Pierria Henry ne durumda acaba? 5 numaraya Dunston düşünülemez mi?
Kyle Wiltjer ne alemde? iyi transfer olur. sanırım nathan boothe'a da bir ilgimiz olabilir.
Pierria Henry ne durumda acaba? 5 numaraya Dunston düşünülemez mi?
Halilovic'i alan hoca bunu düşünüyordur umarım.O pozisyona mobilite lazım. Temastan kaçan fiziksel mücadele sevmeyen 4 numaralarla çok sorun yaşarız
"Samet'in maaşı 8-9 milyon TL civarı olacak" (Stoppressmedya)
İşte bunu anlayamıyorum. 5 numarada yabancı oyuncuya 250 bin dolar verirken yerli oyuncuya günümüz kuruyla 350 bin dolar veriyoruz. Dolar 35'e yaklaştığında Samet'le Halilovic'in maaşı aynı oluyor.
"Haliloviç büyük ihtimalle veto yemiştir. O pozisyona daha atlet oyuncu bekliyorum Ben sanmıyorum o transferin olacağını. İptal olacaktır" (Özgür Yüksel)
Afaki mi konuştu bilgiye dayalı mı pek anlayamadım.
5 ay sonraki kurla çevirmek lazım 10 taksitte ay ay TL ödeyeceğiz. $ aylık alan TL bazında sürekli zamlı alacak. Hemen hemen aynı maaşları. Samet dar bir havuzdan Halilovic'te kısıt yok. Halilovic kariyerinin en yüksek kontratini almıştır.İşte bunu anlayamıyorum. 5 numarada yabancı oyuncuya 250 bin dolar verirken yerli oyuncuya günümüz kuruyla 350 bin dolar veriyoruz. Dolar 35'e yaklaştığında Samet'le Halilovic'in maaşı aynı oluyor.
İşte bunu anlayamıyorum. 5 numarada yabancı oyuncuya 250 bin dolar verirken yerli oyuncuya günümüz kuruyla 350 bin dolar veriyoruz. Dolar 35'e yaklaştığında Samet'le Halilovic'in maaşı aynı oluyor.
Hayırdır yaver sana mı soracaz ne konuşup konuşmayacağımızı adam akıllı yazacaksan yaz aklını yerinden alırım seninHerkes Gregg Popowich olmuş. Bu sene iyi transferler yapılıyor. Önce taraftar olun takımı destekleyin. Bu takıma parasını ve mesaisini verenlere saygısızlık yapmayın. Rezzan Erden gibi sadece isim söyleyip okul arkadaşı ile konuşurmuş gibi konuşanlar var. Fenerbahçe futbol taraftarı gibi davranıyor çoğunluk.
Bütçe 3.5m Euro civarında olucaktır.ortalama döviz kuruna 30 desen İsmet ve Buğrahan yaklaşık Samet kadar alıyor desen Gençler hariç diğer yerliler yarısını alıyor olsa muhtemelen yaklaşık 3 milyon dolar bütçe var ve yaklaşık yarısını yerlilere kullanmışiz ( kalan yabancılar içinde astronomik ücretli bir oyuncu olmazsa)
Yazan son kişi olayım Adam Hıncal Uluç gibi çıktı piyasaya...Eyüp yıldız sen isen 3 kez Lebron geliyor diye yazHerkes Gregg Popowich olmuş. Bu sene iyi transferler yapılıyor. Önce taraftar olun takımı destekleyin. Bu takıma parasını ve mesaisini verenlere saygısızlık yapmayın. Rezzan Erden gibi sadece isim söyleyip okul arkadaşı ile konuşurmuş gibi konuşanlar var. Fenerbahçe futbol taraftarı gibi davranıyor çoğunluk.