#10 Blake Schilb

En kritik dakikalarda yaptığı 2 top kaybıyla maçı kaybettiren adam oldu.Kalitesine hiç yakışmadı. Bu arada, forumdaki Ergin Ataman nefretinden adam akıllı sıkıldım artık !!! Yeter yahu.Ne kadar başarılı odaklı bir grup oldu bu forum ahalisi !!!

Evet Schilb bugün çok kötüydü ve tahammül edilmeyecek seviyede oynadı fakat her oyuncunun kötü günü olur. Başarı gelecekse mimarlarından biri de Schilb olacak. Biraz anlayışlı olmalıyız. Bizim sorunumuz takımdaki oyuncular değil bana göre.

Schilib çok akıllı oyuncu eline top çok yakışıyor ama onun da micov gibi ruhsuz ve heyecansız oynaması bazen maçı izlerken canımı sıkıyor.

Bazen cok sinir etsede adami su siralar cok iyi. Cok yonlu bir oyuncu. Su ana kadar eurocup'ta.%60 ile uc sayi atiyor. Ozguveni fazlasiyla var. En onemlisi daha fazla sorumluluk aliyor.

qPAZ9Z.jpg

İyi oynarken takımı çok yukarı taşıyor. Kötü olduğunda hiç çekilmiyor. İnanılmaz istikrarsız ve savunmada mücadeleden çabuk kaçıyor. Bugün inşallah iyi oynar. Schilb kötüyken çok zorlanıyoruz

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu maçta Schilb eleştirilecek ne yaptı veya yapamadı anlamadım gitti. Hücumda Stephen Curry olsun, savunmada Draymond Green ama 200-300 bin dolar alsın. Yok öyle bir oyuncu. Silik oynadığı deplasman maçları var. Fakat bu maç onlardan biri değil. Emeğine sağlık, salı günü izleriz kendisini.

Şu maçta Schilb eleştirilecek ne yaptı veya yapamadı anlamadım gitti. Hücumda Stephen Curry olsun, savunmada Draymond Green ama 200-300 bin dolar alsın. Yok öyle bir oyuncu. Silik oynadığı deplasman maçları var. Fakat bu maç onlardan biri değil. Emeğine sağlık, salı günü izleriz kendisini.
Silik oynamaktan ziyade çok istikrarsız. Ortası yok ya çok iyi ya çok kötü. Yarın karşımıza Efes ya da Fener serisi çıktığında mutlaka onun katkı vermesi gerekiyor yoksa işimiz çok zor. Bu istikrarsızlığı beni ürkütüyor ve karamsarlığa sevk ediyor. Son dönemde Micov ve Sinan da benzer grafikteler.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi