• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BBL 9. Hafta | Pınar Karşıyaka 72 - 69 Galatasaray MP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket Haber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:15
furkan neden oynamadı fark 1 faul yapıp üçlüğe gitcek

Maç tuhaf bir hâl aldı. Cenk 3 lük. 70-69 son 5 saniye mola.

Gitti maç. Hawkins steps yaptı. Bu karşıyakalılarla hesabımızı İstanbulda kapatacağız.

1´ini kaçırsa ve üzerine 3´lük soksak tam kapak olur ksk´ye.

faulude en fazla atan adama attırdık anlamadım gitti yaa ama ergin hoca bugün kötü yönetti takımı ayrıca bazı oyuncular özellkle ersin dağıldı gordonda dağıldı

Haydi Boss affettir bu maç için kendini

bora hun paçun´a sövüyorum :(

Uzun vadede şu maçın hiçbir şeye bir etkisi olmasa da bugünün özelinde bu maçı vermeyeceksin abi.Adamlar histeriden beslenerek çamur çirkefe başvurarak seni yenemeyecek.Sinmeyeceksin.
Ender,Cenk ikilisinin şu kadar insiyatif aldığı,mükemmele yakın oynadığı ortamda başta N'Dong-Gordon-Dudley üçlüsü olmak üzere takımın geri kalanı otursun bir düşünsün.Biz daha burada geri adım atıyorsak Mayıs'ta ne yapacağız sorusuna kafa yorsun.Oyunun içinde yine kıçtan baştan şut sokarak kalsalar da kritik bölümde Bora Hun Paçun'un ribaundlarına,pota altı dominasyonuna maç verdik.Acı.
Şu transfer ne zaman gelecek bilmiyorum ama Lakovic olayı sinir bozucu boyutlara geliyor artık.Hem ilişkinin şekil olarak tatsızlığı hem de bu paralelde Lakovic'in saçmalıkları sebebiyle.

Cenk-Ender dışında herkes silah zoruyla oynuyor gibi. Bu kadar kötü görmemiştim takımı uzun zamandır.

Rezalet bir son top kullandık

bir takım OYUN KURUCUSU kadar oynar...(gordon)

Nedir bu steps hastalığı anlamadım ? !!! :@

namağlubiyet stresinden kurtulduk. Bu fülker deplasmanında bize galibiyet olarak döner inşallah

ne lakovic ne hawkins ne macvan. ergin hoca elleriyle verdi maçı yakışmadı hocaya.

KSK taraftarını yaptığı çirkeflikle ve eyyamcı hakemler sayesinde kazandı içerdeki maça daha çok var ama tarihi fark bekliyorum

Canları sağolsun...

Son iki dakikada yaptığımız her tercih yanlıştı. Son topu skandal oynadık. Ama böyle bir maç olamaz yüz kere durdu oyun. Bu sene aldığımız ikinci mağlubiyet de holiganizme karşı oldu. Karşıyaka ve Kuban... Ayrıca Lakovic de gidiş biletini kesti.

KSK taraftarını yaptığı çirkeflikle ve eyyamcı hakemler sayesinde kazandı içerdeki maça daha çok var ama tarihi fark bekliyorum

Bunlar doğru, ama bu listese Gordon ve Dudley eklenmeli ...

Gerçi Gordon her maç sıvamaya devam ediyor ama yoruma gerek yok.

Mola almama gafletine niye düştün ki..

Maçın en kritik anında sürekli göndereceğiz diye vurguladığın adamı almak nasıl bir mantıktır anlamadım gitti.Resmen elimizle maç verdik çirkeflere..

Geri