2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüseyin takımımıza hayırlı olsun çok sevindim bir aksilik olmadan transferin gerçekleşmesine

üzüldüğüm nokta ise 2 ay sonra bir aksilik olmazssa uzun bir süreliğine yurtdışına gidiyorum maalesef maçlarımızı TV den bile izleyemeyeceğim sadece internetten girip en azından yorumlarınızı okuyup idare etmeyeye çalışacağım artık

sevgili arkadaşlar foruma yakın bir zamanda gireceğimi sanmıyorum çünkü işyerinden ayrılıyorum vede bu gidiş işleriyle uğraşmam gerekecek.

hoşçakalın arkadaşlar inanıyorum ki takımımız bu sezon hasretimizi ve tüm beklentilerimizi fazlasıyla karşılayacaktır

görüşmek üzere
 
Resimlere baktım da Avery çok kalın.Bu bir guard için büyük avantaj.İçeri girip sayı atmak istediğinde Mitchell gibi saçmalamayacağını düşünüyorum.İyi çarpışacaktır.
 
Transferler olsun kombine alacağım diyen arkadaşları sözünü tutmaya davet ediyorum:)
 
Ohhh beee...:) Sürekli yazdım Hüseyin alınmalı, Hüseyin alınmalı diye. Bugün nihayet bu transfer de resmiyete kavuştu. Tebrik ediyorum bu transferi gerçekleştirenleri. Hüseyin'e de takımımıza hoşgeldin diyorum. İnşallah bu yıl çok büyük başarılara imza atacak takımımız.
 
GS TV Branş raporu programında bu hafta basket takımımız vardı.
1-Bu sene taraftardan beklenti büyük sürekli kombinelere vurgu yaptılar.
2-Oyuncularımız başarıya inanmış, kendilerini çok büyük bir rekabetede hazırlıyorlar.
3- 2 yabancı oyuncu daha çok kısa süre içinde transfer edilecek pozisyonları 3ve4.
4-Bu sene hedef şampiyonluk :) :) :) :) :) :)
5-Bizim maçlarımızda A.Şahnek'in saha içini yönetim tribünlerini biz sarı kırmızı yapacağız.
6-Kombine alanlar süprizlere kendini hazırlasın.
Aklımda kalanlar bunlar.
 
Şuan ki kadromuzla bile ilk 4 içinde oluruz.Hüseyin.Beşok gerçekten çok önemli bir transfer milli takımda yok onun yerine semih.erden falan var ama herkes biliyoki hüseyin.beşok semih erden'den kat kat üstün.Yani Ligin en iyi 5 numarası bizde telekomda 5 numara yok hem dudley hem wright kısa kalıyo 5 numara için.Bir numarada cüneyt ve Avery alınabilecek en iyi oyunculardı.Şimdi transfere ihtiyaç duyduğumuz 2 mevki var 4 numara pozisyonu ile 3 numara pozisyonu ama ben 4 numara için efes'ten kerem.gönlüm'ü alalım derim o zaman 2 numarayada oyuncu alma şansımız olur.Erdem dışında yapılan bütün transferler direk ilk 5'te oynayabilecek oyuncular.Bu takım en az efes,telekom kadar şampiyonlukta iddalı.
 
forumu yaklasık 2 yıldır takıp edıyodum, uye olmak bugune nasıpmıs.Uye oldum 1 saat sonra huseyın transfer oldu sans ıste:)
Bu yılkı transferlerımızle cok onemlı basarılara ımza atacagımızı dusunuyorum.(hem turkıye hemde avrupada) Bırde taraftar ıcın (bence) en onemlı seylerden bırı taraftar formasıdır. 2 yıldır aynı formayı gıyıyoruz ve bu benı cok rahatsız edıyordu . Bu sene formalar deısecektır formaların deısmesıyle beraber sponsoruda deıstırmısız anlasılan yenı sponsor lescon olmus.Pek guvendıgım bı marka degıl ama umarım gs ye yakısan formaları yapar!
Transfer konusunda ıse sızın soyledıklerınızden baska olarak aklıma gelen tek ısım Kimani Ffriend özellikle bjk nın 2 sene oncekı playoff larında kerem tuncerı nın ayagının kırılmasıyla ıplerı elıne almıs oyuncudur fakat takımını fınale cıkaramadı ve sezon sonunda takımdan ayrıldı ondan sonra noldu basketbolunu gelıstırdı mı haberım yok.Ancak gelırse takıma buyuk katkısı olabılır.
 
:) Bende Kmine Frıend'i isterim gerçekten çok büyük güç katar.Kanımca gelecek oyuncu Slaughtre ya da Davenport olacak sanırım. Ayrıca bu aralar üye patlaması yaşanması da çok hoş.Çok seslilik demek başarılı ortam demektir.
 
En son Utah Jazz kadrosunda yer alıyordu ama sanmıyorum daha gözde ve yakın oyuncu peşindeyizdir.Aklıma o saydığım 3 isim dışında etkileyici performans gösteren bizi ileriye taşıyacak oyuncu göremiyorum.
 
Kmine Friend gelsin şu takıma iddaa ediyorum Avrupa'nin en iyi uzun rotasyonuna sahip oluruz.Türkiye'de Semihler,Mirsadlar,Ermallar,Dudleyler yanında fos kalır.Ama beklemek lazım.
 
Adnan Demir' Alıntı:
Barıs a bı sorum olacak antremanda mıtchell varmıydı bı ara 5.yabancı olarak kalıcak denıyodu?


Mıtchell Gönderildi.

Gökçe Frıend geçen sene hangi takımdaydı ? Bu sene herhangi bir takımla anlaşma sağladı mı ? Ayrıca herhangi iyi bir yabancı geldiği düşünülğnce Gs bu senenin en sağlam Pota Altına sahip gibi görülüyor.
 
Handlogten geçen yıl basketbol oynamadı bildgim kadarıyla.
Ffriend geçen yıl güney kore'deydi ama gelmesini istemem bize gaines ve hüseyin kötü oynadıkları veya faul problemine girdkileri zaman skor da etkili bir oyuncu lazım bu özellik ne cemal de ne de fatih'te var ffriend çok istikrazsız bir oyuncu topu kontrol etmekte çok zorlanıyordu smaç dışında çok zor sayı buluyordu bu kadar iyi bir kadro kurulmuşken daha iyi yabancılar almak gerek.
 
Adnan Demir' Alıntı:
Barıs a bı sorum olacak antremanda mıtchell varmıydı bı ara 5.yabancı olarak kalıcak denıyodu?

Bugün antremanda sözleşmesi fesh edildiği için yer almamıştı.Fakat bir diğer antremanda görmediğim isim ise MİTHAT DEMİREL'di..Bilgisi olan varmı ? Tufan abiyle konuşmayı unuttumda..

Bu arada takıma Charles Gaines ve Hüseyin Beşok daha dahil edilmedi.En kısa sürede takıma katılacaklardır.Önümüzde ligin açılmasına 40 gün falan var sanırsam..Bu 40 günü takımımız çok iyi kullanmalı vede sezona bomba gibi bir giriş yapmalıyız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst