Tanju abi bu heyecan verici pivotun adının ilk harfi nedir acaba ? ve hangi ligden ?
Bucks, Ersan'ı satış listesine koymuş.
Lawal gelsin boştayken, Bonsu'dan bin kat verim vereceği kesin.
Pocius yerine Harris daha iyi olur şu kadro da bence. Daha ucuza hallederiz ve daha çok işimize yarar şahsi görüşüm.
Lawal olmasın o isim. Eğer o tarz birini arıyorsak Dorsey,Dunston ve Tyus ondan daha iyi gider..
He Zaza gelirse Lawal da olur o zaman![]()
Furkan 1.3, Micov 800, Erceg 1.1, Kerem 750 falan galibaArroyo 1.7 - Ender 500
Aradori 300 - Smith 600? - Sinan 900
Micov 1.1 - Pocius 600 - Cenk 600?
Erceg 1.3 - Kerem 500?
Furkan 1.7
Su sekliyle asagi yukari 10 milyonluk oyuncu butcesi olusuyor. Furkan, Sinan, Kerem hatta Erceg ederlerini alsalar butcede 1.5 milyon dolarlik yer acilir.
Gecen sezon oldugu gibi 13-14 milyon dolar araliginda butcemiz olsa combo ve pivot tercihlerini elit oyunculardan yana kullanabilirmisiz.
Umarim bundan sonra kontrat yaparken akillaniriz, ilk sinav Cenk benim gozumde ederi max 600.
Bana gore heyecan verici bir isim, Tomic filan diyip ucmayin oraya butcemiz 700 bin euro max arkadaslar. İkili oyun oynar, cemberi savunur bana gore sisteme daha cok uygun isim ama Batista ihtimali az degil.
Bana gore heyecan verici bir isim, Tomic filan diyip ucmayin oraya butcemiz 700 bin euro max arkadaslar. İkili oyun oynar, cemberi savunur bana gore sisteme daha cok uygun isim ama Batista ihtimali az degil.