemiyorum. tecrübeli oyun kurucu alınır niye genç potansiyelli olmaz denir. genç potansiyelli de var adı da BLEIJENBERGH. all around ve şutu olan, oyun görüşü olan 25 yaşındaki bir uzun forvet. kendisinin beklentileri aşacağını düşünüyorum ve bu 4 oyuncudan taraftarın en seveceği oyuncu olacağı düşüncesindeyim. stretch 4 olabilecek şutu oyun görüşü olan asist ve top çalma üzerinden de katkı sağlayan bir oyuncu. bunun savunmada ayağını çeken hali zaten direkt euroleaguede oynuyor. bence şaşırtacak bizi. geçen seneki fabian white denemesi gibi ama ben kendisinin white'dan iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

bu transferlerden en beğendiğim ikincisi ise ivanovic. 7-8 milyon dolar bütçeden bahsediliyor, tamam bütçe düşük değil ama euroleaguedeki herhangi bir takımdan düşük. ivanovic'e milano'nun ilgisi olduğu konuşuluyordu ve italyanın top takımlarından bolognaya playoffta kendi evinde 24 attı birkaç gün önce bu adam. euroleague takımının ilgi gösterdiği ve bir euroleague takımını playoffta evinde yok edebilen bir oyuncudan bahsediyoruz. maçtaki sayılarının çoğu serbest atıştan gelse de hala oyun görüşü üst düzey bu adama da haksızlık yapıldığını düşünüyorum. sezon istatistikleri de iyi ve yıllardır bildiğimiz bir isim. topçudur.

deshawn ve nikolic transferlerinde ise yokum. deshawn için sertlik vs deniyor ama sakat olmaz yani. nikolic ise yakışmadı direkt. umarım şaşırtır.

kalan 4 transferde şutör kimlik sürdürülecek mi bilmiyorum ancak ivanovic ve bleijenbergh bence kesinlikle kötü eklemeler değil.

tofaştan blazevic durumu nedir bilmiyorum ama gözümüzün önünde duruyor yoklanmalı.

yerlilerden muhsin'in gitmesi üzücü oldu. can kalmalı. buğrahan yeteri kadar zamanında oynadığı topun ekmeğini yedi bence gitmeli, tibet rıdvan vs görmek bile istemiyorum. can dışındaki hiçbir türk kalmamalı, muhsin gittiği düşüncesiyle. berk demir, cem ulusoy, gitti ama fenerli babanın oğlu olmasa yiğit onan. bu tarz isimler denenmeli, tibettir rıdvandır ne var, bastır getir şu takıma şehmusu işte.

renktaşlar ile bu sene ligde dikkatimi çeken oyuncuları ve ihtiyaçlarımızı düşünerek yazmak isterim. fikir alışverişi açısından:

bahçeşehir: malachi flynn (keşke olsa...)
efes: şehmus çok iyi olurdu.
erok: cornelie
tofaş: blazevic, blazevic, blazevic. ve yiğitcan
trabzon: hamm jr., rotasyon için berk demir.
mersin: olaseni, pako cruz (yer yok ama iyi topçu)
büyükçekmece: van der wuurst, lecque ve her ne kadar fundamental olmasa da bandaogo, alacaksın yedek 5 numaran olacak zaten 15-20dk oynayabiliyor faul sorunu dolayısıyla ama doğru kullanımla pota altını karartır.

şu anki sorun micovun topraklarıyla birlikte takımı -ic soyadlı oyuncularla doldurması ise bunu anlarım, ama özellikle bleijenbergh ve ivanovic seveceğimiz oyuncular olacak.

Micov-Pozzecco ile sezona başlanacak transferler yapilacak, yeni yöneticimiz cok hevesli bazi konularda ben hala kendisinden buyuk hamleler bekliyorum...

Geri