2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Play-out oynadığımız seneden aklımda kalan bir adam vardı Jackapson muydu neydi. Adamın eli çok düzğündü.Şimdi nerde bilmiyorum ama böyle biir dışş şütör bu takımın ppota altı adamlarını çok rahatlatır.

Bu sene telekom finali diyen arkadaşlara EFES i es geçmeyelim derim. EFES bir ekol, olmayan bu ülkenin baskettekii tek ekolüdür. Bu senede çok sağlamlar tek eksikleri taraftar.

Bu nedenle finalde rakibimi EFES olsun. Yeni kurulmuş Telekom zaferinden daha çok zevk verir bana 8)
 
Öncelikle bu yıl bütün yabancılarla yollarımız ayrıldı.

Vede 2 yabancı takımımıza transfer edildi.2side birbirinden kaliteli vede tecrübeli isimler..Bu isimlerin G.Saray'da olması gerçekten çok mutlu edici bir hadise..Diğer durumda ise 2 yabancı daha alınacak vede bunlar birisi çok güçlü Amerikalı bir forvet olucak.Diğer mevki ise 3 numara pozisyonu olucak vede hem içerden hem dışardan iyi ve seri şut atabilen yüksek yüzdeli birisi olacak.

Ayrıca diğer 1 yabancı hakkımız ise sanırım devre arasına saklanıyor.Yada 5.yabancı düşünülmüyor.Çünkü kısa ve uzun rotasyona baktığınız zaman kadro oldukça geniş...

Bu yıl takım daha çok pas yapıp daha çok yardımlaşarak daha az potasında sayı görerek maçın sonucuna gidicek.Pota altına H.Beşok?un olması çok ama çok iyi.Charles Gaines gibi bir faktör varki akıllara zarar bir adam..

William Avery, Tufan Ersöz ve Cüneyt Erden ilede dış bölgede yüzde yüksek olursa çok ama çok iyi olucak.

Murat Kaya,İsmet Hacıoğlu,Cemal Nalga gibi genç oyuncularımızında olması vede maça her an birşeyler getirebilecek olmaları çok iyi bir durum..İsmet ve Murat antremanlarda bir hayli iyiydi.
 
Bu sene Murat'tan patlama beklediğim açık bir gerçek.Bu sene bu iyi kadroda girdiği dakikalarda yapacağı katkıyla bize çok maç alır düşüncesindeyim.Aslında 3 numara için iyi bir RAdoseviç düşünülebilirdi.Gerçi son sene performansı baya bir kötüydü.
Yapılacak olan iki transfer bizim diğer takımların yanındaki duruşumuzu gösterecek.Şu an ki kadorumuz ve bize verilen umut ortamı il 3 gibi görülüyor.

Efes= Bu sene yeni bir hoca flaş transferlerle yalnız şampiyonluk değil,Eurolıg'de de çok söz sahibi olacağı kesin.
Telekom=Wrigth,El Amin Bjk'yi Fınale getiren ikili burda iş başında . Takımlarını çok güçlü hale getirdiler.Supriz yenilgi almayacaklarına eminim.Büyük maç performanslarını görecez.
Bjk= SAnki şişirilmiş balon, Hedefler şampiyonlukmuş ama çok uçmuş gibi geliyorlar ilk 5 için mucadele edecekleri aşikar ama Turk Oyunculrında gözle gorulur sorun var.
Fenerbahçe Ülker= Bence En zayıf Halka yaşlanmaya yüz tutmuş kadrolarını başarılara tok olan oyunculara sahipler.Sankı bu sene arabayı durdurmuslar gibiler. Tecrubeleri onlar için büyü k avantaj fakat 5. olurlarsa da şaşırmam.

Galatasaray= Herkesin umutsuzlukla beklediği bir sezon yapılan transferlerle kendını umuda yolcuyluga bıraktı :) Avery ve Cuneyt ıkılısı Orhun Ene Kerem Tuncerı ıkılısınden sonra Gs'nın en saglam guard mevkini oluşturduğu aşikardır.2 numaraya bakınca geçen senenin yıldızı Tufan ve beklentının çok büyük oldugu Murat orayı kaldıracak güçtedir.Alınacak 3 numarayla Bu sene emınım kı takım çok ses getirecektir.Pota altına gelirse ise Turkıye'nın en ıyı Turk Pota Altı bızde olustugu kesin.Gaınes'ın oraya katacagı enerjı ve Alınacak yenı oyuncuyla Bu sene Gs çok canlar yakar.
 
besiktasi finale goturen ikili wright-el amın degıl ayuso-el amın ıkılısıydı.Wrıght fınalden bı sonrakı sezon geldı ve o sezonda besıktas yarı fınalde elendı...
 
