#19 Furkan Aldemir

Sahada oluşu bana büyük güven veriyor, umarım her yönüyle üstüne koyarak devam eder...

Senin gibi bir basketbolcuyu Türk basketboluna kazandıran Karşıyaka´ya da teşekkürler.

ne kadar centilmen takimiz ki diger takima yetiştirdigi oyuncu icin tşk ediyoruz.bende size tşk ediyorum onur abi ve onur abi giyabinda tüm GALATASARAYLİ taraftarlara iyiki dayim benim bu takimli yapmiş..

Takımdaki favori oyuncum Furkan Aldemir. İnşallah NBA hayallerini unutur ve bizde tarihe geçer. Şampiyonluklar göreceğiz Furkan ile.

Kaya'nın o surat ifadesini fotoğraflayan olmuştur umarım.

Suratla başlayıp başka birşeyle devam eden bir küfür ederdimde,şimdi hem forum kuralları buna izin vermiyor,hadi onu geçtim bizde erkeğe küfür edilir tezi ön plana çıkıyor!

Noldu Kaya Noldu?Anladın sen!

Çok iyi bir oyuncu da, karakteri de ayrıca mükemmel. Konuşmalarına falan bakıyorsun, pırıl pırıl bir çocuk, maşallah.

Bir Furkanımıza bakıyorum, bir de Oğuz ile Kaya'ya... Üçü de olması gereken camiada. Rastlantı değil bu işler tabi..

Bu arada Kaya ile Vİdmar'ı poster yaptığı smaçtan sonra hırslanışı müthişti.GÜzel hareketler bunlar,biz severiz.:D

Böyle bir maçta Furkan'ın gösterdiği performans gerçekten taktire şayan. Çok karakterli bir genç Allah bozmasın. Daha önce denildiği gibi umarım NBA hayalinden vazgeçer ve bizim ve Türk basketbolunun efsanesi olur...

O müthiş smacın videosunu nerden bulabilirim ??

Çok iyi bir oyuncu da, karakteri de ayrıca mükemmel. Konuşmalarına falan bakıyorsun, pırıl pırıl bir çocuk, maşallah.

Bir Furkanımıza bakıyorum, bir de Oğuz ile Kaya'ya... Üçü de olması gereken camiada. Rastlantı değil bu işler tabi..

Kesinlikle katiliyorum. Gozleri isil isil, mutluluk dolu bir cocuk. Cok da saygili ve terbiyeli. Camiamiz ve milli takim mukemmel bir oyuncu kazaniyor.

Kendisinin Euroleague'de fazla süre almaması doğal.Hem hücumda hem savunmada çok aksıyor.Sadece rebound almakla Euroleague oyuncusu olunmaz...

Hücumda hiçbir etkinliği olmayan savunmada show-up'a çıktığında zamanında dönemeyen Furkan , Andric'den daha fazlasını veremez.Şimdilik Euroleague ve önemli lig maçlarında alacağı süre 10-15 dakikayı geçmemeli...

Hücumda hiçbir etkinliği olmayan savunmada show-up'a çıktığında zamanında dönemeyen Furkan , Andric'den daha fazlasını veremez.Şimdilik Euroleague ve önemli lig maçlarında alacağı süre 10-15 dakikayı geçmemeli...
Ayakları hızlı olmadığı için show uplara çıkmaması gerek bence.Oktay Hoca orda hata yapıyor bence.Ama bu gün maçın son 5 dakikasında Furkan oynasa maçı vermezdik.Bunuda eklemek lazım.Rakip her pozisyon atana kadar hücum etti Andricin ribauntlardaki etkisizliğinden dolayı

Reboundlardaki etkisizlik salt Andric'in suçu mu[ki kendisi 7 reboundla en fazla rebound alan oyuncumuz olmuşl]?Jaka-Ender-Caner-Shumpert-Andric gibi güdük bir beşle maçın final dakikalarını oynarsan tabiki reboundlarda sıkıntı yaşarsın.Oktay Mahmuti'nin büyük suçu var bu konuda.

Kaldı ki sen Andric'in yerine Furkan'ı oynatacaksın hücum gücü inanılmaz kısıtlı olan Furkan sana Andric'in maçın final dakikalarında verdiği 10 sayılık katkıyı verecek mi Euroleague'de?

Bu konuda Erdal'a kesinlikle katılıyorum.Ribaunt sorunu olduğu belli geçen sezonda vardı,transfer dönemi bittiğindede ribaunt sorunu olacağı belliydi,sezona başladık yine ribaunt sorunu devam ediyor.Ama bunun tek suçlusu Andric değil,evet Andric çok iyi bir ribauntçu değil ama kötüde değil ribaunt konusunda bence,Furkan'ı onun yerine oynatmaya kalksan Furkan gerçekten hücumda yetersiz,Furkan'ı oyunda tuttuğumuz anlarda ribaunt sorunumuz biraz olsun hafifler ama bu süre içinde Andric'ten hücumda alacağımız katkıdan oluruz.Farklı şeyler denenmeli,Furkan'ı 4 numara'da oynatmak gibi birşeyi deneyebilir mesela Oktay hoca.Oyunun bazı bölümlerinde Andric-Furkan ikilisi birlikte oynasa daha iyi olabilir,böyle olursa hem skor hem ribaunt konusunda sıkıntı çekmeyiz.

Ama eurolig gibi bir platformda Shumpert'a 4 numara pozisyonunda süre verirsen zaten takımın sıkıntısı olan ribaunt yarası iyice azar.

Transfer döneminde Songaila yerine daha ribauntçu ve sert bir 4 numara alsaydık diye düşünüyorum bazen.

Reboundlardaki etkisizlik salt Andric'in suçu mu[ki kendisi 7 reboundla en fazla rebound alan oyuncumuz olmuşl]?Jaka-Ender-Caner-Shumpert-Andric gibi güdük bir beşle maçın final dakikalarını oynarsan tabiki reboundlarda sıkıntı yaşarsın.Oktay Mahmuti'nin büyük suçu var bu konuda.

Kaldı ki sen Andric'in yerine Furkan'ı oynatacaksın hücum gücü inanılmaz kısıtlı olan Furkan sana Andric'in maçın final dakikalarında verdiği 10 sayılık katkıyı verecek mi Euroleague'de?
Maçın finalinde Andric hücum katkısı verdi ama alamadığı ribauntlarla bunun kaç katını yememize sebep oldu? Ribauntlarda tek suç onun değil tabi onun ribaunt konusunda zayıf olduğunu hepimiz bildiği halde Oktay hocanın 1.98lik Shumpertı 4 numara olarak oynatması da büyük hata.4-5 oynayan iki oyuncumuz ribaunt alamayınca rakip her pozisyon 3 kere hücum etti