#10 Blake Schilb

Gerçekten oynadığı zaman Lebron havası oluşuyor kendisinde. dün de soktuğu zor şartlar ve takımı yönlendirmesi gerçekten çok güzeldi.

Şutları soktuğu zaman top sürüşündeki güven bile dikkat çekiyor. Özel bir oyuncu kendisi ve takıma çok faydalı ama kötü olduğu zaman çekilmiyor. Seneye takıma 2 tane savaşçı manyak alırsak takım çok üst noktalara gider.

Dün iverson-lasme eşleşmesinde iverson faulü aldı kafasınıda sağa sola salladı biraz :) Schilb önce lasme'ye napıyor bu dercesine kafasını salladı taklidini yaparak,faul atışlarını atarken iverson'a doğru kafasını sağa sola sallıyordu hala :) başka biri daha farketti mi bilmiyorum :)
Şut sokunca izlemesi çok keyifli bir oyuncu.

Bugün şutları girmedi ama yine çok yönlü oynadı. Ribaundlara katkı verdi. Yalnız hocanın biraz uyarmasi lazım. Bugün çok hatalı sut tercihleri vardı.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her ne kadar bugün çok boş şutu kaçırsa da takımın en önemli parçalarından birisi Schilb. Genel olarak sezon performansı ise beklentilerimizin epey üstünde. Sezon başında Avrupa şampiyonasındaki pasif görüntüsü korkutmuştu hepimizi ama şu anda gayet faydalı bir oyun ortaya koyduğu kesin.

9 ribaund var, sanırım geldiğinden beri en çok ribaund aldığı maç. Şut tercihleri konusunda bazı hatalar yapmış olsa da maç içinde bir türlü ritmini bulamadı ve sürekli o ilk üç sayılık atışı sokmaya çalıştı. Olmadı maalesef canı sağolsun zaten maçların büyük bölümünde soktuğu şutları kaçırdı. Konya ve Canaria maçlarında telafi eder

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. periyot başlarında fark 18 iken hızlı hücumda sakin kalıp üçlük denemek yerine boyalı alana girmeyi denese veya set oyununa dönse fişi çekerdik. O pozisyon sonrası yediğimiz sayı ve sonrasında momentum değişti ve Bayern maça ortak oldu. Son 5 dakikadaki hatalı tercihleri de canımızı yakabilirdi. Maçtaki performansı fena değildi ama bu tercihleri gözden geçirmesi şart.

Potansiyeli çok yüksek bir oyuncu ama bence seneye bu kadar dalgalı performans gösteren bir oyuncu kalmamalı.3 maçta bir atan adamı 150 bine de bulursun çok zor değil..

Belki üçlükleri girmeyebilir ama bukadar aklı başka yerde olmasını kabul edemiyorum. Yaşadığı ailevi olayın etkisi olabilir. 2.ci maçta çıkıp gerçek gücünü gösterip bu turu geçmemize yardımcı olacağına inanıyorum.

hücumda, şutlar girmeyebilir bu bazı maçlarda olabilir ama yanından geçip potaya giden adamı bırakmayacaksın. Bu sayede çok sayı yedik.

Hucümda şutları girmedi ama dün defans ta görevini fazlasıyla yaptı bence. Boş şutları kaçırması takımın düzenini çok bozuyor ama yine de seviyorum senin LEbron görünümlü Scihilb.

Savunmada özellikle işin ribaund kısmında gayet iyiydi bence. Rakibin hücum ribaund istatistiğini etkiledi diyebilirim. Ama şu tercih hataları ritmimizi bozabiliyor.

Dün 10 ribaund çekti yanlış bakmadıysam.Umarsamaz bir tavırda değil kendine kızdı hep,Ergin hoca ısrar etti birazda mecburiyetten tabi.2.maçta kaçırdıklarını sokar bizde anlaşırız.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schilb'e maç başı iki üç tane yapışan faul var. Çalınmayınca hakemlere itiraz etmeye başladı ve bir süre sonra oyundan düştü. Hakem hatalarının olduğu her maç aynı sorunu yaşıyor. Artık aşması lazım bunu.

Takımımız için önemini belirtmeye gerek yok. Iyi oynadığında takimi bir level yukarı taşıyor. Benim Canaria maçıyla ilgili bir tespitim var. Kaç defa potaya gidebilecekken (canaria'nin pota altı savunması kotuyken) diripling'i kesti. Kafayı yedim kumandayi fırlattım. Rakibi geçmişsin gitsene potaya. Onların pota altı savunması kotuyken rahat sayılardan olduk. Hani bir uzun çıktı karşına diyelim senin saha görüşün iyi bostaki oyuncuyu bulursun. Bü maçta sık sık potaya gitmeli