2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Takımdan kimler gidecek, kimler kalacak o belli mi mesela? Konuştuğumuz başarı hedefleri biraz da kadro istikrarına bağlı değil mi?

''Çok güçlü kadro kuracağız.'' Deyip bu oyunculara mı imza attırmışlar alelacele fahiş fiyatlara ?

Takımdan kimler gidecek, kimler kalacak o belli mi mesela? Konuştuğumuz başarı hedefleri biraz da kadro istikrarına bağlı değil mi?
Buğrahan ve can kalıyor.Yabancıların hepsi gidecek bir tek jerome Robinson'un kalma ihtimali var.

Ergin ataman büyük ihtimalle ayrılır. Ayrılık gerçekleşirse pozzecco meselesini yeniden gözden geçirmeliyiz

Ergin ataman büyük ihtimalle ayrılır. Ayrılık gerçekleşirse pozzecco meselesini yeniden gözden geçirmeliyiz
Devam diye açıklama yaptı mevcut koç bu saatten sonra değişim olacağını sanmam ayrıca yunan macerasının özellikle bu yılı Ergin hocayı çok yıprattığını bir müddet dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Devam diye açıklama yaptı mevcut koç bu saatten sonra değişim olacağını sanmam ayrıca yunan macerasının özellikle bu yılı Ergin hocayı çok yıprattığını bir müddet dinlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Büyük kulüpler için en önemli şey statik kalmamak gelişmelere reaksiyon vermektir.
Galatasaray büyük takımsa ergin ataman gelmeyi kabul ederse pozzecco ile yolları ayırır. Ergin Ataman gelmek istemezse yine yanlış olduğunu düşünsem de Pozzecco ile devam edebilirler.

Bizim onda birimiz kadar kulüp kültürü olmayan bahçeşehir gerektiğinde Barac'ı gönderip hemen Djordjevic'i indirebiliyor. Ki sasha geçmişte benim bize istediğim koçlardan biriydi. Ki görüştükleri diğer koç adayı Lakovic de iyi bir tercihti.

Kesinlikle öyle zaten Ergin Ataman’ın ayrılacağı yüzde 90 belliydi beklemek lazımdı acele edildi bence Pozzecco konusunda

Kesinlikle öyle zaten Ergin Ataman’ın ayrılacağı yüzde 90 belliydi beklemek lazımdı acele edildi bence Pozzecco konusunda
Ben olsam öyle yapardım. Pozzecco ile yolları ayırır. Önce Ergin Hocayla görüşür olumsuz olması durumunda da Tabellini, Lakovic gibi opsiyonlara bakardım.

Bu arada şunu da söylemek lazım. Buğrahan ile sözleşme yenilemek nedir? Nasıl saçma bir karar? Bu kararı alan GM uzatılmasını isteyen koç basketboldan anlamıyordur.

Buğrahan'ın şu anki haliyle sözleşmesi bittiğinde şükretmen gereken bir adam iken sen sözleşme uzatıyorsun. Bilerek kötü yönetirsen, bilerek zarar vermeye çalışırsan ancak bu kadar yapabilirsin:) şaka gibi gerçekten. Ki bu adam ucuza da oynamıyor. Ucuza oynasa tutsan yine anlarım.

Ligi aynı galibiyet sayısıyla bitirdiğin Erokspor 12 oyuncusuyla yollarını ayırıyor. Ortada bir başarısızlık varsa koçu da oyuncuları da değiştirirsin. Hadi koçuna gerçekten inanıyorsun diyelim Ufuk Sarıca örneğinde olduğu gibi bu sefer de oyuncuları değiştirirsin.

Sen 7. sıradan play off yapmışsın. Ne koçu değiştiriyorsun ne de oyuncuları.. Galatasaray yönetimi durumdan o kadar bihaber ki herhalde başarılıyız gibi görüyorlar. O yüzden bu aş meselesi gerçekleşmeli. Basketbolun ayrı bir yönetimi olmalı. Dursun Özbek'in umurunda bile değil basketbol. Sadece basketbolla ilgilenecek gerçekten başarılı olmak isteyecek bir şube yönetimi olmalı.

Geri