• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanju abi bu heyecan verici pivotun adının ilk harfi nedir acaba ? ve hangi ligden ?

Marjanovic sırığı mı acaba? Zıplamadan smaç basıyor adam :)

Aradori, Smith transferlerininde bittiğini düşünürsek geriye en önemli olarak pivot kalıyor.Alalım Dorseyi iş bitsin yahu :(

Bucks, Ersan'ı satış listesine koymuş.

Donatas'ı 3 sene önce burada söylediğimde bize bırakmazlar demişti herkes. Şimdi Nba görmüş Donatas'ı hiç bırakmazlar :) Ama gelse fena daolmaz hani madem iyi bir bütçe ayrılıyor pota altına :)

Lawal gelsin boştayken, Bonsu'dan bin kat verim vereceği kesin.

Abi Nolan Smith'i daha önce yazdım deyince sen tüm gönderilerini okudum baştan. Pivot için ağzından sadece Lawal ismi çıkmış :) Hemde Nolan Smith'i söylediğin gün. Bence ilk tercih bu değil bu olamaz , sırtı dönük oynayan biri olacak gibi 2.tercih Esteban olduğuna göre. Öyle bi karıştırıyım dedim eskiyi bi tek bu çıktı :) Ama Lawal değildir :)

Nolan Smith gelirse Pocius gelmez diye birşey yok. Nolan gelirse; Arroyo-Pocius-Aradori-Micov-Erceg ve Pivot ile birlikte 7 yabancı barajı doluyor. Ancak bu oyunculardan biri ligde dışarda kalır.

Maşallah forumda keyifler yerine gelmiş :) Kısa rotasyonunda combo hariç önümüzü görüyoruz. Sıra geldi uzuna, bu keskin şutör kısalardan sonra sizce koçun uzun transfer tercihi nasıl olabilir? Öncelikle hücumdan ziyade savunması çok iyi bir pivot seçimi olacaktır diye düşünüyorum ben.

Pocius yerine Harris daha iyi olur şu kadro da bence. Daha ucuza hallederiz ve daha çok işimize yarar şahsi görüşüm.

Lawal olmasın o isim. Eğer o tarz birini arıyorsak Dorsey,Dunston ve Tyus ondan daha iyi gider..

He Zaza gelirse Lawal da olur o zaman :)

Arroyo 1.7 - Ender 500

Aradori 300 - Smith 600? - Sinan 900 :)

Micov 1.1 - Pocius 600 - Cenk 600?

Erceg 1.3 - Kerem 500?

Furkan 1.7 :)

Su sekliyle asagi yukari 10 milyonluk oyuncu butcesi olusuyor. Furkan, Sinan, Kerem hatta Erceg ederlerini alsalar butcede 1.5 milyon dolarlik yer acilir.

Gecen sezon oldugu gibi 13-14 milyon dolar araliginda butcemiz olsa combo ve pivot tercihlerini elit oyunculardan yana kullanabilirmisiz.

Umarim bundan sonra kontrat yaparken akillaniriz, ilk sinav Cenk benim gozumde ederi max 600.

Pocius yerine Harris daha iyi olur şu kadro da bence. Daha ucuza hallederiz ve daha çok işimize yarar şahsi görüşüm.

Lawal olmasın o isim. Eğer o tarz birini arıyorsak Dorsey,Dunston ve Tyus ondan daha iyi gider..

He Zaza gelirse Lawal da olur o zaman :)

Sanmam , o gün şartlarında söylemiştir zaten. Bu kadar keskin şutörlerimiz varken onlara alan açacak bir uzun gelecek orası kesin. Atletik, sert uzun almayız.

Arroyo 1.7 - Ender 500

Aradori 300 - Smith 600? - Sinan 900 :)

Micov 1.1 - Pocius 600 - Cenk 600?

Erceg 1.3 - Kerem 500?

Furkan 1.7 :)

Su sekliyle asagi yukari 10 milyonluk oyuncu butcesi olusuyor. Furkan, Sinan, Kerem hatta Erceg ederlerini alsalar butcede 1.5 milyon dolarlik yer acilir.

Gecen sezon oldugu gibi 13-14 milyon dolar araliginda butcemiz olsa combo ve pivot tercihlerini elit oyunculardan yana kullanabilirmisiz.

Umarim bundan sonra kontrat yaparken akillaniriz, ilk sinav Cenk benim gozumde ederi max 600.
Furkan 1.3, Micov 800, Erceg 1.1, Kerem 750 falan galiba

Bunlar euro bazinda sanirim ben dolar hesapladim. Kerem'in maasini hic bilmiyorum 750 ise dolardir sanirim, cok cok fazla.

Bana gore heyecan verici bir isim, Tomic filan diyip ucmayin oraya butcemiz 700 bin euro max arkadaslar. İkili oyun oynar, cemberi savunur bana gore sisteme daha cok uygun isim ama Batista ihtimali az degil.

Eldeki oyuncular: Arroyo, Niko, Sinan, Göksenin, Erceg, Furkan

Netleşen transferler: Micov, KG

Çok büyük olasılıkla biten transferler: Pocius, Aradori, Cenk ve Nolan Smith?

İsmi geçen pivot: Esteban Batista

Belirsiz: Cenk Akyol

Bütün bu transferlerin bittiğini varsayarsak:

Arroyo, Ender, Niko
Smith, Aradori, Sinan
Micov, Pocius, Cenk
Erceg, KG
Furkan, Batista

Cenk gitse bile kısa rotasyonu yeterli. Cenk kalırsa ben Pocius'tan vazgeçilip altı yabancıyla devam etmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Ya da yedinci yabancı atletik bir power forvetten yana kullanılabilir. Batista'dan daha iyisi olabilir ama, Batista'da gayet iyi bir oyuncu. KSK'da olması yanıltmasın, geçen sezon Eurocup'ta muazzam maçları vardı ve Euroleague seviyesinde bir oyuncudur Batista. Güçlüdür, serttir, iyi bir bitiricidir, ribaundlarda da çok etkilidir. Bu kadroya Dorsey'de cuk oturur, çünkü skor potansiyeli yüksek bir kadro oluyor.

Bana gore heyecan verici bir isim, Tomic filan diyip ucmayin oraya butcemiz 700 bin euro max arkadaslar. İkili oyun oynar, cemberi savunur bana gore sisteme daha cok uygun isim ama Batista ihtimali az degil.

Yok imkansız bi temenni olarak söyledim Tomic'i, yani seçme şansım olsaydı gibilerinden :)

Pocius, Aradori ve Micov bir aksilik çıkmazsa bizde denebilir mi abi?

Batista'yı Lawale tercih ederim

Gani Lawal yada Esteban Batista o halde secenekler.

Ikiside farkli tipte oyuncular, secme sansim olsa Lawal'i secerim.

Dorsey olduğu çok açık değil mi :) . He inşallah gelir tabii bunuda ekleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri