Yani harcanılan bütçe daha başarılı olmalıydı diyip, bu takımın serilerde maç kazanarak beşiktaş ve tenerife gibi kendisinden çok daha iyi takımlara elenmesini koç başarısızlığı olarak vurgulamak bana çok saçma geliyor. İyi ki ben djordjevic olmamışım kısmı ise komik
Ligde sahada Türk oyuncu bulundurman lazım ve geçen sene Can ve Muhsin dışında Türk basketbolcumuz yoktu. Yabancılar desen Meeks, Gillespie, Fabian White, Cummings gibi katkı alamadığın adamlar ki Cummingsi çıkarırsan şu kalan yabancılar düşmeye oynar. Meeks Denizli'de, White Çayırova'da bu sene seviyeleri o çünkü. Adamı sezon ortasında getirip eline 37'lik Errick ve eli tutarsa basketbol oynayan James Palmer'ı verip sen neden Tenerife'yi Beşiktaş'ı eleyemedin diyorsan ben bunun mantıksız olduğunu söylerim. Çünkü mantıksız.
Aksine, Tenerife kader maçında dağılsa da ilk maçta karakter koyan, BŞL'de gruptan lider çıkan, Rytas gibi Litvanya'da basketbolun dinden daha önemli olduğu bir deplasmanda zaferle çıkan bir takım o kadro seviyesini düşününce başarısız olmamıştır. Başarılı mı başarısız mı dersen de bana göre başarılıydı çünkü takımın seviyesi düşüktü. Gerçekten o takım bu sene olsa playoff yapamayacağı kesindi mesela seviye farkı o derece fazla.
Yakup ile Pozzecco'yu kıyaslamak ise bence fecaat. Ben Yakup varken maç izleyemiyordum, o kadar da değil. Geçmişi güzellemeye gerek yok, Yakup 8kök bu camianın basketbolunun başına gelmiş en kötü koçlardan birisi (ilki değilse).
Djordjevic konusunda ise Bahçeşehire çok iyi bir oyun oynattı Fener maçında bakalım izleyeceğiz.