• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bayça Oral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03
Higgins 2 haftadır kadromda,bu yüzden böyle performansı,çıkaracağım onu haftaya normale döner yani,20 üstü rahat getirir

Spanoulis resmen veda performansı yapmış

Shengelia varya,hani genelde 20 - 25 prları çok rahat yapan,işte o tornike 5 haftadır falan kadromda bu yüzden tek hanelerde pr getiriyor,onu da mı çıkarsam ? Şöyle bir 30 civarı getirsin

Higgins 2 haftadır kadromda,bu yüzden böyle performansı,çıkaracağım onu haftaya normale döner yani,20 üstü rahat getirir

Spanoulis resmen veda performansı yapmış

Shengelia varya,hani genelde 20 - 25 prları çok rahat yapan,işte o tornike 5 haftadır falan kadromda bu yüzden tek hanelerde pr getiriyor,onu da mı çıkarsam ? Şöyle bir 30 civarı getirsin

Valla Bayram bey Allah aşkına çıkarın Shengelia'ı kadronızdan her seferinde güvenerek kaptan yaptığım ve karşılığını aldığım adama son 1 aydır bir şeyler oldu kendine gelemiyor.

bayram bey çıkmazsa ben çıkacağım shengelia'yı:)

Micic-Guduric-Higgins 15 bile getirmedi toplamda 14.5 falan..

Arkadaşlar almak isteyipte kredisi yüksek diye alamadığınız,şöyle biraz kredisi düşsede alsam dediğiniz oyuncuları yazsanız ben onları alsam 2 - 3 hafta kadromda tutsam cazip kredilere düşeceklerdir kesinlikle.Shved iyileşsin diye bekliyorum 😀

Mesela Higgins ben alana kadar en düşük 7 pr yapmış 2 haftadır kadromda yaptığı skorlar 6 pr ve 2 pr

Wilbekin çıkardığım hafta 14 pr yaptı,az gelebilir göze ama ben de olduğu 6 - 7 hafta boyunca 13'ü aşmamıştı,bakalım bugün neler yapacak ?

mike james -7:) bir şeyler deniyor hadi bakalım.

Ben aldım ondandır. Ordinaryüs Derrick Williams’ı da aldım 0 da.

james ve Williams toparlamazsa 3 oyuncusu oynamayan rakibim Rip City'ye yenilicem.

Williams almak için Randolph’den çıktım. Sonuç : haftalardır vasat olan Randolph 22 de, haftalardır 30 larda gezen Williams 0.
Geçen günkü öğütlerimi unutun, bırakalım oyunu 😄

Bu hafta oyundan soğudum resmen. Şehir dışındaydım. Bakamadım fazla. Yaptığım tercihler çok kötü olmuş. Williams, James hayal kırıklığı.

Ben Real karşısında Williams'ı nasıl güvenip te kaptan yaptım? Rezil etti resmen. Keşke sağlam bir BRandon Davies'e gitseydim.

james ve Williams toparlamazsa 3 oyuncusu oynamayan rakibim Rip City'ye yenilicem.

Bayca Bey senin sansizligin Shevd yok ama Vice President kaptan Calathes olunca 2 ile carpilmis. Yahu cok pis gulesim geliyor sen kizarsin diye gulemiyorum :)

Iznin olursa azcik deli gibi kahkaha atmak istiyorum ama azcik cok az :) :) :)

Bu arada maci takip edeniniz olduysa eger ? bu Keith Langford Bey efendi sakatlandi mi acaba ? 5 dakika oynamis gozukuyor sadece.

Bayca Bey kizmadin di mi ? azicik neselendireyim seni derken daha cok kizdirmis olabilirim. Yahu nasil gulmeyeyim herkes birseyden dertli. Biri de gelip yazmiyor ki cok sukur ben bu hafta kupu doldurdum :)

James - Williams hayal kirikligi olmus olabilir cogu oyuncu icin. Ama neyse birakmak yok. Girgirina devam edelim arkadaslar. Uzulmeden uzmeden keyif alarak :)

Dün 15 puanla kapattım bugün Gudaitis merhamet etti de 100 e yakın bitirdim. Eminim şimdi Williams çıkarsam haftaya 30 yapar. De Colo alsam 12 yapar..

