2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Pozzeccoyu göndermeden önce Ergin Ataman ile anlaşmayı denemeliyiz anlaşamazsak pozzecco kalsın ama anlaşabilirsek pozzecconun yolu açık olsun. Ergin Ataman'ı getirip Reeds+Sissoko çektiğimiz senaryoda ligde fenerle eşleşmediğimiz sürece final, BCL'de ise çok rahat şampiyonluk görüyorum. ama bu 2 başarının gelmesi için 1-2 kaliteli yerli almalı ve taraftar desteğine sahip olmalıyız. Kendi stadımızı yapıyoruz ama stad uzun sürücek gibi EN AZ 4 yılı bulur stad tamamlanana kadar istikrarlı bir performans sergilesek ve taraftarın basketle ilgilenmesini sağlasak kendi stadımız tamamlanınca ardarda başarılar elde eder ve bi süre dominasyon bile kurabiliriz. Hakkımızda hayırlısı

Salon yapılmadan üst düzey bütçelere çıkılmaz bence.
Ergin Ataman ya 1 sene dinlenir yada efes yapar. Sadece hayal bizim için. Helle bcl ve nbe europ için açıklamaları ortadayken bu seviyeye gelmez.

Bahçeşehir flynn ile sözleşme yenilemiş. Yeni sözleşme yıllık 2 milyon dolar.

Biz de Ergin Hocamızla anlaşıp vites büyütmeliyiz. Salon olmadan bütçe artırmayalım diyenlerinki bence geçersiz bir bahane. Ne zaman biteceği belli olmayan salona göre plan yapamayız. Kaldı ki Galatasaray yönetiminin salonu bitirecek ömrü olacak mı onu bile bilmiyoruz.

Dolayısıyla şube yöneticisi bugünü düşünmeli ve vitesi bugün artırmalıdır.

Alın abi alın cebinize bereket hepinizin 20 milyon 30 milyon yada yeni transferleri salalım paralarınıda verelim ama gelmesin bize 7 yeni yabancı😂

Ergin hocayı getirecek yönetici çoktan Euroleague için başvuruyu yapmıştı. Kaldı ki Larkin getirmeyi düşünen adamlar zaten takımı BCL'de tutmazdı. 500-600 bin dolar için Nikolic-İvanovic-Vrenz uğraşmazlardı.

Çıkan transfer haberleri tutarsız geliyor demiştim 2-3 gün önce. Tutarsızlık derken bunları kastediyorum aslında. Adamlar daha BCL'den çıkmıyor ama 3.5 milyona Larkin getireceğiz, Cedi'yi düşüneceğiz, hoca olarak da Ergin hocayı getireceğiz demek.

Transfer konusunda özellikle bu dönem futbolda da basketbolda da taraftar ciddi manipüle ediliyor bana sorarsanız. Boşa hayal kurmayın derim

Son düzenleme:
Şu bütçeyi 1,5 katına çıkarıp Ergin Ataman' ı getirmek Galatasaray için zor olmamalı. Zihniyette hata var malesef.

Ergin hocayı getirecek yönetici çoktan Euroleague için başvuruyu yapmıştı. Kaldı ki Larkin getirmeyi düşünen adamlar zaten takımı BCL'de tutmazdı. 500-600 bin dolar için Nikolic-İvanovic-Vrenz uğraşmazlardı.

Çıkan transfer haberleri tutarsız geliyor demiştim 2-3 gün önce. Tutarsızlık derken bunları kastediyorum aslında. Adamlar daha BCL'den çıkmıyor ama 3.5 milyona Larkin getireceğiz, Cedi'yi düşüneceğiz, hoca olarak da Ergin hocayı getireceğiz demek.

Transfer konusunda özellikle bu dönem futbolda da basketbolda da taraftar ciddi manipüle ediliyor bana sorarsanız. Boşa hayal kurmayın derim
evet bir tutarsızlık söz konusu. Yeni yöneticinin kafası karışık görünüyor.
Fakat Ergin Ataman gelirse Larkin ihtimali hiç azımsanacak bir ihtimal olmaz. Fakat Pozzecco'ya Larkin verecekleri düşüncesini inandırıcı bulmuyorum.

Txus Vidorreta ayrılmış tenerife'den çok iyi bir opsiyon olur diye düşünmüştüm fakat bizimkiler teklif yapmış ve reddedilmiş sanırım twitter'da yazıldığına göre

evet bir tutarsızlık söz konusu. Yeni yöneticinin kafası karışık görünüyor.
Fakat Ergin Ataman gelirse Larkin ihtimali hiç azımsanacak bir ihtimal olmaz. Fakat Pozzecco'ya Larkin verecekleri düşüncesini inandırıcı bulmuyorum.

