2026-2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Howard perde çıkışı şut atmaktan başka numarası olmayan bir oyuncu. Nesine düştünüz bu kadar? Kendi şutunu yaratamaz, savunmada kara delik, oyun kuramaz, potaya gidemez. Bildiğin Melih Mahmutoğlu işte ki şut konusunda Melih daha elittir bu arada.
Bcl’de oynayan Galatasaray howard’dan iyi kimi alacak? Howard elit bir şutör ve her türlü fark yaratır.

Melih mahmutoğlu ile kıyaslamak da komik olmuş. Tamam Melih senin olsun, biz howard’dan devam edelim 😂

Pozzecco oyunculuğunun ekmeğini yiyen 10 üzerinden 5-5.5’luk bir koç çünkü. İyi bir insan belli ki ama özellikle oyun içi müdahale konusunda zayıf bir koç olduğunu düşünüyorum. Galatasaray’ın daha yüksek profilli bir koça ihtiyacı var.. pozzecco ile gidilebilecek çok fazla bir yer yok. Okan ile de benzer bir durumu yaşıyoruz. Pozzecco iyi insan, oyuncularla iletişimi iyi görünüyor daha çok bir yardımcı hoca profili gibi. Okan da böyle aman oyuncularım üzülmesin, takımdaki hiyerarşiye dikkat edeyim vs gibi kaygıları var. Bu tarz hocalarla bir yerde tıkanırsın ki okan şampiyonluklarıyla belli başarıları da elde etti.

Pozzeccoya dönünce büyük bir koç olmak için farklı şeyler gerekiyor. Farklı bir mayan, farklı bir ışığın olmalı. Yeri geldiğinde neşteri vuracaksın, yeri geldiğinde oyuncunu trenin altına atacaksın. Planın oyuncularla iyi geçinmek üzerine olmayacak. Oyuncuları rahat ettirmek olmayacak mesele.. tam tersi oyuncular antrenmanda acı çekecek, hata yapan oyuncuyu yanına alacaksın. Günün sonunda kupaya ulaşmak için acı dolu bir yolu katedeceksin. Takımın her geçen gün gelişecek. Talepkar olacaksın. Büyük koçlar talepkar olur, oyuncuyu zorlar.. kolej takımı çalıştırmıyorsan mesele günün sonunda kazanmak ve kupaya ulaşmaktır.

Büyük koç olabilecek ışık en son pistioliste vardı. Pozzecco’nun öyle bir iddiası olduğunu da sanmıyorum. Pozzecco iyi ve duygusal bir insan ama büyük koç olmak için bence daha farklı şeyler gerekiyor. Bizim ya kalitesini kanıtlamış Ergin ataman gibi büyük bir koça ya da pistiolis gibi, spanoulis gibi belki lakovic gibi hedefleri olan bir koça ihtiyacımız var. Pozzecco farklı bir adam ailesiyle sahil kasabasında oturup mutlu olacak birisi.. bize o lazım değil. Bize bcl’yi eurocup’ı euroleague’i kazandığı günü rüyasında gören bununla yatıp bununla kalkan birileri lazım
Bu bakış açısını anlıyorum ancak somut bir gerekçe yok anladığım kadarıyla. Pistiolis örneğinde de müthiş bir ilk sene geçirdi, oyunculardan aldığı verimi yükseltti ama ikinci sene kadroyu kendisi kurdu ve 8.olduk diye hatırlıyorum. Tamam ayrılan yıldızlar oldu ama takımı kuran da kendisiydi.

Pozzecco'nun Pistolis'ten farklı yaptığı bir şey yok kağıt üzerinde bence, geçen seneki kadro gerçekten kötüydü ve o kadro ile koça neden Tenerife ve Bjk'yi eleyemedin dememeliyiz. O serilerde de maç kazandı, hatta Beşiktaş maçında kritik birkç hata sebebiyle kaybettik. Hocayı bu denli görmezden gelecek bir durum yok bana kalırsa. Kariyeri çok iyiydi evet ama bizde de aşırı kötü bir performansı olmadı.

Ayrıca ben Djordevic olsam şu an Galatasaray'a değil Bahçeşehir'e giderim. Kadroları net olarak daha iyi.

Bu bakış açısını anlıyorum ancak somut bir gerekçe yok anladığım kadarıyla. Pistiolis örneğinde de müthiş bir ilk sene geçirdi, oyunculardan aldığı verimi yükseltti ama ikinci sene kadroyu kendisi kurdu ve 8.olduk diye hatırlıyorum. Tamam ayrılan yıldızlar oldu ama takımı kuran da kendisiydi.

Pozzecco'nun Pistolis'ten farklı yaptığı bir şey yok kağıt üzerinde bence, geçen seneki kadro gerçekten kötüydü ve o kadro ile koça neden Tenerife ve Bjk'yi eleyemedin dememeliyiz. O serilerde de maç kazandı, hatta Beşiktaş maçında kritik birkç hata sebebiyle kaybettik. Hocayı bu denli görmezden gelecek bir durum yok bana kalırsa. Kariyeri çok iyiydi evet ama bizde de aşırı kötü bir performansı olmadı.

Ayrıca ben Djordevic olsam şu an Galatasaray'a değil Bahçeşehir'e giderim. Kadroları net olarak daha iyi.
Söylediğim şeyler gayet somut şeyler teneke bağlayıp gönderdiğimiz Yakup sekizkök bile bcl’de daha başarılıydı. Dolayısıyla pozzecco da devam etmemeliydi. Kadro kötüydü iyiydi benim meselem değil. Harcanılan bütçe bcl’de daha başarılı olmalıydı. Kendi kadrosunu kurmadığı için bir şans daha verdiler ama yanlış yaptılar. Micov ile tarihin en rezalet kadrosunu kuruyorlardı ki neyse ki şube yöneticisi değişti ve özgün önver göreve geldi direkten döndük.

Djordjevic muhabbeti de boş muhabbet Galatasaray bir camia takımı eğer teklif yapsaydın sana gelirdi başakşehire değil. İyi ki sen djordjevic olmamışsın bu kafa yapısıyla😊

Vrenz ile yollar ayrılmış..

Körfez Basketteki Johnny Davis çok iyi oyuncu. Yine iyi bir oyuncu yakalamışlar, çok kalmaz buralarda. 3 çeyrekte 27 attı 12/17 saha içi yüzdesiyle..

Geri