• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB Barış Herseki Efes Dieblerı almış deniyor

Şuan için bence Young nba yapamayacaktır dönersem de önceliğim Galatasaray olacak demişti.
Ben elimizdeki transfer için ayrılan bütçenin %70-75lik dilimini 1-2 ve 5 numaralara harcanması görüşündeyim bu pozisyonlara 4-4.5m rahatlıkla harcanabilir bence.
Böyle 3 ve 4 numarayı 300-500 e potansiyelli oyuncularla kapatabiliriz.

Aynı hesap Basketbol A.Ş. de kurulacak diyor. İnşallah doğrudur.

Jeter-yabancı combo-----Şafak
Sinan-yabancı combo------Göksenin
Micov-Serhat&Cenk&Simmonsdan ucuza boşa çıkan olursa üçünden biri olmazsa Göksenin
Brooks-Lasme--Kerem------Ege
Lasme-Stepheson--Kerem --Yukardaki üçlüden boşa çıkan olmazsa belki Dusan

Reggio Emilia'da oynayan Andrea Cinciarini bugüne kadar izlediğim her maçında çok iyi bir guard olduğunu gösterdi.Şu anki Sassari maçında da ilk çeyrek itibariyle oldukça etkili..Bana göre takımının finale çıkmasında da en önemli unsur oldu.bu arkadaşın sözleşme durumu hakkında bilgisi olan var mı?

Reggio Emilia'da oynayan Andrea Cinciarini bugüne kadar izlediğim her maçında çok iyi bir guard olduğunu gösterdi.Şu anki Sassari maçında da ilk çeyrek itibariyle oldukça etkili..Bana göre takımının finale çıkmasında da en önemli unsur oldu.bu arkadaşın sözleşme durumu hakkında bilgisi olan var mı?
Yanılmıyorsam 2016 ya kadar sözleşmesi var.

Saf 2 numaralar bizim gibi dar kadrolar için uygun oyuncu tipi değil. İki pozisyondan da süre alabilecek oyuncularımız olmalı ki hem oyun çeşitliliği hem de dar rotasyon olayını bir arada götürebilelim. Ayrıca Galatasaray'a bu oyuncuyu mu layık gördünüz diye bir şey yok. EL'de büyük ihtimal oynamayacak yerel ligde pek bir başarısı olmayan büyük bütçesi olmayan bir takımız. Oly bile ilk defa duyduğun adamları alabiliyorsa yeri gelir sen de alırsın. Yalnız bu demek değildir ki her oyuncu Dunston Hunter Lojeski Randle Hickman gibi çıkacak. Seçimi de dikkatli yapmak gerek.

Tremmell Darden boşa çıktı. Kesinlikle denenmeli.

NBA Draft'ı ne zaman? Saat kaçta ve yayınlayacak bir kanal var mı?

Jeter-Şafak
Sinan-yabancı combo-Goksenin
Micov-Izzet
Brooks-Kerem-Ege
Lasme-Young

Her pozisyona 1 yabancı alıp +1'i ya pivot ya da guard yapacakken Darden' fazla gereksiz olmaz mı?

Kesinlikle haklısın ama her pozisyonun 1 yabancıyla geçileceğini düşünmüyorum. Misal Sinan'ın önüne -gerekli gereksiz tartışılır- yabancı alınacağını sanmıyorum. O yüzden dedim. Micov arkası Türk alınacaksa Darden'a gerek kalmaz ama o da belli değil daha.

Güçlü ve sert adamlar taraftarla birlikte hep ekstra işler yapıyor. Eğer planlama her pozisyon için 1 yabancı değilse düşünülebilir.

Jeter - Barış Ermiş - Şafak Edge

Marcus williams-Sinan-Göksenin

Vladimir Micov - Birkan Batuk

Trey Thompkins -Kerem Gönlüm - Ege Arar

Young(Mejri,Lasme,Mbakwe)-Bryant(Lonchar)

Lasme cok süper transfer olur tabiki farmar da ama emir gibi adamlara 1 gibi para vermek cok saçma olur benim bu senede pek ümidim yok gbi paralaın zamanda ödenmesi konusunda baksana futbola bile para bulamıolar basketinke nasıl bulsunlar basket sponsorluklarınıda futbola aktarırlar dicem yapılan sponsorluk anlaşmaları bile felç asırı derece düşük ücretler

Karsan sponsor olmuş diyorlar sonra da basketbol aş kurulacakmış diyorlar doğru mudur bu bilgisi olan var mi bide ne kadar bütçe ayırırlar ki böyle bi durum olursa?

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle haklısın ama her pozisyonun 1 yabancıyla geçileceğini düşünmüyorum. Misal Sinan'ın önüne -gerekli gereksiz tartışılır- yabancı alınacağını sanmıyorum. O yüzden dedim. Micov arkası Türk alınacaksa Darden'a gerek kalmaz ama o da belli değil daha.

Güçlü ve sert adamlar taraftarla birlikte hep ekstra işler yapıyor. Eğer planlama her pozisyon için 1 yabancı değilse düşünülebilir.
B

Bende Darden'i çok severim yanlış anlaşılmak istemem. Topu yere vuran sağlam savunmacı, gerektiğinde hücumda da her şekilde var olur ama 2 numaraya yabancı almadan geçersek büyük ihtimal o yabancı 1'e alınır çift guard denenir. Alternatiflere göre 2 numarada da oynar

Jeter-Barış-Şafak
Sinan - Göksenin
Micov-Darden
Brooks-Ersin(maalesef KG)
Mbakwe(Lasme)-Duşan

pozisyon kaymalarının sıkça olacağı savunmada hücumda her şekilde var olacak bir takım yaratılabilir. İşin mücadele kısmında her daim iş yapacak takım

Cevap için teşekkürler..Peki Achille Polonara'nın sözleşmesi bu yaz bitiyordu.Sözleşme uzattı mı acaba?
2+1 yıl sözleşmesi vardı devam edecekler büyük ihtimal 50bin euro buy-outu var.

B

Bende Darden'i çok severim yanlış anlaşılmak istemem. Topu yere vuran sağlam savunmacı, gerektiğinde hücumda da her şekilde var olur ama 2 numaraya yabancı almadan geçersek büyük ihtimal o yabancı 1'e alınır çift guard denenir. Alternatiflere göre 2 numarada da oynar

Jeter-Barış-Şafak
Sinan - Göksenin
Micov-Darden
Brooks-Ersin(maalesef KG)
Mbakwe(Lasme)-Duşan

pozisyon kaymalarının sıkça olacağı savunmada hücumda her şekilde var olacak bir takım yaratılabilir. İşin mücadele kısmında her daim iş yapacak takım

1-2 oynayabilecek 2 numara mümkünse undersize kalmayacak oyuncu şeçenekleri kimler olabilir peki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri