2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Khem Birch bizim için fazlasıyla iyi bir ekleme olurdu...

Khem Birch bizim için fazlasıyla iyi bir ekleme olurdu...
Muhteşem yüzyılda
Süleymanın pargalıya dediği gibi
Sen kendini kimlerle mukayese ediyorsun ibrahim.

Bunun versiyonu tff başkanı ibraamm var.

Kem Birch FB de çok komik bir paraya oynuyordu. FB teklif yapmış ama fiyat hala çok düşükmüş. O da artık son senelerim, para kazanmak istiyorum deyip reddetmiş. Aris maksimum 700-800 bilemedin 1.000K vermiştir.

Gillespie, White ve Meeks ile yolların ayrıldığı açıklandı. Hayırlısı olsun.

FB, Boston, Bacot ve Bango ile yollarını ayırmış. Hiçbir şey yapamıyorsanız 3’ünü de alın. Kısaya bir de Harding çekin, iyi kötü iş yapar takım.

Bacot değilde Baston ve Bango çok iyi olabilir hakikaten. Ama ikisi de EL yapar bence.

Eski bir oyuncumuz Euroleague oyuncusu görüşüyoruz, ismini yazmadım anlar herkes birde yazdıklarım olmuyor olsun diye yazmıyorum 😃

Izundu ya da McCormack yani bizde oynamış pek bir Euroleague oyuncusu yok şuan,Prepelic var bir de aklıma gelen o da Dubai ile sözleşme yeniledi
Eski bir oyuncumuz Euroleague oyuncusu görüşüyoruz, ismini yazmadım anlar herkes birde yazdıklarım olmuyor olsun diye yazmıyorum 😃

Canaan yöneticilerimizin vizyonuna uygun bir hedef . 35 yaşında ve yaklaşık 1 yıldır top oynamıyor.

Arayıp da bulamayacğımız türden.

Canaan yöneticilerimizin vizyonuna uygun bir hedef . 35 yaşında ve yaklaşık 1 yıldır top oynamıyor.

Arayıp da bulamayacğımız türden.
hazır pierre de alınmışken müthiş seçim olur, daha az sakat olan maç kadrosuna alınır

Larkin, FB'ye giderse Efes 1 lira ödemez Larkin'e. Maaş paylaşımını diğer Euroleague takımlarına yaparlar.

Haa Larkin çok istiyorsa daha azına FB'ye gider ayrı konu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Tahmin ettiğim gibi Efes, Larkin'e FB'ye gideceği için 1 lira bile ödememiş. Üstelik Larkin toplam kontratından çok ciddi fedakarlık yapmış.

Bu transferin bizi ilgilendiren tarafı ise eğer yöneticilerimiz Larkin'e bahsettikleri kontratı önderdilerse şimdi o paraya 7 haneli maaşla çok net 3-4 oyuncu getirmeliler.

Boston ve İzundu herkesin içine sinecek 2 transfer olur. FB'nin yolları ayırdığı Bango ve Bacot'tan birisi İzundu ile birlikte çember altını gayet domine ederler . Haa ben 4 numarada ''size'' eksiğimiz olduğu için 4.5 numara olarak Makoundu'yu çok isterim ama bizimkilerin düşündüğünü sanmıyorum.

Makoundu-İzundu baya canavar olurlar çember altında. Kısa rotasyonunu da Boston-Harding'le tamamlardım. Şu 4 transferin tamamı 4 milyon civarına biter gibi. Ne kadar para var bilmiyorum ama Larkin'e önerilen kontrat doğruysa şu 4'lüyü rahatlıkla kapatabilmemiz gerek

bu arada brandon boston ve armando bacot bizim için iyi opsiyonlar olur. bence ilgilenmeliyiz.

Geri