NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Nets'in kadro mühendisliğini Galatasaray yöneticileri mi yapıyor nedir. Irving-Durant'in bile top paylaşımı şaibeliyken bir de üstüne Harden'ı getirip tek istikrarlı çember savunucusunu kaybetmek nedir. Bari tek Kyrie'yle takaslasaydınız, onu da tutmuşlar. Benim gözümde Nets'in şampiyonluğu %20'yken %5'e filan indi şu hamleyle. Çalışması zor yapıyı neredeyse hiç çalışamaz hale getirmeyi başarmışlar.
 
Pj Tucker abimi de kurtarsın biri adamın iflahı kurudu iki yıldır kendisinden 20cm uzun adamlarla oynayacağım diye. Boston, Miami versin bir tane ikinci tur alsın.
 
Nash'e de kariyerinin ilk sınavında güzel bela aldı başına. Top paylaşımı konusunda ise ben sorun olacağını düşünmüyorum yani en azından abartılacak kadar olacağını düşünmüyorum. Durant top elimde olsun da oynayım diyen bir adam değil zaten. Bu adamlar aynı anda sahada 15-20 dk kalırlar en fazla ve playoff ta bir noktadan sonra zaten iş birebire dökülüyor. Harden 'a ikili sıkıştırma gelmeyecek olması onun için büyük bir artı çünkü oyunun en zayıf yeri o çünkü topu elden çıkarttıktan sonra öyle seyrediyor. Savunma en büyük sorunları olacaktır ama skor potansiyeli çok yüksek bakalım neler olacak.
 
Dinwiddie'yi kaybetmişken bir de üstüne Lavert ve Allen'i kaybetmek. Brooklyn'i sezon başı diğer takımlardan üstün kalan yanı müthiş yan parçalarıydı. Hele bu covid döneminde çok işe yarayabilirdi. Şimdi o derinlik kaybolmuş oldu. Harden için değer mi, büyük risk. Zaten takımda orjinal bir arıza Kyrie var. Yine uyumsuz denebilecek bir Durant var bir de bunlara Harden ekleniyor. Direkt Kyrie-Harden takası olsa Brooklyn için çok daha iyi olurdu. Allen özellikle büyük kayıp oldu. Brooklyn tamamen günü kurtarmak, bu sene şampiyon olmak için bütün kurşunlarını attı. Bu sene şampiyon oldular oldular yoksa 10 sene falan bellerini doğrultamazlar heralde. Üçü de kafalarını verip oynasalar herşey olur derim de diyemiyorsun işte. İlla bir yerden bir sorun patlak verecek.
 
Yazık oldu Houston'a. Durant'lı Gsw'yi elemeye ramak kalan bir takımken Houston'un şu anki durumu gerçekten üzücü. Şu an gerçekten amaçsız bir takım haline geldiler. Tanking mi yapacaklar yoksa play-off mu kovalayacaklar kendileri de bilmiyordur heralde. Bu işten Indiana iyi karlı çıktı. Levert orada epey iş yapabilir. Oladipo da sıkıntılı bir tip, Levert daha uyumlu ve skorerlik açısından da hiç aşağı kalır yanı yok. Indiana ve Cleveland iyi parçalar aldı yani bu takastan kazananlar olarak. Brooklyn'nin durumunu ise zaman gösterecek.
 
Son düzenleme:
Houston spurs ile beraber son 15 yılın en istikrarlı takımı. Şampiyon olamadılar belki ama herzaman playoff takımı oldular artık değişim vakti gelmişti. Wall tek başına batıda bu takımı sürükleyemez tankinge başladı gibi Houston Oladipo hamlesi bunu gösteriyor. Nets ise Allen kalsa takımda bambaşka olurlardı ne Jordanmış arkadaş. Bence İrvinge takas arayacaklardır, İrvingin döndü ben tekrar oynamak istiyorum dediği takdirde doğudan contender bir takım o topa girmez tek aklıma gelen Orlando. Fournier ve Gordondan vazgeçip İrving-Vucevic seneye ısaac fultz falan playoff ta daha iddialı bir takım yaratalım diyebilirler. Batıda ise clippers belki düşünebilir onların derdi Lakers çünkü bir yolunu bulabilirlerse bence denerler.
 
Covid eksiklerinden Maxey çok iyi yararlandı bugünde iyi oynuyor, Milton şov yapıyor zaten yani Furkan çok kötü zamanda sakatlandı. Dönmesi bekleniyor şu sıralar ama rotasyonda ki yerini alması için ekstra birşeyler göstermesi gerekecek.
 
Harden korse ile falan çıktı heralde Houston maçlarına gayet iyi duruyor fiziği. İrvingin değerini düşürüp takasta istenilmemek için ortadan kaybolduğu konuşuluyor, yavaş yavaş mantıklı gelmeye başladı.
 
VİRÜS olayı bizi cok etkiledi 7 2 iken 9 5 geldik.
EMBİİD Efendi böyle oynarsa yanındakilerde devam ederse problem yok geliyoruz!!
 
Harden ilk maçında 32 sayı, 12 ribaund, 14 asist yapmış. 40 dakika kalmış sahada. Durant de 42 sayı atmış, insan değil zaten o. Kyrie nasıl oynayacak bu takımda gerçekten merak ediyorum. Üçü normal oyunlarını oynasa zaten 100 sayı çıkar her maç bunlardan. Brooklyn için aslında en iyi senaryo Kyrie karşılığı iki-üç tane iyi yan parça almak ama Kyrie’yi kim alır takımına bu saatten sonra o sıkıntı.
 
Harden korse ile falan çıktı heralde Houston maçlarına gayet iyi duruyor fiziği. İrvingin değerini düşürüp takasta istenilmemek için ortadan kaybolduğu konuşuluyor, yavaş yavaş mantıklı gelmeye başladı.

Kyrie bunu düşünebilecek kadar zeki bir adam değil abi :) Zaten bu maça çıkmama olayı olmasa Kyrie takasa açılmazdı bence.
 
Dün gece Dallas - Chicago maçına baktım ara ara. Doncic olmasa Dallas ciddiyim Nba'in en kötü takımı olabilir. Eksikler de vardı ama Doncic bişey yaparsa Dallas sayı buluyor yoksa resmen motoru kapatmış araba gibi bekliyorlar ortada. Zaten üçüncü çeyrek başında adam triple-double yaptı. Bu yaşında Jordan'ı da geçmiş bu arada triple-double sayısında. İnannılmaz bişey ama bir oyuncuya bu kadar bağımlı olmak sıkıntı yaratır ilerde.
 

Üst