#19 Furkan Aldemir

milli takım ile avrupa şampiyonasına gidebilseydi, milli takım belkide çok farklı noktalarda olabilirdi. Genelde maçlarda ribaundlarda yenildik kaybettiğimiz maçlarda, bu adam 2 yıl üst üste fiba avrupa ümitler şampiyonasında ribaunt kralı oldu geçen sene 15 ribaunt ortalamayla bitirdi keza ilk gs resmi maçında 9 ribauntu var. Yani adamın ribaunt garantisi var, milli takımda olsaydı hiç katkı veremeyen izzet yerine, belkide çok farklı noktalarda olurduk. Tutku - Furkan milli takımda olmalıdı ama işte Orhuun Ene üstün basketbol taktisyenliğiyle(!) dün de nymburk'a ilk turdan elendi..

Furkan'ın daha fazla süre alması lazım,takımda ribaunt konusunda büyük zayıflık var,her maç enaz 20 dakika oyunda kalmalı Furkan.Gerekirse bazı anlarda Andric ile birlikte oynamalılar.

Furkan'ın daha fazla süre alması lazım,takımda ribaunt konusunda büyük zayıflık var,her maç enaz 20 dakika oyunda kalmalı Furkan.Gerekirse bazı anlarda Andric ile birlikte oynamalılar.
son periyot üst üste hucüm ribauntu verince songaila da yorgunken andric-furkan beraber oynamalı dedim bu an ama hoca denemedi tabi bana da hocaya saygı duymak kaldı:)

İlk yarıda ayakta kalmamızı sağlayarak ilk ateşi yakan oldu. 5 numara ihtiyacımız var ama Furkan'ın süresini azaltacak. Bitiriciligini geliştirmesi gerek. 2 sene etinden sütünden faydalanıp nba'ye yollarız inşallah

İlk yarıda ribaund ve savunmada Valanciunas'ın da, Samardziski'nin de aklını aldı. Sürekli daha fazla oyunda kalmasını istedik, zira ribaund konusunda Furkan oyunda olduğunda çok daha farklı oluyoruz. Bu da bize oyunu dengeleme, bizim avantajlarımızı öne sürme fırsatı veriyor. Bitirişlerde sıkıntı yaşıyor ama bunu da zamanla geliştirecektir. Zira daha genç bir oyuncu, şu durumda dahi ribaund sezgisini şapka çıkartmaktan başka bir şey yapılamaz.

İlk yarıda oyuna tutunmaya çalıştığımız anlarda "merak etmeyin ben varım" mesajını verdi en net şekilde.

Böylesine zorlu ve kritik bir maçta verdiğin katkı için teşekkürler.

Bu sene adından çok söz ettirecek gibi görünüyor. Pota altında sıkıntı yaşamamız beklenen bir maçta oynadığı bölümlerde pota altını domine etti resmen.. İnşallah daha da üstüne koyarak devam eder

umutsuzluğa düştüğümüz anlarda gidişatı tamamen değiştirerek takımı ayağa kaldırdı..dünkü performansı için teşekkürler..

Avrupa'nın en yetenekli 2-3 genç uzunundan biri kesinlikle..Dün diğer en yetenekli genç oyunculardan biri olan Valancinius'a saha da zor anlar yaşattı..ribauntta müthiş katkı verir,serebst atış çizgisinden sorun yaşamaz vs vs..Oktay Hoca ile kendisini daha da geliştireceğinden forum üyeleri olarak mutabıkız sanırım..

Bu sene en önemli kozlarımızdan biri olacak, serbest atışlarındaki düzgün stil dikkat çekiyor %100 ile oynadı neredeyse. İkili oyunlarda bitiriciliğini artırırsa daha da önemli bir kozumuz olacak Furkan.

Bugun Ntv Sporda konuşurken dikkatimi çekti; eksi yönlerinin farkında olduğunu ve sürekli artı yönlerini takıma katkı sağlamak için kullanmak istediğini söyledi.

Bu yetenek bu fizikk bu sezgi aynı vücutta toplanmışken inşallah hücumu geri plana atmayı düşünmüyordur , inşallah ben yanlış anlamışımdır.

Bugun Ntv Sporda konuşurken dikkatimi çekti; eksi yönlerinin farkında olduğunu ve sürekli artı yönlerini takıma katkı sağlamak için kullanmak istediğini söyledi.

Bu yetenek bu fizikk bu sezgi aynı vücutta toplanmışken inşallah hücumu geri plana atmayı düşünmüyordur , inşallah ben yanlış anlamışımdır.

Furkan'ın bıraktığı intiba ve karakteri çalışmayı seven biri. Tam program başladığında, ben de yayın gitti, o yüzden izleyemedim. Ama Furkan'ın hep üstüne koyarak devam edeceğini ve yeteneklerin üstüne yatma gibi bir durum olmayacağını düşünüyorum.

Pota altında bitiricilik , sırtı dönük oyun ve şut...Furkana haydi koçum müthişsin aslanım diyoruz da o bizden daha farkında durumun..Ve bukadar iyi serbest atış atan bir uzunun en azından orta mesafe şutları için cesur olması gerektiğini düşünüyorum..Tabiki bu maçlarda bunları deneyeceği maçlar değildi..Ama en azından antremanlarda da mutlaka çalışıyordur ve Türkiye kupası maçında çekinmeden korkmadan şut kullanmasını yada pota altında birebir oynamasını bekliyorum..