• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Eurocup Son16 | Galatasaray Odeabank-Pınar Karşıyaka

Allah kahretsin sizin gibi hakemleri.

McCollum efsane mac cikariyor su adama laf edenlere Jerells mustahak.

Hack a iverson yapalim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Herseye rağmen icindeyiz ama yani dilim kurudu şerefsiz hakemlere sovmekten

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben inanıyorum ya böyle hakemleri biz hep çekiyoruz başka diyeceğim bir şey yok. Onlar da bizi bu halimizle ancak hakemle yeniyorlar. Dediğim gibi bunun Abdi İpekçi'si var.

Affedersiniz ama bizim aleyhimize her... 'a faul çalınan bir maç izlemekteyiz.

Allahım olanlara bak ya

Micovun elinden kacirdigi top bizim icin macin ozeti oldu.

Bu Schilb niye elini kaldırmaktan aciz yahu

Davis bu kadar korkma be abi amacın ne yani, maçın başında da jerrels yaptı benzerini. Şu adamları transfer ettik ya ne diyeyim

Faul yapalim evet yapalim

Davis in sayıyı vermediler yine ....... böyle hakemlerin ben

Son top da faul daha nasıl faul olsun. Gabriel çembere asılmış her türlü basket hakemler napıyor??

Allah hakem kadar belanızı versin resmen doğradılar bizi. buna rağmen bu ilk yarıya rağmen iyi bir skorla ipekçiye döneceğiz.
Ne denir ki :)

İpekçide farkla alırız takım bu kadar kötü olmaz. Green de oynar hem. Ataman da almaz almaz üst üste iki mola aldı...

İki mola ama yine top sokamıyoruz allahımm yaaa

Bu Schilb ne böyle ya fırsatı bulmuş şutu atmıyor.Elini kaldırma zahmeti gösterse 4-5 sayıyı engelleyebilirdi.Geçen sene Erceg'e sallayan arkadaşlar Schilb'i görmüyorlar galiba

Rezalet ya iki mola alıyoruz bir oyun yapamıyoruz.

Şu atmosfere ve küfürlere, berbat hakemlere, inanılmaz kötü şut yüzdesine, tek beş numarayla oynamaya, maç içindeki komik kayıplara rağmen bu takım şu skorla dönüyor ordan. Bizde de biraz namus ve şeref varsa İpekçiyi doldurur Kşk'yi ateşe verir İzmir'e yollarız bu kadar...

uAmed

Bin kere söyledik sene başından beri hala söylüyoruz topu oyuna sokamıyoruz şuna çalıştır takımı ve Allah rızası için şu topları oyuna Sinan ve Göksenin sokmasın. Bak Allah´ın adını verdim koç, n´olur oku şurayı da gör şunu.

Geri