Tufan Kılınç
Kayıtlı Üye
Gillespie falan daha iyi evet.Hantal ve vasat bir oyuncu
Kaf dağında görüyoruz kendimizi.
Gillespie falan daha iyi evet.Hantal ve vasat bir oyuncu
Muhteşem yüzyıldaKhem Birch bizim için fazlasıyla iyi bir ekleme olurdu...
Bango sakatlandı hocam o yüzden yolşarı ayırdılar.Bacot değilde Baston ve Bango çok iyi olabilir hakikaten. Ama ikisi de EL yapar bence.
Hala mı iyileşmedi? 1.5 sezondur yatıyor adam?Bango sakatlandı hocam o yüzden yolşarı ayırdılar.
Ben rehabilitasyon devam diye biliyorum. Sakatlık eylülde olduğu için oyuncu hazır olmayabilir.Hala mı iyileşmedi? 1.5 sezondur yatıyor adam?
Eski bir oyuncumuz Euroleague oyuncusu görüşüyoruz, ismini yazmadım anlar herkes birde yazdıklarım olmuyor olsun diye yazmıyorum![]()
Issıah Canaan mı?Eski bir oyuncumuz Euroleague oyuncusu görüşüyoruz, ismini yazmadım anlar herkes birde yazdıklarım olmuyor olsun diye yazmıyorum![]()
canaan değildir diye umuyorumEski bir oyuncumuz Euroleague oyuncusu görüşüyoruz, ismini yazmadım anlar herkes birde yazdıklarım olmuyor olsun diye yazmıyorum![]()
Benim de aklıma o geldiIssıah Canaan mı?
uzundur belkiBenim de aklıma o geldi
hazır pierre de alınmışken müthiş seçim olur, daha az sakat olan maç kadrosuna alınırCanaan yöneticilerimizin vizyonuna uygun bir hedef . 35 yaşında ve yaklaşık 1 yıldır top oynamıyor.
Arayıp da bulamayacğımız türden.
Larkin, FB'ye giderse Efes 1 lira ödemez Larkin'e. Maaş paylaşımını diğer Euroleague takımlarına yaparlar.
Haa Larkin çok istiyorsa daha azına FB'ye gider ayrı konu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.