Cogito
0
Ben karamsar değilim yalnız gelen yerlilere bakarsak az para harcamıyoruz biz de bu sezon bütçede anlamlı bir artış olmuş.Butceyi doğru kullanıyor muyuz ondan emin değilim sadece
21/22 sezonundaki yabanci secimleri nokta atisiydi abi.Herkes hakli olarak onu baz aliyor.Ama o cok istisna bir durumdu bence Gs Basketbolu’ndaBen karamsar değilim yalnız gelen yerlilere bakarsak az para harcamıyoruz biz de bu sezon bütçede anlamlı bir artış olmuş.Butceyi doğru kullanıyor muyuz ondan emin değilim sadece
21/22 sezonundaki yabanci secimleri nokta atisiydi abi.Herkes hakli olarak onu baz aliyor.Ama o cok istisna bir durumdu bence Gs Basketbolu’ndaOnun yanina biraz bile yaklasabilsek iyidir.Cunku bu kez yerlilerimiz de iyi.
Kesinlikle katiliyorum abi.Hele Telekom inanilmaz isler yapti.Jaleen Adams ve Enoch nedir ya ? Cidden basketbol akillari kimse hemen getirelim o abimizi.İşte bu sezon da hemen her takım kendi bütçelerine göre kağıt üzerinde iyi hamleler yapıyor.TT'nin boşu yok.Dacka bir tik düşük bütçeye göre iyi hamleler yaptı.KSKda 2 iyi yabancı kaldı üzerine iyi bir hamle yaptı.Cekmece bile Marcquise Reed çekmiş ki onların bütçe epey düşük oluyor kimsenin bosu yokken bizim ciddi soru işareti olan 2 hamle yapmamız can sıkıyor bir de yerliler sağlamlaştıkca bir yandan da daha çok göze batmaya başlıyor şu yerli rotasyon ile yabancılarda 5/5 yapsak en güçlü aday kadar şampiyonluk favorisi olabiliriz bizim ligde
Kerem ve Umut'un programında bahsedildi galiba Halilovic menajer değişikliği ile koçun bağlantısı yokmuş dendi. Belki o yüzden 70 K zamlı ödedik 180K euroymus Nanterre ücreti biz 250 K euroya anlamışız.Şöyle Twitter'da geriye doğru baktım da Beobasket'in bir menejeri Halilovici bünyelerine kattıklarını 6 gün önce duyurmuş.Bize transfer olmadan önce bizim koçun şirketine geçmiş yanı oldukça ilginç.Ayrica takımı ile en az bir yıl daha sözleşmesi varmış.Cikis ücretini biz ödemedik inşallah.
İşin ilginci o sezon seçim nedeniyle temmuzda başladık transfere ilk dalga transferler avrupada yapılmıştı yani çok planlı olamaz ama iyi denk geldi. Ne kadar scouting vs yapsan biraz şans gerekiyor.21/22 sezonundaki yabanci secimleri nokta atisiydi abi.Herkes hakli olarak onu baz aliyor.Ama o cok istisna bir durumdu bence Gs Basketbolu’ndaOnun yanina biraz bile yaklasabilsek iyidir.Cunku bu kez yerlilerimiz de iyi.
Eski oyuncumuz Onder Kulcebas olmali, 2 yildir cok cok iyi tercihler ve kadro muhendisligi yapiliyor.Kesinlikle katiliyorum abi.Hele Telekom inanilmaz isler yapti.Jaleen Adams ve Enoch nedir ya ? Cidden basketbol akillari kimse hemen getirelim o abimizi.
Umarim bu takima Lee ve Bentil gelmez. Ahmet Duverioglu Avrupa'da yabanci mi sayiliyor ? Ben olsam ona giderim.
Pota altinda caydirici birisi yok.
Samet - Sadik - Halilovic ve Yeboah karisik 4 numarayi kapatabilir diye dusunuyorum.