2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mıthat Demırel takımdan gonderıldı dıye duydum ancak gonderılmeseydı bıle su anda takımla bırlıkte calısamazdı cunku Almanya mıllı takımı kampında ve İspanyaya gitmeye hazırlanıyor !!!
 
Adnan Demir' Alıntı:
Mıthat Demırel takımdan gonderıldı dıye duydum ancak gonderılmeseydı bıle su anda takımla bırlıkte calısamazdı cunku Almanya mıllı takımı kampında ve İspanyaya gitmeye hazırlanıyor !!!

Alman Milli Takımında olabilir ama adı Esame listesinde yer almıyordu ;)

Kapıda Esame listesi var !
 
Esame listesi = Oyuncuların isimlerinin bulunduğu liste..

Şu anda ; yabancılar ve Mithat,Tolga,Burak hariç herkes yazıyordu.

Herhalde yarın Hüseyin'ide eklerler =)
 
HAyır :D Sen önce Sor bakiyim Gs'nin antreman sahasını gördğn mü :D

Şaka bir yana yeni transferleri öğrenmek için çok heyecan ve sabırsızlanmıyor değilim.Ayrıca bu sene Fb en zayıf halka olacaktır. Basarıya doymus bır ve yaslanmaya baslayan kadro var ellerınde.
 
Tamam iyi transfer.Ama biraz sakin olalım.Daha 1 hata önce birilerine küfürler edenlere sesleniyorum özellikle.
 
ozellıkle ıbrahım kutluay askerlık meselesıyle ugrasıcagı ıcın aklı baska yerlerde olabılır. Yenı 2 yabancı aldılar eger taraftarlarında sabır varsa(kı yok) o 2 sloven dunyanın en ıyı oyuncuları arasına gırebılır 2 oyuncuyuda ızledım ıkısındede yıldız olabılecek potansıyel var. Vıdmar zaten mılı takımda su anda...
 
3 numara ama iyi sutu olan 3 numara baska da acele transfere gerek yok hatta bir degil 2 3 numara birinin sutu olsun driblingi olsun oburu uzun olsun icerde adam ezsin sert olsun savunma yapsin savunmada ayaklari cabuk olsun
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Topiç gene iyice havayı girip amacından sapmış.

Tamam iyi transfer.Ama biraz sakin olalım.Daha 1 hata önce birilerine küfürler edenlere sesleniyorum özellikle.


Yanlış olduğunda Yanlış dediğimiz gibi doğrular oluncada doğru diyorsak bu erdemdir.Sende takımdan pek birşey beklemediğinide söylüyorsun.Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp söylemek ne kadar haz veriyor bilmiyorum.Bak bu kadar kişi giriyor foruma bunda Huseyin'in etkisi çok büyük demek ki zamanında Hüseyin gidiyor diye çaba sarfederken haksız değilmişim(Z). !
 
Oncelikle Chicagodan selamlar uzun sure oldu girmeyeli..

Charles Gaines super bir transfer, ozellikle Fatih ile beraber oynarken onun ribaunt eksikligini ve verecegi aciklari kapatacaktir. Avery de oldukca kalin duruyor, boyali alanin koselerinde rakip guard ile sirti donuk oynayarak uzunlarimiza avantaj kazandirabilir.

Bir tane keskin sutu olan 3 numara alirsak kimyamiz biraz dagha oturur. Yine de Huseyin, Fatih ve Cemal uclusune guvenilmezse, bir renkdasimizin soyledigi gibi 4-5 oynayabilen, Dudley tarzinda bir yabanci alinmali.

Bu kadro nedense gecen seneye gore daha fazla guven veriyor bana. Murat Hoca ile ilgili yorumlar yapilirken sessiz kalmistim, iyi ki de kalmisim diyorum. Bu transferler olmasaydi da kendisine guvenim sonsuz cunku.
 
Barış Çamur' Alıntı:
Charles Gaines gelmedi sadece William Avery takımla çalışmalara başladı.

Unutmadan bu yıl formalarımızı yapacak olan marka LESCON'dur.Antremanda oyuncuların üstünde LESCON tarafından yapılan şortlar,tshirtler ve antreman formaları bulunuyordu.

Eğer Lescon'un yeni sezon forması bunlar ise tam facia. Anlamadığım bir takımın geleneği olmaz mı? Galatasaray değil bukalemunsray her sene renk değişir mi? Formadaki sarı Fülkerin cırtlak sarısı sanki.

Ben dün Lescon bayisine gittim acaba bizim formalar geldi mi diye. Adam gülldü ne forması; ben kaç senedir forma satmadım dedi. Lescon.com.tr ye girdik site çok zayıftı ve galatasaray hakkında da bir bilgi yoktu. Şifreli bayi bölümünede girdik yok oğlu yok.


dsc01406xv4.jpg

Bütün takım..Antreman öncesi !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst