Ya ben bir şey soracağım acaba Furkan kaç yıl sonra NBA ye gidecek 4 yıllık imzalamıştı bizle ama Ntvsporda bu yılın sonunda drafta gireceğini filan söylediler noluyor dedim
Ya ben bir şey soracağım acaba Furkan kaç yıl sonra NBA ye gidecek 4 yıllık imzalamıştı bizle ama Ntvsporda bu yılın sonunda drafta gireceğini filan söylediler noluyor dedim
nba de bonservis yoktu degil mi mesela bizde 4 yıllık sozlesmesi var draft edildi ve takıma katıldı bize para gelecek mi ???
nba de bonservis yoktu degil mi mesela bizde 4 yıllık sozlesmesi var draft edildi ve takıma katıldı bize para gelecek mi ???
umarım nba konusunda acele edip kariyerini mahvetmez..ama gördüğüm kadarıyla kişilik olarakta çok olgunmuş izlenimi veriyor bana..bekleyelim görelim
3 yıl bu takımda oynadıktan sonra Nba'ye adım atmak istiyorum,gelmeden önce böyle bir kariyer planlaması yaptık vs. gibi açıklamalr yaptı kendisi.Bu sene oynayıp gelecek yıl Nba'ye gidecek gibi sözler doğru değil,böyle birşey hedeflemiyorum dedi.
Esvet Bey yazdıklarınıza yürekten katılıyorum. Sakatlık sonrası dönüşü herkesin beklediğinden hızlı oldu. Açıkçası Furkan Galatasaray'a gelirken ilk senesinde Eurolig oynamayı hedeflediğini sanmıyorum. Eurocup, Oktay Hoca faktörü, bizim basketbolda yükselen ivmemiz ona cazip gelmişti. Son 15 gündeki gelişmeler bazı süreçleri daha hızlı geçeceği düşüncesine sebep olmayacak inşallah. Son 10 yıllık süreçte NBA'e giden abileri belli bir aşamaya gelip yüksek kontratlara imza attılar ama son aşamada All-Star olamadılar. Sen hep çalış, beraber antrenman yaptığın senden tecrübeli tüm arkadaşlarından bir şeyler kapmaya çalış, gerekirse antrenman sonrası ikili çalışmak için rica et.Sevgili Furkan,LÜTFEN AMA LÜTFEN her spor branşında Türk oyuncuların klasik hastalığı olan "oldum" havasına erken kapılıp, kendini geliştirmekten vazgeçme. Eğer ki takım bir çalışıyorsa, sen 3 çalış. Onlar 100 şut çekiyorsa sen 300 şut çek. Antremana 1 saat erken gelip,antremandan 1 saat geç çık. Lütfen bireysel ve ekstra çalışma yapmayı hayatının hiç bir döneminde aksatma. Çünkü 30'una geldiğinde bile öğreneceğin şeyler, geliştireceğin yönler olacaktır. Tıpkı Hüseyin Beşok'un serbest atış atamazken şimdi 3 lük dahi sokabiliyor olması gibi. Yani eksikliklerini giderirsen, önün çok ama çok açık. Yok tıpkı yıllar önce benim izlerken çıldırdığım Gökhan Üçoklar gibi gelişme özürlüsü örneklere meyil edersen, yeteneğine yazık etmiş olursun. Gökhan Üçoklar'ın takımın mecbur tek şutörüyken bomboş şutları dahi sokmak için senelerce zerre gelişme göstermediğini basketbolu yakından takip edenler çok iyi hatırlayacaktır. Aklıma geldikçe, kötü örnek olarak her yerde söyleyesim geliyor.