• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray 67 - Fenerbahçe 75

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:52
Gruplarda sıralama neye göre yapılıyor, ikili averajmı sayı averajına göremi, 3 lü averaj olacakmı bilgi verirmisiniz?

Arkadaşlar bence kendinizi kasmayın biz kupada finale çıksak dahi bu rivasın kat be kat güçlü verisyonu caseresi yenemezdik.Tek güvencemiz oynayacak olan ekstra 3 yabancıydı ne yazık ki bir fowlesin verdiği katkıyı veremediler olay budur.Yerliler olayı zaten hep aynı.Hoca sezon sonu gitmeli yarın belki kazanırız ancak bu kupayı alacak yerlerde değiliz her yönüyle.Yıldızlarımızın olması çok iyi takımımızın olduğu anlamı çıkarmıyor ne yazık ki.

YORUMSUZ; Yıldızoğlu, taraftarların kendisini istifaya çağırmasıyla ilgili olarak ise, ''Seyirciyle ilgili konuşmak istemiyorum. Galatasaray seyircisi bunu kendisine yakıştırıyorsa, Galatasaray armasını taşıyan birine görev süresi dolmadan bunu söylüyorlarsa, diyecek bir şeyim yok. Ben elimden geldiğince, yeteneklerim doğrultusunda, en iyi çalışmaları yaparak takımı hazırlamaya çalışıyorum. Sporda zaman zaman böyle günler de oluyor'' şeklinde konuştu.

Hocam bu takım zaten hersene zaman zaman maç kaybediyor, herzaman maç kaybetmiyor ki...

Arkadaşlar, yorumlar mümkünse Fenerbahçe maçına yönelik ve tribünden ziyade parkeye dönük olsun.

Ceyhun Yıldızoğlu ile ilgili görüşleri ilgili başlıkta dile getirebilirsiniz, en doğal hakkınız ama başlığı amacından uzaklaştırmak hakkınız değil.

3 lü averajmış galiba statü öylemiş.

3 lü averajsa yarın fenere fark atarsak biz finale çıkarız, çıkmadık candan umut kesilmez...

Yarın FB yi 8 sayı ile yenmemiz yeterli..

Tükenmez umudun varsa sarı kırmızı formasında Bir düşer Bin kalkar cimbombom zaferden zafere koşar Şimdi sen yeniden ASLAN gibi savaş GALATASARAY 

eğer bu maçtan önceki maçta beratta kazanırsa biz fb ve berattayı yenip fb'de rivas'ı yenerse biz çıkarız,ya da biz fb'yi 8+bir farkla yenip onlarında rivası 8 sayının altında yenmesi gerekecek,hadi kızlar bu mutluluğu onlara yaşatmayın.

Aşağıdaki fotoğraf 1998-1999 sezonu Euroleague Final Four ilk maçına ait.Rakip kupayı kazanacak olan Ruzomberok.Devreyi 28-26 önde kapatmamıza rağmen 54-47 kaybediyoruz.Kupa Çeklerin ülkesinde -Ruzomberok dışında- çok sevdiğim Slovaklara gidiyor.
Kartları açık oynayalım.Hayal meyal hatırladığım Stinson'a,oynadığı basketbolla o yaşımda bile bana çok şey verebilen Derya Taşçı'ya,küçülmeye gitmemizin ardından FB ve BJK formalarıyla izlemeye tahammül edemediğim Korona Zanze'ye duyduğum saygıyı şu anki hiçbir oyuncumuza duymuyorum.Duyabileceğim iki isim var;yabancılardan Diana Taurasi,yerlilerden Şaziye İvegin.Sezon başında bu ikili için düşündüklerimi,söylediklerimi hatırlayınca ne kadar kötü bir takıma dönüştük diyorum kendi kendime.
Başta Işıl ve Bahar olmak üzere geçen sezondan kim varsa kırgınım.Zira verdikleri sözü unuttular,haklarını gasp edenlerin ekmeğine yağ sürüyorlar.Ayıp ediyorlar,en başta kendilerine.
Peki geçtiğimiz sezonun sonunda tek söz veren onlar mıydı?Fenerbahçe İpekçi'ye geldiğinde Fenerbahçe'yle birlikte hakemleri de,TBF'yi de yeneceğiz diyen biz değil miydik?Onlara sahayı dar edeceğiz demiyor muyduk?
Yarın bir maç var.Prince'in sevimli yüzü dışında bana tamamiyle hayal kırıklığını anımsatan takımımız sahada olacak.Rakip Fenerbahçe.Ucunda ise Euroleague finali var.Gelin kırıldığımız isimlerin yaptığını biz yapmayalım.Onlarla aynı hataya düşmeyelim.40 dakika için geçmişe sünger çekip tüm pozitif enerjimizle parkeye çökelim.Topu bu sefer Galatasaray gibi oynayacaklarına inandığım takıma atalım.Şu ana kadar hayal kırıklığı yaratmış olabilirler ama hala bir şansları var.Bu şansı kullanmalarına ön ayak olmak elimizde.
El birliğiyle Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçelilere Anadolu'da uyguladığımız tarifeyi bu kez İpekçi'de uygulayalım.Hiçbir şey için değilse bile 99'da Brno'da yanlarında olamadığımız Stinson'ın,Derya'nın,Zanze'nin apoletini korumak için bunu yapalım.Yaz boyunca vah,tüh dememek için bunu yapalım.

