Mithat'da gönderildi.Kendi ağzınla dediğin gibi bu sene İsmet daha çok süre alacak artık sanırım.
Adnan Demir' Alıntı:Mıthat Demırel takımdan gonderıldı dıye duydum ancak gonderılmeseydı bıle su anda takımla bırlıkte calısamazdı cunku Almanya mıllı takımı kampında ve İspanyaya gitmeye hazırlanıyor !!!
Gökce Başaran' Alıntı:Topiç gene iyice havayı girip amacından sapmış.
Tamam iyi transfer.Ama biraz sakin olalım.Daha 1 hata önce birilerine küfürler edenlere sesleniyorum özellikle.
Barış Çamur' Alıntı:Charles Gaines gelmedi sadece William Avery takımla çalışmalara başladı.
Unutmadan bu yıl formalarımızı yapacak olan marka LESCON'dur.Antremanda oyuncuların üstünde LESCON tarafından yapılan şortlar,tshirtler ve antreman formaları bulunuyordu.
Eğer Lescon'un yeni sezon forması bunlar ise tam facia. Anlamadığım bir takımın geleneği olmaz mı? Galatasaray değil bukalemunsray her sene renk değişir mi? Formadaki sarı Fülkerin cırtlak sarısı sanki.
Ben dün Lescon bayisine gittim acaba bizim formalar geldi mi diye. Adam gülldü ne forması; ben kaç senedir forma satmadım dedi. Lescon.com.tr ye girdik site çok zayıftı ve galatasaray hakkında da bir bilgi yoktu. Şifreli bayi bölümünede girdik yok oğlu yok.
Bütün takım..Antreman öncesi !