Dijon Thompson'ı kacırdıgımız icin uzuldum cok isimize yarardı.Tbl de 3-4 oynardı uzun kolları sıcrama kabiliyeti ve cabukluguyla pota altında etkili olurdu.Dıs sutu driblingi İle de dısta oynayabilirdi.Eslesme sorunu yaratacak skorer bir oyuncu kazanabilirdik, kadroya esneklik de saglardı.Albanın ucuk bir ucret verdigini sanmam.Dusunulmedi sanırım ya da biz oyuncu aramaya basladıgımızda alba coktan imzayı attırmıstı.Telekomla aynı gruptalar bol bol seyrederiz artık.
Kenan'ın saydıgı diger oyuncular -gregory tarıq faison..- genelde bilinen oyuncular ve buyuk takımlara gittiler - aris,efes,..- D.Thompsonun buyuk bir talibi yoktu herhalde ki albaya gitti.Alan Anderson olabilir daha once ben de onermistim.Fakat bu pozisyona skorer birinin alınmasını dusunenlerin ihtiyacını karsılayamaz sanırım.Takım oyuncusu ,iyi savunmacı ,onemli bir zaafı yok bildigim kadarıyla ama takımı sınıf atlatacak kritik topları kullanacak biri degil.Alınsa sevinirim faydalı olur.
Alan Anderson'ı alıp , skorer ve sutor acıgını diger oyuncuyla kapatabiliriz.Takımın 6 9 luk ic oyuncusuna ihtiyacı yok bence.Gaines niye alındı o zaman sutu yok zaten.3-4 arası aradıgımız ozelliklere uygun birilerini bulabilirsek,alan andersonun eksiklerini kapatır.Anderson da tufan ve diger dıs oyuncuların yukunu paylasır.