Ekli dosyalar

• stinson.jpg
    stinson.jpg
    33.6 KB · Görüntüleme: 54
Aşağıdaki fotoğraf 1998-1999 sezonu Euroleague Final Four ilk maçına ait.Rakip kupayı kazanacak olan Ruzomberok.Devreyi 28-26 önde kapatmamıza rağmen 54-47 kaybediyoruz.Kupa Çeklerin ülkesinde -Ruzomberok dışında- çok sevdiğim Slovaklara gidiyor.
Kartları açık oynayalım.Hayal meyal hatırladığım Stinson'a,oynadığı basketbolla o yaşımda bile bana çok şey verebilen Derya Taşçı'ya,küçülmeye gitmemizin ardından FB ve BJK formalarıyla izlemeye tahammül edemediğim Korona Zanze'ye duyduğum saygıyı şu anki hiçbir oyuncumuza duymuyorum.Duyabileceğim iki isim var;yabancılardan Diana Taurasi,yerlilerden Şaziye İvegin.Sezon başında bu ikili için düşündüklerimi,söylediklerimi hatırlayınca ne kadar kötü bir takıma dönüştük diyorum kendi kendime.
Başta Işıl ve Bahar olmak üzere geçen sezondan kim varsa kırgınım.Zira verdikleri sözü unuttular,haklarını gasp edenlerin ekmeğine yağ sürüyorlar.Ayıp ediyorlar,en başta kendilerine.
Peki geçtiğimiz sezonun sonunda tek söz veren onlar mıydı?Fenerbahçe İpekçi'ye geldiğinde Fenerbahçe'yle birlikte hakemleri de,TBF'yi de yeneceğiz diyen biz değil miydik?Onlara sahayı dar edeceğiz demiyor muyduk?
Yarın bir maç var.Prince'in sevimli yüzü dışında bana tamamiyle hayal kırıklığını anımsatan takımımız sahada olacak.Rakip Fenerbahçe.Ucunda ise Euroleague finali var.Gelin kırıldığımız isimlerin yaptığını biz yapmayalım.Onlarla aynı hataya düşmeyelim.40 dakika için geçmişe sünger çekip tüm pozitif enerjimizle parkeye çökelim.Topu bu sefer Galatasaray gibi oynayacaklarına inandığım takıma atalım.Şu ana kadar hayal kırıklığı yaratmış olabilirler ama hala bir şansları var.Bu şansı kullanmalarına ön ayak olmak elimizde.
El birliğiyle Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçelilere Anadolu'da uyguladığımız tarifeyi bu kez İpekçi'de uygulayalım.Hiçbir şey için değilse bile 99'da Brno'da yanlarında olamadığımız Stinson'ın,Derya'nın,Zanze'nin apoletini korumak için bunu yapalım.Yaz boyunca vah,tüh dememek için bunu yapalım.
Birde Ömer Kocsan´i sevindirmemek icin bunu yapalim.

Dünkü gibi oynarsak 20 yeriz. Umarım herkes silkelenir ve kendine gelir bu maçta. Ligde iki kere yenilmiş olsakta bu tip final maçlarını hep daha iyi oynuyoruz Fenere karşı. Bu sene şu ana kadar olan 2 kupayıda aldık ellerinden.

Olur da Baretta bizden önceki maçta Rivas'ı yenerse her şey yeniden başlar derbi galibiyeti bizi finale çıkartır, o durumda dünkü yenilgi hayırlı bile olur takımın hırslanması ve silkelenmesi için ama o etki-tepki olur mu emin değilim.

fener maçına gitmek isteyipte bilet problemi yaşayan varsa benimle temasa geçebilir ( ücretsiz )

Beratta rivası yenecek buna inanıyorum. Bizimkilere de inanmak istiyorum...

Bırakalım dünkü yenilgiyi.Tamam hepimiz çok üzüldük,kırıldık fakat geçti bir kere yenildik.Elimizde yapacak tek bir şey var oda bu akşam ki desteğimiz.Bende çok sinirliydim dün fark olmasa filan diyordum ama sabah bir kalktım ve herşeyin yeniden başladığını düşünmek istedim.Bu kızların bu sene 2 kere onları yendiğini ve bize kupa getirdiğini biliyoruz.Tamam yaptık bir kaza ama burada önemli olan bunu lehimize çevirecek adımı atmak.O adımda bugün Abdi İpekçide atılsın.Hep birlikte kenetlenelim,savaşalım ve kazanalım.Kaybettiğimizde değil asıl vazgeçtiğimizde yeniliriz!Koskoca 2 maçımız var önümüzde tabii çok büyük şansada ihtiyacımız var ama biz bunu yapabilecek güçteyiz.

kazanma ihtimalimiz çok düşük.

Kırmızı her yerde kırmızı ! Kırmızı'nın Laciverte olan üstünlüğünü göstericez !

gerekirse sakatlanma pahasına oynayın artık..atlayın her topa çıkın her bloğa..shipp i örnek alın....Bu maçı ruhunuzla son topa kadar oynadınız oynadınız..Artık kimsenin sabrı kalmadı..Kadro desen yıldızlar topluluğu,Dee ablanıza artık sahip çıkın ve şu maçı çıkın oynayın kazanın..Bahaneniz yok.

Geri