#12 Kerem Gönlüm

Re: Kerem Gönlüm bize yakışır!

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Kerem Gönlüm dün o hareketi yaptığında yanında Sinan Güler de vardı.Onunda galatasaraylı olduğunu duymuştuk.Bu ikisi şu sıralar bize gelse süper olur aslında.

Şu sıralar gelemezler de umarım gelecek sene kurulacak güçlü kadroda yer alırlar. Bu ikiliyi takımda görmeyi çok istemememin yanı sıra kimsenin de hayır diyeceğini düşünmüyorum.

Kerem Çok yürekli bir adam efesle oynayacağımız maçta gerek maçtan önce gerekse maçtan sonra tribünlere çağrılmalıdır.Kerem o kadar profesyonel bir adam ki belkide bizim maçta kalbinin bir tarafı buruk olarak atacak o sayıları

Ayrıca Sinan Güler Türkiye ye 2.sefer döndüğünde daçkaya gitmeden önce biz onu bir süre denemiştik sanıyorum teknik kadro beğenmemişti o da gidip Daçkayla sözleşme yapmıştı

Bende Ali Sami Yende maç çıkışı otoparka giderken görmüştüm :) Ali Sami Yende beraber maç izlemiş olan var mı :D

MCS' Alıntı:
Bende Ali Sami Yende maç çıkışı otoparka giderken görmüştüm :) Ali Sami Yende beraber maç izlemiş olan var mı :D

Ben izledim. Daha doğrusu beraber izlemedim de gittiğim tribünde 2-3 kez gördüm. Ayrıca 1 kez Fatih Solak ile beraberlerdi.

Şampiyonluğa giden yol yabancılardan önce yerli rotasyonunuzun genişliğinden geçer. Hele bu yerlileriniz sizin takımınıza gönül vermiş, o forma için sonuna kadar savaşacak, formada terlemedik yer bırakmayacak oyuncular ise işte o zaman avantajı ele alırsınız.
Şu görüntülerden sonra Kerem'i almak artık sadece yerli rotasyonunu genişletmek değil, bir Aslan Parçası daha kazanmaktır. Pota altında Hüseyin'in yanında onun gibi büyük yürekli bir Kerem de olursa olay bitmiştir.

Küçük ve alakasız bir ayrıntı olucak ama bir hafta önce yenildiğimiz Antalya Konya dan 2 yemiş alt yazıda görünce içimde kalmasın dedim. :)

Kerem senin Gönlün bizde, bizimkiside sende!

Artık sevdiğin renklere, aşık olduğun armaya kavuşma zamanı!

Fotoğraf çok güzel :D. Kerem Galatasaray'a, Galatasaray forması da Kerem e çok yakışır. Ayrıca onu gururla taşıyacak olması da cabası :D.

eger keremin bu halinden sonra efes maçında ona özel ilgi tezahürat yada pankart açmaksak çok üzülürüm...ayrıca sinan da pek memnun degil sanırım onunda içinde gs ruhu var:=)