• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Medical Park Sponsorluğu

Arkadaşlar sponsorluk durumu ne oldu ?
Uzun zamandır ses seda yok...
MP ile bir sorun mu var acaba...

Aynen, bende çok merak ediyorum son durumu gerçekten.

bu başlık için sponsorluk sendromu desek daha hayırlı olur kanımca hala açıklama yok.

Huylanıyorum. Acaba yeni sponsora NBA'den müthiş bir 3 numara veya 5 numara getirtecekler de öyle mi açıklayacaklar. :)

Sponsorumuz Medical Park Hastaneler grubu oldu arkadaşlar, som pürüzler giderildi.

Sonunda :).
Hayırlı olsun. Umarım imzalar atıldıktan, resmi siteden duyurulduktan sonra yıllık ne kadar vereceklerini de öğrenebiliriz.

Acaba ne kadar bütçe ayıracaklar merak ediyorum

Kulüp ayırdığı bütçeyi 13milyon tl olarak açıklamıştı yanılmıyorsam bunun yanında birde 8 milyon dolar ise süper ötesi olur .

Sponsor demişken malzeme sponsorumuzda hemen hemen netleşti gibi. Kadın takımının antreman formaları errea ve de bence beklentilerin üzerinde güzel. Resmi sitede basketbol bölümüne tıkladığımızda errea'yı sol üstte görüyoruz. Erkek takımının da ürünleri yüksek ihtimal errea oldu herhalde hayırlı olsun. Umarım güzel formalar olur.

Kulüp ayırdığı bütçeyi 13milyon tl olarak açıklamıştı yanılmıyorsam bunun yanında birde 8 milyon dolar ise süper ötesi olur .

Galatasaray spor kulübünün basketbola 13m ayırması demek duyda inanma demek

Sponsorluk, yayın gelirleri, iddia gelirleri vs. hepsi birlikte 13 milyondur muhtemelen. 21 milyon olması çok zor. İlerde o da olur İnşallah. Zaten 13 milyon da basket için hiç fena sayılmaz. 4-5'e kadro kurduk daha bir kaç yıl öncesine kadar.

Resmi açıklama yok galiba

2011 Revize bütçesinde Erkek Basketbol Şubesine ayrılan bütçe 13 milyon değil 19,9 milyon TL ( yuvarlama 20 milyon TL ) olarak görünüyordu.
Muhtemelen olası sponsor desteğini de hesaba katmışlardır diye düşünüyorum..

Yazılı ve görsel basında çıkan her habere şüpheli bakarım bizim resmi organlarımız haricinde ise. Sponsorluk görüşmelerini sekteye uğratan Terim hamlesinin de doğru olmadığını düşünüyorum, umut ediyorum.

Acıbadem´den ne hayır gördük ki yıllarca, şimdi tekrar onlara emanet edeceğiz şubeleri. Darius BJK karşısında oynarsa sporculuk kariyeri tehlikeye girer raporu verildi, çıktı aslanlar gibi oynadı. Muhtemelen o sezon küme düşmemezin önüne geçti o günkü başarılı oyunuyla. Ha Medical Park´ın da yanlışları tespit edildiyse Burhan Uslu´ya reddedemeyeceği bir teklif yapılsın. Türkiye´deki açık ara en iyi spor hekimi o değil mi zaten?

Düzeltme: Havanda su dövdüm muhtemelen yazdığım satırlarla, aklıma geldi de Eyüp Bey Medical Park ile anlaşma sağlandı demişti.

Sıkıntı var deniyor bu konuda? Sanırım Eyüp Abi twitterda yazdı öyle birşey.

Evet sponsor konusunda bi sıkıntı var ama işin garibi durumun Basketbol şubesi ile zerre kadar ilgisi yok Yarın ayrıntıları yzarım biraz daha net öğreneyim, daha doğrusu öğrendim bişeyler ama yarın bi ka kişiye daha soracağım. Dediğim gibi bu sponsorluk er yada geç olacak MP bizi çok istiyor ama Basketbol dışında bazı sorunlar var doğrudur.

Evet sponsor konusunda bi sıkıntı var ama işin garibi durumun Basketbol şubesi ile zerre kadar ilgisi yok Yarın ayrıntıları yzarım biraz daha net öğreneyim, daha doğrusu öğrendim bişeyler ama yarın bi ka kişiye daha soracağım. Dediğim gibi bu sponsorluk er yada geç olacak MP bizi çok istiyor ama Basketbol dışında bazı sorunlar var doğrudur.

Abi peki sezon içi prosesleri etkileyecek bir sorun mu var ortada. Sonuçta transferler falan yapıldı?

Medikal Park bence biraz saçmalıyor. Ne var Fatih Terim sizin doktorları kullanmadıysa? Kimin haberi vardı bundan siz böyle naz yapmadan önce?

İnşallah çözülür olay ama Medikal Park olay çıkarmasa kimse bilmeyecekti bile bu olayları. Kendileri reklam yapıyor boşuna.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
GS de Erkek Basketbol Takımı içn M.Park ile yapılan sponsorluk görüşmeleri Terim'in sağlık heyetini değiştirmesi nedeniyle zora girmiş!

Geri