Çıkardığım Gudaitis+ De Colo 64 puan. Aldığım Sloukas+Williams 10... yine kredi kazanacağım derken kaybedilen 54 puan.

bayça oral ın rip city mağlubiyeti hakikaten çok komik:) pendikspor'un fenerbahç'yi yenmesi gibi olmuş. sen haftalarca kadro mühendisliği yap, gelsin oyunu bırakmış bir arkadaşın takımı seni yensin:) nedovic salı günü dönmemiş olsa, rip city takımı 4 oynamamış oyuncusuna rağmen bayça oral'ı yine de yenecekmiş:)

bayça oral'ın takımında yok yok, efendim shengelia, mike james, higgins, daviesler, efendim formunun zirvesindeki derrick williamslar, mulitinovlar, micicler:) rip city'nin 3 oyuncusunun puanı bayça oral'ın takımını geçmiş. (vesely+calathes+zach de lay)

Her şeye rağmen haftanın finali iyi oldu diyebilirim.Westerman 'dan 18.7 + pr Kuzminskas'tan 15.4 + pr aldım.Düşük kredili 2 isimden böyle puanlar almak çok güzel.Birebir liginde rakibimi yendim,yenilgi serisinden sonra bu iyi oldu.

1.haftadan itibaren kadrolarımın puanlarına baktım oyunda. Williams’ı ben ikinci hafta almışım 9 yapmış , yeri gelmiş Ayon almışım oynatılmamış vs.. Cidden oyunun bi haftası bi haftasını tutmuyor. Gözümüz kapalı seçsek belki daha iyi puanlar alıcaz😄 Ki bunun acı emsallerini hemen hemen hepimizde görebiliyoruz...

Bayca Bey kizmadin di mi ? azicik neselendireyim seni derken daha cok kizdirmis olabilirim. Yahu nasil gulmeyeyim herkes birseyden dertli. Biri de gelip yazmiyor ki cok sukur ben bu hafta kupu doldurdum :)

James - Williams hayal kirikligi olmus olabilir cogu oyuncu icin. Ama neyse birakmak yok. Girgirina devam edelim arkadaslar. Uzulmeden uzmeden keyif alarak :)
bayça oral ın rip city mağlubiyeti hakikaten çok komik:) pendikspor'un fenerbahç'yi yenmesi gibi olmuş. sen haftalarca kadro mühendisliği yap, gelsin oyunu bırakmış bir arkadaşın takımı seni yensin:) nedovic salı günü dönmemiş olsa, rip city takımı 4 oynamamış oyuncusuna rağmen bayça oral'ı yine de yenecekmiş:)

bayça oral'ın takımında yok yok, efendim shengelia, mike james, higgins, daviesler, efendim formunun zirvesindeki derrick williamslar, mulitinovlar, micicler:) rip city'nin 3 oyuncusunun puanı bayça oral'ın takımını geçmiş. (vesely+calathes+zach de lay)

Valla bu haftanin alay konusu ben oldum malesef.:) Gercekten cok buyuk bir hayal kirikligina ugradim dun gece. Zaten sehirdisindaydim kadroyu kurarken cok gelisi guzel kurmustum. Ama derrick williams i real karsisinda kaptan yapmak gibi bir buyuk hataya dustum. Ama 4 kisilik oyunu birakmis bir arkadasimiza yenilmek cok koyuyor gercekten. Yalniz arkadas baskalarini da yenmis sanirim daha once de. Nasil olur akil erdiremiyorum. Sanki 8 kisilik besiktas, kadikoyde feneri yeniyormus gibi. Pancunun meshur panter kaleciligiyle.😊
Bu hafta oyun iradem ciddi sekilde sarsildi. Ama devam edicem mecbur. Zevk almaya calisicam yine. Su shved gitmeseydi keske. Kaptan secimi cok zorluyor beni.

Geri