• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda çoğu kişi burun kıvırdı Bertans'a ama şu dönemde bulabileceğimiz en iyi isimlerden biridir. 3-4 oynar. Çok temiz bileği vardır. Gelirse takımdaki en iyi üçlükçü olabilir. Genel olarak oyun tecrübesi daha az olsa da Erceg'in upgrade edilmiş halidir. Daha iyi şut atar, topla daha iyi dribling yapar, çok daha atletik ve savaşçıdır. Sezon içinde Erceg'in dakikalarından çalarsa kesinlikle şaşırmam

Ergin hoca Erceg'ten beklediği katkıyı daha doğru dış şut katkısı alamadığı maçlarda sıkıntı yaşıyordu. Şimdi bir alternatifi olmuş olacak hemde onu 3 numarada da kullanabilecek. Dediğin gibi Erceg'i benche gönderebilir. Savunması Ercegten iyidir. Sofo-Erceg iklisi değilde Sofo-Bertans ikilisi daha iyi olur.

Paul Davis gayet iyi olur.Çok uzun süre oynamaz ama oynadığı bölümde çok verimli olan bir isim.

3.puan.com Paul Davis'i yazmış. Sağlıklıysa muhteşem hamle olur. Hucumda post, P&R, orta mesefe var. Savunması iyidir. Sert bir uzundur. Atletik değildir ama sağlıklıysa Sofo'yu da Bourousis'i de cebinden çıkarır.

Zaza olmuyorsa PAUL DAVİS'e şahsımca evet derim..

Ayrıca iddia ediyorum BERTANS , ERCEG'ten aşağı kalmaz hatta 3'lük ve savunma konusunda önde duruyor..Bu tip skorer ve dış atışları olan 4 numara iki tane olmus olacak KEREM'de işin savunma yönünü halleder ;)

7. yabancı adı altında BERTANS olabilir..

Şu ana kadar basına düşen isimler Zaza dışında, Bourousis, Sofo, Davis, Maric. Baktığımız zaman hepsi post oyunu olan eski tip uzunlar ve hepsi süre olarak 20'şer dakikanın çok üstüne çıkamayacak isimler. Bu durumda Ergin hoca ya Furkan'a bu sene aldığı kontratın hakkını verebileceği süreleri verecek yada Kerem Gönlüm'ü 5 numara olarak düşünüyor.

Ek olarak 5 numaraya hazır boştayken Ian Vougioukas düşünülemez mi? Açıkçası Bourousis'ten falan çok daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum.

Paul Davis, Aralık ayından beri maç yapmıyor. 3.5 için Bertans ideal. Rudez de olabilir. 5 numara için Ian Vougioukas, Trevor MBakwe, Aleks Maric, Sofoklis ideal gibi duruyor.

Arroyo - Jackson - Ender
Hickman - Sinan
Markoishvili - Cenk
Erceg - Bertans - KG
Maric (Ian Vougioukas) - Furkan

beni tatmin eder açıkçası..

Ligde geçen yıl Arroyo'yu hiç dinlendiremedik desek yeri. 12 oyuncu çok rahat süreleri paylaşabilir lig özelinde.

Arkadaşlar ben uyarırken rahatsız oluyorum...

Genel profile baktığımda en genç üyelerimiz 15-16 yaşlarında ama bize ilkokul yıllarında öğretilen "cümleye büyük harfle başlanır, özel isimlerin ilk harfi büyük olur" gibi genel imla kuralları sıkça ihlal edilmeye başlandı.

Türkçe konusunda biraz daha duyarlı olmanızı rica ediyorum.

Maric(700b euro)+Othello Hunter(600 b euro)+Furkan+Kerem+Erzeg=upucuza 5kişilik uzun kadrosu, ah bu sakatlanırsa,ah bu atletik değil,Bonsu gibi zıçrayan olsaydı falan ah-tüh dedirtmicek uzun rotasyonu.

Paul Davis, Aralık ayından beri maç yapmıyor. 3.5 için Bertans ideal. Rudez de olabilir. 5 numara için Ian Vougioukas, Trevor MBakwe, Aleks Maric, Sofoklis ideal gibi duruyor.

Arroyo - Jackson - Ender
Hickman - Sinan
Markoishvili - Cenk
Erceg - Bertans - KG
Maric (Ian Vougioukas) - Furkan

beni tatmin eder açıkçası..

Ligde geçen yıl Arroyo'yu hiç dinlendiremedik desek yeri. 12 oyuncu çok rahat süreleri paylaşabilir lig özelinde.

Maric ve Paul Davis tercihlerin haricinde imza.

Paul Davis bence de iyi olur sağlıklıysa sağlam bir Davis hem hucumda hemde savunma da çok iyi işler çıkarabilir.
Bertans genç aslında denemek lazım izlediğim kadarıyla iyi bir oyuncu bakalım ne olucak.
Sofo yada Davis gelsin isterim ve büyük bir ihtimalle de öyle olacak gibi duruyor Bourousis den ses soluk çıkmadığına göre öyle olacak heralde.

Maric ve Paul Davis tercihlerin haricinde imza.

Davis'i istemiyorum zaten :) Maric olursa atletizim sıkıntısı yaşayabiliriz. Aslında Shawn James'i 7.yabancı olarak alabiliriz hiçbir üst seviye takım kontrat vermez en azından denemiş oluruz.

Pivot için Joel Freeland, Aron Baynes, Bryant Dunston'ı isterim. Aslında Pegasus ile anlaşırsak ve bütçe artarsa Bojan Dubjlevic'i isterim, inanılmaz bir oyuncu kendisi.

abdi ipekçi varken de yönetimin hala salon sevdasında olması ve sponsorlara bize az para ver ama salon yapm demesi kadar salakça bir durum daha yok. Sokaktan birini koy böyle yönetmez şu şubeyi.

Sen oraya salonunu yaparsan maç olmayan her gün etkinlik yapıp şubeye kaynak yaratırsın. Daha derin düşün bence :)

Davis'i istemiyorum zaten :) Maric olursa atletizim sıkıntısı yaşayabiliriz. Aslında Shawn James'i 7.yabancı olarak alabiliriz hiçbir üst seviye takım kontrat vermez en azından denemiş oluruz.

Yok ben Paul Davis'ciyim. Sağlıklı bir Davis in Krstic ten Tomic ten öyle aman aman bi eksiği yok hatta Planinicli Khimki de efsane oynadı çok komple. Valla hepimiz Bertans a 7.yabancı gözüyle bakıyoruz ama işin doğrusu ben kulüp 7.yabancıyı düşünüyo mu şu anda emin değilim,acaba 1-2 numaraları 2yabancıyla mı geçecekler diye düşünmeye başladım.

Yazdığın kadro benim de tam istediğim kadro ama Ergin Hoca nın tarzı değil sanırım bu,hoca direk şutuyla var olan oyunculara bakıyor sürekli.

Salon senin evin olacak, salonu çok amaçlı yaparsan 365 gün çalıştırabilirsin. Stapless Center'ın etkinlik takvimine bir bakın hemen hemen boş günü yok.

Yeni salonumuz , stadımıza çok uzak olmayan , ulaşımı kolay stad yolu üzerinde bir arsa üzerine yapılsa harika bir düşünce olur.Akşama doğru basket maçına akşam oradan futbol maçına geçer futbol maçımızı izleyen basket sever GALATASARAYlı arkdaşlarımız.. ;) En az 13 bin kişilik olmalı..

Ayrıca önümüzdeki hafta içi iç ve dış transferlerimizin en az %70'inin biteceğini ve açıklanacağını tahmin ediyorum..! Hayırlısı.

Arroyo-Barış-Niko
Hickman-Sinan
Marko-Cenk
Erceg-KG-Slaughter
Furkan-Sofo

Bu sene ki bütçeye bu takım çok rahat kurulur ve bu takım her çıktığı maça kazanma iddası ileçıkabilir

Salon planlaması daha yeni bir olay değil Adnan Polat döneminde de olan bir durum olmasını çok istemiştim ben 13 bin az gelicektir.
Bence salon yapılırsa Ülker Arena dan az olmaz çünkü ilerde düzenlenicek turnuvalarda daha çok boy göstermesi için salonun kapasitesi yüksek tutulucakdı ben Ünal Aysal ın bir açıklamasında böyle bişey hatırlıyorum.
Bilmiyorum yanlışmı hatırlıyorum ama böyle bişey aklıma yer edinmiş ki salon bence olmazsa olmaz bir basketbol takımı için her türlü gelir sağlarsın salondan.
Çok daha önceden yapılması gerekliydi hatta.

Ergin hocanın son yıllarda kurduğu takımlara bakarsanız eğer oturtmuş olduğu bi takım şablonu mevcut. Son 4-5 yılda sezon başı kurduğu bütün kadrolarda bunu çok net görebiliyoruz. Ana şablon oynatan bir guard, şutör bir kısa, penetre eden bir kısa, net bir skorer, şutör 4 numara ve post oynayan pivot ve son yıllarda şablona eklediği 3-4 oynayabilen oyuncu. Bu senede transfer düşünürken ve yorumlarken bu şablonu düşünerek konuşmanın faydalı olacağını düşünüyorum.

Elimizdeki isimlere bakarsak, Arroyo oynatan guarda, Marko ve Cenk şutör kısaya, Sinan penetre eden kısaya ve Erceg'te şutör 4 numaraya uyuyo. Ayrıca Furkan gibide ayakları hızlı mobil ve savunmacı bir uzunumuz var.

Transfere gelicek olursak bana göre ekleme yapmamız gereken elzem noktalar, net bi skorer ve post oynayan uzun. Net skorer oyuncu için, Bobby Brown ve Spanoulis isimlerinin geçmesi oldukça mantıklı bu yüzden. Uzun için adı geçen isimlerde açıkçası koçun şablonuna uygun isimler hangisi gelirse gelsin koçun memnun olucağına inanıyorum. Adı geçen Bertans'ta koçun bize geldiğinden beri istediği 3.5 numara için oldukça ideal bir isim. Forumda çok beğenilmese de uyum sorunu yaşamazsa sezon içi çok övgüler düzebiliriz kendisine. Son olarakta Pocius ismi açıkçası bende Marko giderse onun yerine düşünülen isim düşüncesi yarattı. Çünkü ne çok net bi şutör nede çok net bi penetreci. Yetenekli, hırslı, atletik bir isim. Oda takımı sahiplenirse Marko'nun katkısına yakın bi katkı verebilir. Ancak Marko kalırsa eğer daha net bir şutör(Carrol, Vujacic) alınması bence daha doğru olabilir.

Yahu mali genel kurulda şubenin bütçesi 40 milyon tl açıklanmadı mı? Bu da 20 milyon dolar civarı yapıyor. 15 milyonu rahat rahat erkek şubesine kullanılır. 15 milyon dolar da 11,5 milyon avro yapar. Spa için başkan bütçeden değil cebinden ödeme yapacak deniyor. Keşke olmazsa aynı parayı başka biri için de kullansa lakin bu işi prestij olarak görüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri