• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sağlıklı bit Chuck Davis Harangody'den daha çok katkı sağlar.

Daha bu sabah Dersu falan yalan yanlış sallarken Lasme Galatasarayla anlaştı yazdı adam yahu Eurohoopstan evvel.Lasme Galatasaray diyen başka biri var mıydı

Eurohoops haberi girdi ...3-5 dakika sonra o girdi..Eurohoops'ta haber açıktı bende..Sonra burada yazınca gittim dakikasına baktım...Basit gibi gözüken önemli bir konu, bir iki manipülasyonla, ciddi kitlelere ulaşabiliyor insanlar..Hoş değil... Kimdir nedir ciddi ciddi açıklasınlar, itibar edelim bizde..

Yine dünde İsmail Senol'dan iki dakika sonra girdi haberi..

Bence hala Erceg > Harangody
Erceg yerine yazılan ooyuncuların hiçbiri hücumda bir Erceg değil. Savunmada da öyle Erceg'e kıyasla aman aman fark yaratacak oyuncular değil. Erceg'in ücret beklentileri düşmüşken keşke yeniden anlaşabilsek. Harangody asla 25 dakikaların oyuncusu değil gözümde. Savaşçı gözüküyor filan ama 2.02 boyunda olup da savaşmadan yapacağı hiçbirşey yok. Erceg'in sizeı çok eksik kapatan bir avantaj Erceg için ve Erceg yerine Harangody demek benim için çok büyük bir eksi olur.
Hiç katılmıyorum kanki ya buna.Şutör olarak Erceg 1 tık iyi desek bilek ribaunt,fiziksel kuvvet,potaya yakın bitirişler,ball handling vs pek çok unsurda Harongody açık ara önde Ercegten

Ben sahsen haragody'i cok begenmiyorum. Ama tabi bu benim gorusum, statik sutor olmak disinda bi ozelligi yok bence.
Dacka dogusun da mantiken bjelica ve samet'i almisken ve ayrica ellerinde ersin varken 4 numaradan ziyade 5 numara alacagini dusunuyorum. Dolayisiyla olasi bir transfer gibi gozukuyor. Dedigim gibi tarz olarak benim begendigim bi 4 numara deil ama hoca nin sisteminde sutor 4 onemli bir yer tutuyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Schilb ve Micov bizim için lüks olur.Micov ile devam edilmeyip iki yabancı guard tercihi daha doğru alabilirdi.

Eurohoops haberi girdi ...3-5 dakika sonra o girdi..Eurohoops'ta haber açıktı bende..Sonra burada yazınca gittim dakikasına baktım...Basit gibi gözüken önemli bir konu, bir iki manipülasyonla, ciddi kitlelere ulaşabiliyor insanlar..Hoş değil... Kimdir nedir ciddi ciddi açıklasınlar, itibar edelim bizde..

Yine dünde İsmail Senol'dan iki dakika sonra girdi haberi..
Önce Eurohhops girdiyse dediğiniz gibi tabii.O zaman benim Lasme transferinde tutturdu savım boşa gidiyor.Oradan okuyup herkes bi şeyler karalar.Haklısınız

Okuduğum, gördüğüm isimler üzerine PG transferi daha da öneme girdi. Bence saha görüşü-asist sayısı düzgün olan birisi gelecek. Önceden de belirttiğim gibi E.Ataman'a güveniyorum bu yüzden Rowland'ın geleceğini hiç düşünmüyorum. Bence Larry Drew şu okuduğum isimlere uygun biri. Avrupa'da böyle tipte oyuncu bulmamız baya zor. Önümüzdeki hafta takım netleşecek göreceğiz hep beraber.

Şu bütçe arttırımı falan doğruysa adres değişir herkesi memnun edecek bir pg gelir herhalde

Transfer yasağı olayı ne oldu? Bu hafta kalkacak falan deniyordu.

PG olayında çok fazla beklentiye girip sonra üzülmemek lazım... Kaliteli biri gelirse çok güzel olur tabii ama gelme ihtimali şu an düşük gözüküyor..Önemli olan güzel bir iskelet kadro kurmak ve bunların ödemelerini düzenli bir şekilde yapıp kurumsal yapıyı geliştirmek, gelirleri arttırmak. ve yarışmanın her zaman içerisinde olmak..Yoksa kaliteli oyuncu bugün gelmez yarın gelir...Ya da süper biri gelir iş yapmaz , Rowland gelir harikalar yaratır belli olmaz..Dixon 3 senedir burada geçen sene burada adı geçse küfür eden olurdu :)
Ayrıca, sanıyorum kuracağımız kadro genel anlamıyla yaratıcı bir takım olacak, sade bir PG daha çok bile iş yapabilir..Kısmet biraz da bu işler...

Prigioni bugünkü takasın ardından serbest bırakılmış. İlerleyen yaşına rağmen tecrübesi ve aklitesiyle iş yapacak bir oyuncu ama artık avrupa ya döneceğine hiç ama hiç ihtimal vermiyorum. Ya NBA da veteran kontrat peşinde koşacak ya da bırakacaktır.

Huertas ne durumda. Bilgisi olan var mi?
Bizim isimize gelir mi sizce?

Şu bütçe arttırımı falan doğruysa adres değişir herkesi memnun edecek bir pg gelir herhalde
Kaydadeğer bir artış olmamıştır bence. Olsa da piyasada bbizi tatmin edecek ve bize gelecek pg benim aklıma gelmiyor açıkçası

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca Arroyo transferinden önce kimleri istemişti hatırlayan var mı?

Prigioni yüzde 100 serbest bırakılacakmış. Dorsey'nin de serbest kalma ihtimali varmış. Düşünülebilir isimler. Tabi Prigioni - Micov yanyana basketboldan ziyade felsefe kulübü gibi birşey olur o da ayrı bi durum :D

Prigioni bende düşündüm sabah ama malum yaşı 38 orayı kaldırmaz , bize yaramaz bence.

Arroyo'ya yasli diyorduk yapmayin etmeyin ne isimiz var Prigioni ile yahu bi cuvalda para ister.

Yabanci - Yabanci - Safak
Sinan - Serhat - Goksenin
Schilb - Micov
Harangody - Izzet - Ege
Lasme - Semih - Sofoklis

Amin.

[FONT=pt_sansregular]Öte yandan Galatasaray, pota altı için Stephan Lasme'ye 1+1 teklif yaptı. Lasme ilk etapta bu teklifi kabul etmese de koç Ergin Ataman ile telefonda görüştü ve son kararını bildireceğini söyledi.[/FONT][FONT=pt_sansregular]Lasme ile Panathinakos da ilgileniyor (ntvspor)

Duyumcular 0 Transfer 2 olucak sanırım :)[/FONT]

Rowland - Safak
Schilb - Sinan
Micov - Goksenin
Harangody - Izzet - Ege
Lasme - Christmas

Gundemde olan isimlerden soyle bir kadro kursak harika olur. Ve Ergin hoca bu kadroyu napar eder sampiyinluga oynatir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri