Yanılmıyorsam 2016 ya kadar sözleşmesi var.Reggio Emilia'da oynayan Andrea Cinciarini bugüne kadar izlediğim her maçında çok iyi bir guard olduğunu gösterdi.Şu anki Sassari maçında da ilk çeyrek itibariyle oldukça etkili..Bana göre takımının finale çıkmasında da en önemli unsur oldu.bu arkadaşın sözleşme durumu hakkında bilgisi olan var mı?
Tremmell Darden boşa çıktı. Kesinlikle denenmeli.
Her pozisyona 1 yabancı alıp +1'i ya pivot ya da guard yapacakken Darden' fazla gereksiz olmaz mı?
Cevap için teşekkürler..Peki Achille Polonara'nın sözleşmesi bu yaz bitiyordu.Sözleşme uzattı mı acaba?Yanılmıyorsam 2016 ya kadar sözleşmesi var.
BKesinlikle haklısın ama her pozisyonun 1 yabancıyla geçileceğini düşünmüyorum. Misal Sinan'ın önüne -gerekli gereksiz tartışılır- yabancı alınacağını sanmıyorum. O yüzden dedim. Micov arkası Türk alınacaksa Darden'a gerek kalmaz ama o da belli değil daha.
Güçlü ve sert adamlar taraftarla birlikte hep ekstra işler yapıyor. Eğer planlama her pozisyon için 1 yabancı değilse düşünülebilir.
2+1 yıl sözleşmesi vardı devam edecekler büyük ihtimal 50bin euro buy-outu var.Cevap için teşekkürler..Peki Achille Polonara'nın sözleşmesi bu yaz bitiyordu.Sözleşme uzattı mı acaba?
B
Bende Darden'i çok severim yanlış anlaşılmak istemem. Topu yere vuran sağlam savunmacı, gerektiğinde hücumda da her şekilde var olur ama 2 numaraya yabancı almadan geçersek büyük ihtimal o yabancı 1'e alınır çift guard denenir. Alternatiflere göre 2 numarada da oynar
Jeter-Barış-Şafak
Sinan - Göksenin
Micov-Darden
Brooks-Ersin(maalesef KG)
Mbakwe(Lasme)-Duşan
pozisyon kaymalarının sıkça olacağı savunmada hücumda her şekilde var olacak bir takım yaratılabilir. İşin mücadele kısmında her daim iş yapacak takım