Ziya, Şener ve Ömer'i kadroya katmalıyız kesinlikle.. Bence bu takımda oynayacak potansiyelli oyuncular.. Takımın yaş ortalaması her sene artıyor..
Korkak ve inançsız bir hoca bu takıma ne verebilir.
Juventus ve Real Madrid gibi takımların bulunduğu gruptan çıkmak her yiğidin harcı olamaz.
Korkmadan, yılmadan... Teşekkürler Mancini
Düşüncelerime gülebilirsiniz alay da edebilirsiniz
Mancini'yi grup aşamasında sadece bir maçta eleştirebilirim oda deplasmandaki Kopenhag maçı, onun dışında nerede ne oynamasını gerekiyorsa onu oynayan bir Galatasaray vardı.
Evet Abi o maçtan önceki maç 60 dakika sahada varlık gösteremedin. Terim 2. golden sonra çaresiz kaldı.Sen juventusla torinoda berabere kaldığın maçı unuttun galiba 22 yaşındasın en az 15 senedir maç seyrediyorsun Galatasaray'ın bu kadar ezildiğini daha önce gördünmü?
Sen juventusla torinoda berabere kaldığın maçı unuttun galiba 22 yaşındasın en az 15 senedir maç seyrediyorsun Galatasaray'ın bu kadar ezildiğini daha önce gördünmü?
Ya yapmayın Allahaşkına. O maç Mancin nin geldiği 2. gün oynandı. Bakın 1. hafta değil, 2. hafta değil, 1. ay değil 2. ay değil. 2. gün Mancini maça çıktı. Bi önceki maç inanılmaz defans hatalarından 6 gol yemiş Galatasaray. Juve gibi İtalya nın en iyi takımıyla deplasmanda maça çıkıyor. İtalyan felsefesiyle yetişmiş birisi. Ve tüm bunların ışığında hala o maçı hemde 2-2 berabere kaldığımız maçı Mancini yi eleştirmek için kullanmak. Yazacak bişey bulamıyorum daha fazla, ama gerçekten olmuyor.
Hatırladım o maçı unutmuştum ama bu kadar ezilmedik be Ali kardeşim.Malesef gördüm Mithat abi, Villareal'a yenildiğimiz bir 3-0'lık maç var...