Murat Özyer twitter'dan atarlandı yine. Tamam herşey düzelir şimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Adnan Öztürk gibi yöneticileri yönetim dışı bırakanlara tepkiliyim,ön plana çıkınca ne oluyor ? Kıskançlık mı var ? Bu yönetimde Haldün üstünel,ali dürüst,adnan öztürk gibi isimler olsaydı daha dik dururduk.
Ben başkan olarak aysal'dan çok memnunum fakat yönetim listesinde daha etkin isimler olmalıydı.Candan Erçetin başkan yardımcımız hangi konularda yardımcı acaba ?Adnan Öztürk sadece konuşuyor. Aday olup ardından rakibin listesine girip koltuk kapma derdinde. İlk piyasaya sürüldüğünde Mittal'de yönetici olduğu Galatasaray'a Mittali sponsor yapacağı söyleniyordu. İlla yönetici mi olması gerekiyor destek için. İsim yaptı. Ali Dürüst içinde yine başlamış gölge yönetim oluşturdu haberleri. Hazırlanıyor çok sıkı geliyor gibi haberler valla işçisinin maaşını veremeyen adam Galatasaray'a yönetici olmasın.
TBFnin ceza vermeme kararı kesin mi ? Baktım haber sitelerine böyle bir habere rastlamadım.Daha karar açıklanmamış galiba
Her yere baktım hiç bir yerde böyle bir bilgiye rastlamadım.Federasyonun sitesinde sadece bugünkü maç hakkında bilgilendirme yazısı varfenerbasket.com birde buraya bak, belki yazmislardir.