Hocam ne Ergin gelir ne de Larkin...

500-600 bin verip Nikolic, İvanovic'ten çıkmayan adamlar getiremez bahsi geçen isimleri.

Sana başka bir şey söyleyeyim; muhtemelen Pozzecco ile devam etme sebebimiz de tazminatta anlaşamamamız. Bu kadar küçük hesap yapanlardan büyük hamle beklemeyin derim

Hocam ne Ergin gelir ne de Larkin...

500-600 bin verip Nikolic, İvanovic'ten çıkmayan adamlar getiremez bahsi geçen isimleri.

Sana başka bir şey söyleyeyim; muhtemelen Pozzecco ile devam etme sebebimiz de tazminatta anlaşamamamız. Bu kadar küçük hesap yapanlardan büyük hamle beklemeyin derim
Vidorreta teklifi doğruysa bence bizimkiler koç bulamayınca Pozzecco ile devam edelim, sözleşmen var tamamla dediler.
Ergin hoca ya da Vidorreta ihtimali olsa Pozzecco da tazminatını aldıktan sonra ayrılığa hala soğuk olmayabilir.

Vidorreta teklifi doğruysa bence bizimkiler koç bulamayınca Pozzecco ile devam edelim, sözleşmen var tamamla dediler.
Ergin hoca ya da Vidorreta ihtimali olsa Pozzecco da tazminatını aldıktan sonra ayrılığa hala soğuk olmayabilir.

Hocam koç bulunur ya. Velev ki Pozzecco istifa etti, koçsuz mu kalacaktık? Galbiati de Baskonia'dan ayrıldı mesela. Madem Pozzecco'dan memnun değilsin, anlaş tazminatta gönder yani. Ama belli ki onu da ödemek istemediler. Tıpkı Nikolic-İvanovic mevzusunda olduğu gibi

Adamların ciddi atılım yapmak gibi derdi yok. Habire haber üflüyorlar, onu istiyoruz, bunu istiyoruz diye. Benzer oyalama taktiklerini futbolda da bol bol göreceğiz bu sene. Şimdiden söyleyeyim

Ergin hocadan bir ışık hiç olmayacaksa Pozecco ile devam etmek en doğrusu yani eldeki oyuncularla ne yapacak Ergin hocam yani?Şube zaten karışık yemişe döndü,biraz daha realist davranmak zorundalar.

Ergin hocadan bir ışık hiç olmayacaksa Pozecco ile devam etmek en doğrusu yani eldeki oyuncularla ne yapacak Ergin hocam yani?Şube zaten karışık yemişe döndü,biraz daha realist davranmak zorundalar.

Valla Larkin'e 3.5 milyon euro teklif ettik demek bana pek realist gelmiyor yani şu tabloda.

Tenerife de Lakovic ile anlaşmış.
Bu arada bizim Vidorreta teklifimiz de bu arkadaştan çıkmış sanırım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Valla Larkin'e 3.5 milyon euro teklif ettik demek bana pek realist gelmiyor yani şu tabloda.
Açıklanan bütçe zaten 6.5 maaşından,buy-out a,3.5 maaş Larkine nereden çıktı bilmiyorum kaynak göremedim ama bütün saygımla mantıksız geliyor

Açıklanan bütçe zaten 6.5 maaşından,buy-out a,3.5 maaş Larkine nereden çıktı bilmiyorum kaynak göremedim ama bütün saygımla mantıksız geliyor

Yöneticilerin bir toplantıda herkesin içinde söylediklerini yazdı arkadaş burda. Hatta herkes duymuş ve başka bilgiler de vermişler.

Yöneticilerin bir toplantıda herkesin içinde söylediklerini yazdı arkadaş burda. Hatta herkes duymuş ve başka bilgiler de vermişler.
Kongre üyelerini gazlıyor olabilirler böyle toplantılarda. O tarz bir teklif olsa mutlaka menajerlerden filan bir yerlerden düşerdi haber olarak

Kongre üyelerini gazlıyor olabilirler böyle toplantılarda. O tarz bir teklif olsa mutlaka menajerlerden filan bir yerlerden düşerdi haber olarak

Yaptıkları bu zaten, fazlası değil.

Bizim kongrede atıp tutmalar çok oluyor ya.Yazılı bir haber olmadıkça gerçekliği cidden imkansız oluyorum.

Geri