Gruplarda sıralama neye göre yapılıyor, ikili averajmı sayı averajına göremi, 3 lü averaj olacakmı bilgi verirmisiniz?
Birde Ömer Kocsan´i sevindirmemek icin bunu yapalim.Aşağıdaki fotoğraf 1998-1999 sezonu Euroleague Final Four ilk maçına ait.Rakip kupayı kazanacak olan Ruzomberok.Devreyi 28-26 önde kapatmamıza rağmen 54-47 kaybediyoruz.Kupa Çeklerin ülkesinde -Ruzomberok dışında- çok sevdiğim Slovaklara gidiyor.
Kartları açık oynayalım.Hayal meyal hatırladığım Stinson'a,oynadığı basketbolla o yaşımda bile bana çok şey verebilen Derya Taşçı'ya,küçülmeye gitmemizin ardından FB ve BJK formalarıyla izlemeye tahammül edemediğim Korona Zanze'ye duyduğum saygıyı şu anki hiçbir oyuncumuza duymuyorum.Duyabileceğim iki isim var;yabancılardan Diana Taurasi,yerlilerden Şaziye İvegin.Sezon başında bu ikili için düşündüklerimi,söylediklerimi hatırlayınca ne kadar kötü bir takıma dönüştük diyorum kendi kendime.
Başta Işıl ve Bahar olmak üzere geçen sezondan kim varsa kırgınım.Zira verdikleri sözü unuttular,haklarını gasp edenlerin ekmeğine yağ sürüyorlar.Ayıp ediyorlar,en başta kendilerine.
Peki geçtiğimiz sezonun sonunda tek söz veren onlar mıydı?Fenerbahçe İpekçi'ye geldiğinde Fenerbahçe'yle birlikte hakemleri de,TBF'yi de yeneceğiz diyen biz değil miydik?Onlara sahayı dar edeceğiz demiyor muyduk?
Yarın bir maç var.Prince'in sevimli yüzü dışında bana tamamiyle hayal kırıklığını anımsatan takımımız sahada olacak.Rakip Fenerbahçe.Ucunda ise Euroleague finali var.Gelin kırıldığımız isimlerin yaptığını biz yapmayalım.Onlarla aynı hataya düşmeyelim.40 dakika için geçmişe sünger çekip tüm pozitif enerjimizle parkeye çökelim.Topu bu sefer Galatasaray gibi oynayacaklarına inandığım takıma atalım.Şu ana kadar hayal kırıklığı yaratmış olabilirler ama hala bir şansları var.Bu şansı kullanmalarına ön ayak olmak elimizde.
El birliğiyle Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçelilere Anadolu'da uyguladığımız tarifeyi bu kez İpekçi'de uygulayalım.Hiçbir şey için değilse bile 99'da Brno'da yanlarında olamadığımız Stinson'ın,Derya'nın,Zanze'nin apoletini korumak için bunu yapalım.Yaz boyunca vah,tüh dememek için bunu yapalım.