#10 Blake Schilb

Bazen kendini kobe sanmasa ve savunmada algısı açık olsa gayet faydalı oynuyor. Özellikle ribaundlarda iyi ama misal top çalmışız 4-2 hücum ediyoz kaldırıp şut atıyor. Ya da fantastik bir atış deniyor en olmadık yerde. Ha bence de aklı üst seviyede bir forvete göre. Lâkin getirdikleriden çok daha fazlasını götürüyor. Ki schilbi cidden severim. Çok da saygı duyup geçen seneki emeğine hiç sözüm yok. Lakin sorun, üst seviye hiç bir maçta oyuna katkı koyamaması. Bu, onun mental anlamda sorunlu olduğunu gösteriyor. Basketbol sadece istatistik kağına bakılamayacak kadar komplike bir oyun.. Blake' in bu sene takımda kalması koçunda yanlış guardlara yönelmesine de sebep oldu bence ki koç çok çok hatalı bu senki kadro yapılanmasında. Aynı yerlere dönmeyelim milyon kere söyledik...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genel olarak aynı özellikleri tek bir oyuncuda istediğiniz için sordum böyle bir şey teorik olarak imkansız zaten kaldı ki Hanlan, Kahudi, Slaughter, Blums, Smith, Perperoglou Schilb'in yanına bile yaklaşamazlar bu durumda. Daha play maker karakterli bir oyun kurucu ve atletik bir kanat oyuncusu olarak takım yapısını düzenlemek zaten sezon başında çoğumuzun istediği durumdu. Schilb geldiği yılda bile kimsenin aklında yokken sürpriz bir transfer olmuştu ters köşe olmuştuk bir bakıma. Mevcut yapıda Schilb yerine Timma ya da Darius Miller yazmak çok da bir şey değiştirmez eğer oyun kurucunu değiştirirsen savunma bakımından bir seviye de olsa yukarı çıkabilme şansın var orası ayrı konu.

Yazdığın özelliklere bakıldığında Reggie Redding tam bizim takıma uyan özelliklere sahip üstelik bütçeyede uygun olabilecek oyuncuydu EL,Lig ayırt etmeden savunma,skor yükünü taşıyabilecek iyi oyuncu oyun zekasıda Schilb'dende iyidir,Schilb'in top çevirmesi oyun zekası iyi anlamına gelmiyor bir iki basket atıyorsa sonraki pozisyonlarda boşta adamda olsa hızlı hücum yememize sebep olacak top kayıplarını yaptığını her zaman görüyoruz savunma zaten yok hepten çekilmiyor o zaman.

En çok da bu adama ayıp ediliyor. Oyna deniyor oynuyor, kötü oynadı çık ,çıkıyor.Koça yada taraftara en küçük olumsuz hareketi yok. Bunu hep yazmak istemiştim. Bu maça denk geldi!

Ligi taşıyor diyebilirim. Bugünkü maç net ligin en zor 3 maçından biridir. Efesten bile daha zor. Umarım bu büyük maçtaki performansı sezona yayılır.

Gayet iyi oynuyor son zamanlarda,geçen seneki forvetlere dönük sisteme dönünce ön plana çıkmaya başladı Ama Mccollum gibi vurucu güç yok bu yüzden bazı maçlarda tıkanabiliriz diye düşünüyorum ama en azından daha derli toplu oynuyoruz böyle olunca potansiyel ortaya çıkıyor.Schilbde iyi bir yönlendirici olduğu için fayda sağlıyor.

