2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

"Haliloviç büyük ihtimalle veto yemiştir. O pozisyona daha atlet oyuncu bekliyorum Ben sanmıyorum o transferin olacağını. İptal olacaktır" (Özgür Yüksel)

Afaki mi konuştu bilgiye dayalı mı pek anlayamadım.

Özgür Yüksel halilovic transferi büyük ihtimalle iptal olmuştur dedi. Bana tahmin gibi geldi ama bilemiyorum, umarım iptal olmuştur. Varsa bir gelişme yazar herhalde yakında.

Tamamen tahmin.Adam devam eden kontrattan çıkmış iptal olması için en az bizim verdiğimizi verecek başka klüp olacak ya da adam klüp bulacak aradaki farkı vereceğiz

Telekom’un transferlerine bir hayli imrenmekle birlikte sunu da es gecemeyecegim.Telekom yillardir cok iyi kadrolar kuruyor,cok iyi yabancilar getiriyordu fakat bir turlu takim olma olgusunu,oyun sistemini veya koc-kadro birlikteligini saglayamiyordu.Son birkac senedir Telekom’un cok iyi kadrolarla bu ligde mucadele ettigini hatirliyorum ben.Hatta gecen sezonki Telekom kadrosu kagit ustunde bakildiginda belki de son yillarda kurulan en zayif kadroydu.Fakat Erdem Can’in olusturdugu kimyayla birlikte cok iyi bir sezon gecirdiler.Yani kisacasi demem odur ki Telekom zaten yillardir imrenilecek yabancilar getiriyor fakat hepsinde cuvalliyorlardi.Bakalim bu sezon yeni koclariyla bu iyi yabanci cekirdegiyle neler yapacaklar ? Acikcasi hala kapali kutu benim icin Telekom.

bu arada Grant, EL takımlarına kapıyı 1 milyon dolardan açıyor dediler yayında. Bilemiyorum umarım düşer fiyatı, kendisini mutlaka almamız lazım.

Özgür Yüksel kişisel tahminini söylüyor, mantıklı olan o olur diyor. Çünkü Samet'i alıp bir de Halilovic'i almak saçmalık olur. Ama Özgür Yüksel'in bilmediği bir şey var, biz Galatasaray'ız. Galatasaray yan branşlarında saçmalıklar gırla.

İşte bunu anlayamıyorum. 5 numarada yabancı oyuncuya 250 bin dolar verirken yerli oyuncuya günümüz kuruyla 350 bin dolar veriyoruz. Dolar 35'e yaklaştığında Samet'le Halilovic'in maaşı aynı oluyor.
5 ay sonraki kurla çevirmek lazım 10 taksitte ay ay TL ödeyeceğiz. $ aylık alan TL bazında sürekli zamlı alacak. Hemen hemen aynı maaşları. Samet dar bir havuzdan Halilovic'te kısıt yok. Halilovic kariyerinin en yüksek kontratini almıştır.

İşte bunu anlayamıyorum. 5 numarada yabancı oyuncuya 250 bin dolar verirken yerli oyuncuya günümüz kuruyla 350 bin dolar veriyoruz. Dolar 35'e yaklaştığında Samet'le Halilovic'in maaşı aynı oluyor.

ortalama döviz kuruna 30 desen İsmet ve Buğrahan yaklaşık Samet kadar alıyor desen Gençler hariç diğer yerliler yarısını alıyor olsa muhtemelen yaklaşık 3 milyon dolar bütçe var ve yaklaşık yarısını yerlilere kullanmışiz ( kalan yabancılar içinde astronomik ücretli bir oyuncu olmazsa)

Herkes Gregg Popowich olmuş. Bu sene iyi transferler yapılıyor. Önce taraftar olun takımı destekleyin. Bu takıma parasını ve mesaisini verenlere saygısızlık yapmayın. Rezzan Erden gibi sadece isim söyleyip okul arkadaşı ile konuşurmuş gibi konuşanlar var. Fenerbahçe futbol taraftarı gibi davranıyor çoğunluk.
Hayırdır yaver sana mı soracaz ne konuşup konuşmayacağımızı adam akıllı yazacaksan yaz aklını yerinden alırım senin

ortalama döviz kuruna 30 desen İsmet ve Buğrahan yaklaşık Samet kadar alıyor desen Gençler hariç diğer yerliler yarısını alıyor olsa muhtemelen yaklaşık 3 milyon dolar bütçe var ve yaklaşık yarısını yerlilere kullanmışiz ( kalan yabancılar içinde astronomik ücretli bir oyuncu olmazsa)
Bütçe 3.5m Euro civarında olucaktır.
Muhteşem Gm yangından mal kaçırır gibi Haliloviç ve Yeboahdan transferlerinden sonra artık net 1 ve 4.5 almalıyız Halilovic ve Yeboah nedir ya vallahi aklıma geldikçe triplere giriyorum

Herkes Gregg Popowich olmuş. Bu sene iyi transferler yapılıyor. Önce taraftar olun takımı destekleyin. Bu takıma parasını ve mesaisini verenlere saygısızlık yapmayın. Rezzan Erden gibi sadece isim söyleyip okul arkadaşı ile konuşurmuş gibi konuşanlar var. Fenerbahçe futbol taraftarı gibi davranıyor çoğunluk.
Yazan son kişi olayım Adam Hıncal Uluç gibi çıktı piyasaya...Eyüp yıldız sen isen 3 kez Lebron geliyor diye yaz🤣🤣🤣
Prim vermeyin bu vatandaşa, salın küçük enişteyi