2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Hiç kimse, bu takımdan fazla bir şey beklemesin. "Ne kadar ekmek, o kadar köfte" misali bir kadro ile ancak bu kadar olur. İşin garibi, gelen hiçbir farklı yönetim de, farklı bir tutum sergileyip, armanın desteklenmeyi en fazla hak eden bu takımının elinden tutmadı. Sanırım bu konuda, dışarıya yansımayan bir konsensüs var kulübün elit tabakasında. Sanmıyorum ama, umarım bu tutum Galatasaray'a hayır getirir.
 
Kızlara haksızlık yapmasak mı , Anete nin sakatlığı üstüne Riquana nin sakatlığı , buna rağmen son saniye ye kadar mücadele ettiler bence, emeklerine sağlık
Futbol takımımızla mukayese etsek bu kızları omuzlarda taşımak gerekir
Mücadele etmek böyle olmuyor maalesef. Yeterli değil. Basit basit hatalar. Şuursuz hücumlar. Akıl dolu bir hareket yok. Garibim Tina kendi gayretiyle birşeyler yapacak diye bekliyoruz. Kadın Takımı tarihinin en kötü kadrosu değil zira ligde çok kuvvetli değil. Ona rağmen benchte oturan yeni gelen hanımefendiler dahil kimse nerede olduğunun farkında değil. Ezik büzük bir takım. Sağa sola koşturmak mücadele etmek olmuyor. Geçmiş yönetim yapacağını yapmış gider ayak alınabilecek birkaç oyuncu almış. Yeni yönetim üstüne ne koydu?

Mesela Melahat Aydın kimdir Ya? Ne işi var GS’de? Zeynepgül, Sebla ve tabi en baş sorumlu Bikem Hanımların basketbol vizyonu bilgisi tecrübesi ne? Şube Sorumlusu kim? Bu takımla kim ilgileniyor? Yazıklar olsun !

En başta da Burak Elmas a yazıklar olsun. Liseli oylarına kadın Basketbolunu satmış!
 
En başta da Burak Elmas a yazıklar olsun. Liseli oylarına kadın Basketbolunu satmış!

Ne eksik ne fazla. Takımın kulüpte ve camiadaki tek misyonu malesef bu. Güya takımın her bokunu biliyoruz, geçen sene clubhouse'da tanıştık meğerse kimler kimler varmış şubenin "sahibi" konumunda. Bütün Avrupa sponsor takımı olarak devam ediyor, eşe dosta kadro olarak bir tek biz uğraşıyoruz...

Ya tekrardan bir küme düşme rezilliği yaşanacak da utanıp doğru dürüst bir yapılanma kuracaklar. Ya da bir şekilde sabote edilip kapanacak...

Üçüncü bir çıkış yolu göremiyorum ben. Yıllardır takip ediyorum, hakikaten üçüncü bir çıkış yolu yok.

Çünkü bunlar öyle insanlar ki; ne tamamen Sude'yle Mısra'yla Eda'yla oynamayı göze alamıyorlar, ne de doğru dürüst yönetecek bir idari ekip kurup kenardan izlemeyi yediremiyorlar. Kaç senedir çekirge sıçrıyor, bu sene sıçrasa bile seneye sıçramaz artık bence...
 
Işıl falan gelip direkt menajer olarak başlamalı. Yoksa bu rezik yönetim ve kazma idarecilerle gerçekten küme düşebiliriz yakın gelecekte.
 
Işıl falan gelip direkt menajer olarak başlamalı. Yoksa bu rezik yönetim ve kazma idarecilerle gerçekten küme düşebiliriz yakın gelecekte.
Işıl neden menajer olsun? Çıkıp takır takır oynar. Henüz 1 sene önce Sırbistan a karşı oynanan Milli maçta herkesi ipe dizmedi mi? Sakatlık olabilir ama her sakatlığından daha iyi döndü. Yaş desen kendine iyi baktığı için yaşı rakamların gerisinde ve daha genç kas yapısı vardır kesin. Ayrıca aklı var. Şimdiki takımın beyni yok. Yürüyerek geçer gider hepsini. Tina takımın en iyi oyuncusu ve kullandığı top sayısına bakın! Yazık , en çok topu kullanması gerekeni topla buluşturamıyoruz. Keşke Işıl Tina Anet Tilbe ve Bria gibi bir beşimiz olsaydı. Evet kadro takviyesi önemli ama oyuncuların mücadelesi yetersiz. Aman yorulduk aman sakatlanmayalım. Işıl senelerce her maç 38 dakika maç oynadı. Doğru mu bu şekil? değil , sakatladı mı GS için kaç kere , evet! Ama sizin daha 1. 2. Sezonunuz yahu. Biraz kaldırın totoları , noluyoruz? Ha kapasitemiz bu diyorsanız o zaman güle güle! Kimseyi boşuna oyalamayın!
Burak Elmas bu duruma ne diyor onu da çok merak ediyorum. Bikem Sebla Zeynepgül Melahat 4 lüsüyle bir toplantı yapıldı mi? Ha yapılsa ne olacak? Çağın çok gerisinde kafalar önce reset atıp sonra update etmek lazım ama versiyonları eski olduğu için bence o da olmaz! Bunlarla gelişemiyorsun o zaman Değişim şart!
 
Kelsey Plum ile önceden ilgilendik ama Pelin Bilgiç istemediği için vazgeçildi maalesef. Bu sefer kaptandan izin çıkarsa belki alırız.

Saygılar.
 

Üst