Geldiğinden beri bir türlü ısınamadım bu adama, top hakimiyeti yüksek olmamasına karşın gereksiz zorlamaları ile yaptığı top kayıpları ve saçma sapan zorlama şutları çok saç baş yoldurdu bizlere ancak iyi yönlerini de görmek lazım. Bu adam mücadele ediyor hiçbir zaman oyuna ve takıma küsmüyor ve ritim bulduğunda iyi şut sokuyor. Kısa süreli oynadığı maçlarda birşey beklememek lazım süresi uzadığında performansı çok daha iyi

Geldiğinden beri bir türlü ısınamadım bu adama, top hakimiyeti yüksek olmamasına karşın gereksiz zorlamaları ile yaptığı top kayıpları ve saçma sapan zorlama şutları çok saç baş yoldurdu bizlere ancak iyi yönlerini de görmek lazım. Bu adam mücadele ediyor hiçbir zaman oyuna ve takıma küsmüyor ve ritim bulduğunda iyi şut sokuyor. Kısa süreli oynadığı maçlarda birşey beklememek lazım süresi uzadığında performansı çok daha iyi

Takımda top hakimiyeti en yüksek oyuncu Schilb.

Eline sağlık Schilb adamım!

#1 Blake Schilb

Dün akşam sadece maçın adamı olmakla kalmadı, aynı zamanda bu forumda kendisinden daha iyi oldukları iddia edilen hem strawbery i hem de roll'u denize döktü.

Şahsen tanışıp konuştuğum, çok düzgün efendi ve müthiş candan bi adam. Basketbol yeteneği olarak oyun zekası ve ball handling i bizim takımda en üst seviye oyuncu. Eksikleri ise fiziksel olarak atletizm ve mental olarak baskı ve sertlik. Zaten bunlar dan biri olsa bence ya nba yapardı yada bu kıtada efsaneler arasında olurdu.

Hala gitsin, küçük maçların büyük oyuncusu deniyor, ama küçük maç almadan büyük maçlara çıkamazsın. Şu anda bu takım için vazgeçilmez noktasında. Ayrıca savunma olarak eğer takım savunması doğru yapılırsa schilb ortalama bir savunmacıdır. Ciddi iyi rebound cıdır. 2-3-4 hatta 5 in bile arkasında duraccak gücü var isterse, ki stimac'ın arkasında durabildi.

Bu kadro yapısında sorun sadece ona bağlı olsa eyvallah, ama o kadar abukluk içinde neden bütün ihale blake'e kesilir anlamak mümkün değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün akşam sadece maçın adamı olmakla kalmadı, aynı zamanda bu forumda kendisinden daha iyi oldukları iddia edilen hem strawbery i hem de roll'u denize döktü.

Şahsen tanışıp konuştuğum, çok düzgün efendi ve müthiş candan bi adam. Basketbol yeteneği olarak oyun zekası ve ball handling i bizim takımda en üst seviye oyuncu. Eksikleri ise fiziksel olarak atletizm ve mental olarak baskı ve sertlik. Zaten bunlar dan biri olsa bence ya nba yapardı yada bu kıtada efsaneler arasında olurdu.

Hala gitsin, küçük maçların büyük oyuncusu deniyor, ama küçük maç almadan büyük maçlara çıkamazsın. Şu anda bu takım için vazgeçilmez noktasında. Ayrıca savunma olarak eğer takım savunması doğru yapılırsa schilb ortalama bir savunmacıdır. Ciddi iyi rebound cıdır. 2-3-4 hatta 5 in bile arkasında duraccak gücü var isterse, ki stimac'ın arkasında durabildi.

Bu kadro yapısında sorun sadece ona bağlı olsa eyvallah, ama o kadar abukluk içinde neden bütün ihale blake'e kesilir anlamak mümkün değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dediğin herşeye katılıyorum ama bazen yaptığı umursamaz hareketler bizi bu yorumlara itiyor maalesef

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Formda bir Schilbi izlemek kadar keyifli bir şey yok! üstüne bide inanılmaz hırslı işte senden beklediğimiz bu Schilb yetenek fazlasıyla var yeter ki iste! lig dahil kazandığımız son 4-5 maçın mimarı!
18 sayı 8 ribaund 6 asist.

ya bu adama forumda denmeyen laf kalmadı ama helal olsun ben en başından beri söylüyorum adam bu hemde dibi .

gönlümün efendisinden sonra ( micov) 2. sıraya koyuyorum kendisini.