2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günlerdir beklediğimiz 3 numara bu akşam belli olabilir diyorsun yani Gökçe ;)
Bu akşam epeyce basket konuşacağız gibi yemeklerimizi yiyip beklemeyele koyulalım :)
 
İtalya Basketbol Ligi'nde geçen sezonu hayal kırıklığı ile kapatan ve yeniden yapılanmaya giden Benetton Treviso, NBA patentli forvet Mario Austin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.




Geçen sezonu İsrail Ligi ekiplerinden Hapoel Migdal Jerusalem'de tamamlayan başarılı power forvet Olympiakos Pireus ve Lottomatica Roma gibi takımların teklifini geri çevirip gelecek sezon Uleb Cup'ta mücadele edecek İtalyan ekibi Benetton Treviso ile sözleşme imzaladı. Geçen sezon Uleb Cup'ta 14 maça çıkan Amerikalı oyuncu 19.2 sayı ve 8.1 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti. Mario Austin kariyerinde daha önce NBA'de Chicago Bulls tarafından Draft edilmiş ancak oynama süresi bulamadan ayrılmıştı.
 
2 sene önce Tekel'de oynayan Filip videnov Vardı reaL'e gitmişti şuan ki durumu nedir haberi olan varmı?
Tam bi takım oyuncusu ve bunun yanında muthiş bir skorerdi.Gerçekten çok severdim tekeldeyken o adamı cok sogukkanlı oynardı ve cok profosyoneldi.Tam bizim aradıgımız oyuncu 2-3 oynayabiliordu.
 
Re:

Mustafa Marangoz' Alıntı:
2 sene önce Tekel'de oynayan Filip videnov Vardı reaL'e gitmişti şuan ki durumu nedir haberi olan varmı?
Tam bi takım oyuncusu ve bunun yanında muthiş bir skorerdi.Gerçekten çok severdim tekeldeyken o adamı cok sogukkanlı oynardı ve cok profosyoneldi.Tam bizim aradıgımız oyuncu 2-3 oynayabiliordu.
İspanya'nın Cajasol takımıyla sözleşmesi var.
 
Alex Acker (196-G-83, college: Pepperdine) will finally be AXA F.C. Barcelona player. Barca decided to count with injured player that will need some time to rest before playing at top level. Meanwhile, Morandais will be his sustitute in team and has signed a three months deal with Spanish club.

Acker Barca da arkadaşlar( Kaynak eurobasket.com )
 
dün akşam murat hocayı cok dikkatli dinledim,once 2 yabancı alacagız daha transferi bitirmedik dedi,daha sonrada nasıl bir oyuncu aradıklarını anlattı; dısardan sut atabilen bir dört numara dedi,fakat ismet bademin surekli lafa girmesindenmidir nedir(yenişafakta yazacakmış tam 50 defa hatırlattı=))) diğer aradıkları ismi soylemedi ya da ben duyamadım,cok şeyler bekledik ama milli takım ve murat murathanoglunun takımını galatasaraydan cok daha fazla konustular
 
Konuk Özyer

GSTV'de yayınlanan Sultani'den Zirveye programının bu haftaki konuğu Galatasaray Basketbol Takımı'nın başantrenörü Murat Özyer olacak. Volkan Karsan'ın hazırlayıp sunduğu program bu akşam 21.30'da başlayacak.

Hocamız bugün GSTV deymiş belki takımla ilgili konuşur ilgilenenlerin dikkatine............
 
dajuan wagner prokom a transfer olmuş ve nba de son sezonunda $798,112 a oynamış tahminime göre prokomdanda 1.2 milyon dolar falan alacaktır prokom çok iyi bir transfere imza atmış çok yetenekli
bu oyuncu 2002 draftında 6.sıradan seçilmişti inşallah bizim alacağımız 2-3 oynayan oyuncuda wagner kadar yetenekli bir oyuncu olur tabi bizim o kadar para verme imkanımız pek yok ama inşallah kaliteli bir oyuncu ve oyuncular alırız
 
3 numara pozisyonu için alan anderson nasıl olur sizce geçen sene $128,935 düşük bir miktara oynamış şu an da free agent alınabilecek bir oyuncu bence
derek andersonda şuan 33 yaşında o da alınabilir geçen sezon o da $617,539 gibi bir paraya oynamış onunda alınması çok zor değil
 
Transferi biran önce bitirsek çok iyi olucak çünkü çok iyi bir kadro kursak bile özellikle Kupa'da kadroyu geç kurmuş olmanın bedelini ödeyebiliriz, Nerede ise tam kadro çalışıp hazırlık maçlarına başlayan rakip(ler) var malum
 
Derek Anderson 'a her zaman talip olan bir NBA takımı çıkar geçen senede fena bir sezon
geçirmedi bence almamız çok zor
Alan Anderson 'un gelme olasılıgı daha yüksek , gelirse iyi trasfer olur
Sene başında biraz çabuk davransaydık çok iyi 3 numaralar vardı ama çogu bir takımla anlaştı
Marcsu Faison
Josep Forte (3 numara için fizik olarak yetersiz kalabilir ama çok yetenekli bir oyuncu)
Kenny Gregory
Tarıq Kirksay
Dijon Thompson
Bu oyuncuların hepsi 3 numara ihtiyacımızı karşılayacak oyunculardı ama hepsi bir takımla anlaştı
 
Dijon Thompson'ı kacırdıgımız icin uzuldum cok isimize yarardı.Tbl de 3-4 oynardı uzun kolları sıcrama kabiliyeti ve cabukluguyla pota altında etkili olurdu.Dıs sutu driblingi İle de dısta oynayabilirdi.Eslesme sorunu yaratacak skorer bir oyuncu kazanabilirdik, kadroya esneklik de saglardı.Albanın ucuk bir ucret verdigini sanmam.Dusunulmedi sanırım ya da biz oyuncu aramaya basladıgımızda alba coktan imzayı attırmıstı.Telekomla aynı gruptalar bol bol seyrederiz artık.
Kenan'ın saydıgı diger oyuncular -gregory tarıq faison..- genelde bilinen oyuncular ve buyuk takımlara gittiler - aris,efes,..- D.Thompsonun buyuk bir talibi yoktu herhalde ki albaya gitti.Alan Anderson olabilir daha once ben de onermistim.Fakat bu pozisyona skorer birinin alınmasını dusunenlerin ihtiyacını karsılayamaz sanırım.Takım oyuncusu ,iyi savunmacı ,onemli bir zaafı yok bildigim kadarıyla ama takımı sınıf atlatacak kritik topları kullanacak biri degil.Alınsa sevinirim faydalı olur.
Alan Anderson'ı alıp , skorer ve sutor acıgını diger oyuncuyla kapatabiliriz.Takımın 6 9 luk ic oyuncusuna ihtiyacı yok bence.Gaines niye alındı o zaman sutu yok zaten.3-4 arası aradıgımız ozelliklere uygun birilerini bulabilirsek,alan andersonun eksiklerini kapatır.Anderson da tufan ve diger dıs oyuncuların yukunu paylasır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst