• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Top 16 | 10.Hafta | Lokomotiv Kuban 66-67 Galatasaray Liv Hospital

Hadi hayırlısı olsun akşam için. Umarım kazanırız. Bugün futbol maçı da var ama tercihimi bu maçtan yana kullanacağım çakıştığı için. Umarım değer buna.

Hadi hayırlısı olsun akşam için. Umarım kazanırız. Bugün futbol maçı da var ama tercihimi bu maçtan yana kullanacağım çakıştığı için. Umarım değer buna.

Çakışma yok.Sadece 6'dan 10'a deplasman mesaisinde olacağız o kadar. :)

Özlemişim 18.00'deki basket maçlarını ... Nostaljik Efes'in Avrupa maçları saati...Tam mesai çıkışı , rahatsız eden yok, arayan yok, yemek hazır diyen yok ,dışarı çıkalım diyen yok, diğer kanalda şu var diyen yok :) İnşallah kazanırız tam keyif olur

Çakışma yok.Sadece 6'dan 10'a deplasman mesaisinde olacağız o kadar. :)

Ben 7 biliyordum saati. Öyleyse basket maçı sonrası evden hızlı çıkmak şart. Ya da d-smart + digitürk olan bi mekan bulup otağı kurmak gerek.

Rusya'dan galip dönecegiz . Yeniden ayaga kalkacak basketbol şubesi.

Şu maça bi Nevizade organizasyonu güzel olurdu. Birşey değil milleti , goygoyu özledim. Ne güzeldi Aslanımdaki , Vera'daki buluşmalar.

haberde maç saati 19:00 olarak belirtilmiş. ama biçok yerde 18:00 olarak okudum. hangisi doğru.

Ben bu maçı sezonun en kritik maçı olarak görüyorum.Yenersek top 8 yapacağız bence.Tamam ya da devam maçı.

Kuban bizden iyi takım kabul ama olay tk maça kaldıktan sonra ne olacağı hiç belli olmaz.Bu maçı alırsak avantajı ele geçireceğiz ve turu atlayacağız.Kimse dönüpte Kuban totalde daha iyi takımdı demeyecek.Yapmamız gereken tek bir maçı almak sadece.Neden aynı bütçeyle Kuban kadar iyi kadro oluşturamadığımız gelecek yılın konusu.Yapmamız gereken maçı almak

arkadaşlar link atabilirmisiniz acil..

bilyoner.com üzerinden sadece üye girişi yaparak izleyebilirsiniz maçı.

Kuban çok yumoş. Yüklenin içeri deliler gibi girin. Açık ve net. 2. molayı aldılar.

Manu donmüs bu harika haber .13-2 ile mütiş basladik masallah.

Çok iyi başladık. Marko döndü.

maccabi maçının tersini izliyoruz. Ama biz Maccabiyiz onlar Galatasaray şu an.

markoasvili oyundan cıktı aptal hatalar yapmaya basladik .

Yazmıcam daha birşey. Yazarsam forumdaki son günüm olur çünkü. İnanılır gibi değil bazı oyuncuların yaptıkları.

domercant oyuna girdi ve kuban oyuna döndü . .....

Erceg Semih Erden'den de daha kötü boxout yapılabileceğini gösterdi, seri verdik

Bu zorlu ve kritik maç öncesinde takımımıza, koçumuza başarılar dileriz.

Tarih: 14.03.2014 - Cuma - 19:00
Yer: Basket Hall

Keşke maçın saatin, doğru yazsaydınız, zira maçların saatini buradan takip eden ve yoğun biri olarak maçı izleyemiyorum saatine buradan bakıp öncesinden iddaa kuponu yapmadığım için.

Geri