Adnan Demir' Alıntı:
besiktasi finale goturen ikili wright-el amın degıl ayuso-el amın ıkılısıydı.Wrıght fınalden bı sonrakı sezon geldı ve o sezonda besıktas yarı fınalde elendı...

hayır kardeşim ayuso-el amin de değildi :)

varda-el-amin finale taşıdı
 
barış gitçen mi bugün antremana avery bana çok kalın geldi bir guard için. Eğer gidersen bari yokla murat hocayı kaliteli süper bi adam mı gelcek de bence öle bir 3 numara lazım bize bide nur germen 4-5 oynayan bi adam alcaz dedi yani 2-3 değilde 4-3 alcaklar. Biraz daha yoklarsan ağızlarını bişiler kaparsan çok iyi olur
 
eet dogru ayuso ondan oncekı sezon vardı bu arada besıktas son sezon dısında baya kalıtelı kadrolar kurmus ve kısmen basarıya da ulasmıs(tbl de tabı ulebcup da hıc tur atlayamadılar )
 
Biraz daha hareketli pivot tercih etmeliyiz kanısındayım.Fatih cemal ve Huseyn oldukca Kalınlar.DAHA GEZGIN VE HAReketli oyuuncu gerek bize.Slaughter gibi :)
 
berkancatal' Alıntı:
barış gitçen mi bugün antremana avery bana çok kalın geldi bir guard için. Eğer gidersen bari yokla murat hocayı kaliteli süper bi adam mı gelcek de bence öle bir 3 numara lazım bize bide nur germen 4-5 oynayan bi adam alcaz dedi yani 2-3 değilde 4-3 alcaklar. Biraz daha yoklarsan ağızlarını bişiler kaparsan çok iyi olur

Bugün kendi antremanım var Akatlar'da..Eğer vaktim olursa gitmeyi düşünüyorum. İsmet Abiyle buluşucaz zaten bu akşam üstü yemek sözü var bana :D :D
 
hüseyin son sene 18 dakika ortalamasıyla 10 sayı ortalamasıyla oynamış bence bizde de öle 18-20 dakika oynar ve alınacak 4-5 numara oynayan adam da iyi süreler bulacak ve bence alınacak adam 3 lük te atabilen 2 sayı dış şutu iyi olan bi adam olacak slaughter tipi bi adam aldık zaten charles.
 
Slaughter, Graves ikilisinden dahada üstün bir oyuncu aldık Charles Gaines'i pek küçümsemeyin onu tutabilecek birisi olduğunu sanmıyorum TBL'de..

Euroleague'de zaten durduramamışlar adamı ;) İstatistikler belli ediyor kendisini..
 
barış lütfen alınacak adamın birinci skor gücümüz olacağını yani avery mi 1. skor gücümüz olacak alınan adammı onu öğrensen yeter bize yani yıldız bi skorer mi alıncak her maç rahatlıkla 20-25 sayı atabilen ama takım oyuncusu olan
 
benim charlesla ilgili kafamda soru işaretleri var tamam çok iyi smaççı çok iyi riboundçu ama istatisliklere bakınca 12de 6 atmış mesela zaten bunların 2-3ü smaç oluo geriye 9da3 falan kalıo barış bu konuda bize biraz bilgi vcersen yani sırtı dönük iyi oynayabilio mu yada dış şutları iyi mi
 
Dün onu öğrenmiştim vede bir kaç sayfa öncede yazmıştım.

Alınacak yabancı transferlerimizden bir tanesi hem içerde hem dışarda seri ve isabetli şut atan yüksek yüzdeli bir oyuncu olacak.
 
2-3 yıl once tekelde oynayan vıdenov vardı.Cok beyenıyodum o zamanlar zaten tekelden real madrıd e transfer olmustu.Sımdı nerde, neler yapıyo acaba bize gelse iyi işler çıkarabilir mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst