Arroyo-Spa-Marko-Bertans-Erceg-Sofo
iyi kadro ama 2 numara sıkıntı.bertans bileği cok düzgün sağlam şütor.baya faydalı olur..
ama arroyo-gordon-domercant-hawkins-ndong-macvan cok daha iyiydi

TesekurlerSPANOULİS sfo yanlış yazmışım zaten olyde değil maccabide
Erceg varken Bertans çok gereksiz olur 7. Yabancı olacaksa eyvAllah ama öncelik 4-5 oynayan biri olmalı.Slaughterında piyasası düştü diye biliyorum alırsak iyi iş yaparız
Sofo %80 olasılıkla Galatasaray da.Sofo ya sözleşme yollanmış.Geri dönüş bekleniyor.1+1 2 senelik yıllık 1.1 milyon dolar haberleri var sitelerde furkan ın da 1.300 alacaığın düşünürsek 2 5 numara 2.4 milyon dolar eder.Kerem gönlüm ü de anlaşıldığını katarsak işin içine bana göre 4-5 numara takviyesi ile sona gelindi.Belki ucuz atlet amerikalı tercih edilebilir euroleague için. 3.5-4 oynayabilen bir bertans ismini alabilirsek çok faydalı olacağına inanıyorum.He birde arroyo nun yanında spa mı olur baby brown mu olur artık arroyo kalibresinde bir oyuncu getirilmesi şart euroleague de başarı için.Marko kalıcak görünüşe göre.Benim kadro tercihim;
Arroyo-kalırsa Ender(alternatif Barış Ermiş)
Sinan-Spa(baby brown)
marko -cenk-bertans
kerem gönlüm-Erceg
sofo-Furkan-(atletik bir 5 numara bknz:Hunter ya da Gani lawal)
Bu kadro F4 yapar eğer sezon içinde sağlam kalabilirsek..![]()
Bu kadroda bir tane savunma yapan adam var Oğuzhancım...Cok kötü bir savunma kimyası var...80-90 atar 100 yer bana göre...Marko-Bertans-Erceg-Sofo kesinse ya Arroyo kalır yada Spanoulis gelir artık ...İki numaraya sağlam savunmacı şart şu yapıda ..Oda minimum...
Bir yabancı daha almalıyız. Adaylar;
Savunması iyi deliciliği olan bir Combo guard. Jamont, Lucas gibi.
Şutör bir oyuncu; Carroll, Micov gibi.
Birde Sofo ve Furkan'ı düşünürsek savunmada caydırıcı atletik bir 5 numara; Dunston. Mbakwe gibi
2 numaraya Lucas'ı yazalım bence. Arroyo (Spanoulis)-Lucas-Marko-Erceg-Furkan yada Spanoulis (Arroyo)-Lucas-Marko-Kerem-Sofo gibi beşlerle oynarız ama Ergin hoca Arroyo-Spanoulis yada Erceg-Sofo'yu yanyana kullanacaktır. İçeri bol bol gömülürüz dış şutu riske ederiz.
Bertans gibi çok net bi şutör varken şutör alınmaz bence. 3 numarada düşünmek lazım kendisini.
Arroyo-Spa varken bir kısa daha almak mantıksız olur bence. Yerlilerde varken süre dağılımı zor olur.
Sofo varken en iyi opsiyon 4-5 oynayabilen ucuz yollu bir uzun olur bana göre