B
Berkan Çatal
Misafir
söledim belki lazım olur
Yarı finalde Fenerbahçe´yi geçip finalde T. Telekom ile eşleşiyoruz. İlk maç için Ankara´ya gelen takımı Esenboğa Havaalanında coşkulu bir taraftar grubu karşılıyor. İlk maçta yenilmemize rağmen birbirine kenetlenen takımımız noktayı kendi seyircisi önünde koyma şansını yakalıyor. Serinin son maçında Ayhan Şahenk´te binlerce Galatasaraylı yılların özlemine son vermek için salona girmeye çalışıyor. Bugün 150 YTL verip kombine almaya burun kıvıranlar o gün sadece o maça girebilmek için bu parayı gözden çıkarıyor. İlk yarıyı önde kapatan takımımız şampiyon şampiyon tezahüratlarıyla maçın ikinci yarısına çıkıyor. Çalan kapının zilini ikinci yarının başlama düdüğü diye hayal ederek rüyanın sonunu görmeye çalışıyorum ama olmuyor...Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Bu yıl yarı final'in ötesine geçeceğimize yürekten inanıyorum belki şampiyon olamayız ama final'e kalan 2 takımdan biri kesinlikle GALATASARAY olacak...
Yarı finalde Fenerbahçe´yi geçip finalde T. Telekom ile eşleşiyoruz. İlk maç için Ankara´ya gelen takımı Esenboğa Havaalanında coşkulu bir taraftar grubu karşılıyor. İlk maçta yenilmemize rağmen birbirine kenetlenen takımımız noktayı kendi seyircisi önünde koyma şansını yakalıyor. Serinin son maçında Ayhan Şahenk´te binlerce Galatasaraylı yılların özlemine son vermek için salona girmeye çalışıyor. Bugün 150 YTL verip kombine almaya burun kıvıranlar o gün sadece o maça girebilmek için bu parayı gözden çıkarıyor. İlk yarıyı önde kapatan takımımız şampiyon şampiyon tezahüratlarıyla maçın ikinci yarısına çıkıyor. Çalan kapının zilini ikinci yarının başlama düdüğü diye hayal ederek rüyanın sonunu görmeye çalışıyorum ama olmuyor...Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":87f16]Bu yıl yarı final'in ötesine geçeceğimize yürekten inanıyorum belki şampiyon olamayız ama final'e kalan 2 takımdan biri kesinlikle GALATASARAY olacak...
Onur Yavuz' Alıntı:Yarı finalde Fenerbahçe´yi geçip finalde T. Telekom ile eşleşiyoruz. İlk maç için Ankara´ya gelen takımı Esenboğa Havaalanında coşkulu bir taraftar grubu karşılıyor. İlk maçta yenilmemize rağmen birbirine kenetlenen takımımız noktayı kendi seyircisi önünde koyma şansını yakalıyor. Serinin son maçında Ayhan Şahenk´te binlerce Galatasaraylı yılların özlemine son vermek için salona girmeye çalışıyor. Bugün 150 YTL verip kombine almaya burun kıvıranlar o gün sadece o maça girebilmek için bu parayı gözden çıkarıyor. İlk yarıyı önde kapatan takımımız şampiyon şampiyon tezahüratlarıyla maçın ikinci yarısına çıkıyor. Çalan kapının zilini ikinci yarının başlama düdüğü diye hayal ederek rüyanın sonunu görmeye çalışıyorum ama olmuyor...
Bayram belki bilirsin bir söz vardır "İnsan hayal ettiği sürece yaşar." Ama UEFA´yı kazanmak da bir hayaldi. Hayal perdesini açtığın için sağol...
Salonu bilerek değiştirmedim, kombine almaya burun kıvıranlar belki yol yakınken hatalarından döner diye...Burak Barut' Alıntı:Hatta Gs taraftarının isteği üzerine bu maç Abdi İpekçiye alınmıştır.
Mehmet Çoban' Alıntı:>ben resmi siteye bir mail attım.eğer daha geniş haber koymaları mümkün değilse,kapsamlı bir açıklamayı gsbasket.org'a yapın herkese ulaşsın diye.umursanacağını sanmıyorum ama en azından denedim.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":4618f]Yarı finalde Fenerbahçe´yi geçip finalde T. Telekom ile eşleşiyoruz. İlk maç için Ankara´ya gelen takımı Esenboğa Havaalanında coşkulu bir taraftar grubu karşılıyor. İlk maçta yenilmemize rağmen birbirine kenetlenen takımımız noktayı kendi seyircisi önünde koyma şansını yakalıyor. Serinin son maçında Ayhan Şahenk´te binlerce Galatasaraylı yılların özlemine son vermek için salona girmeye çalışıyor. Bugün 150 YTL verip kombine almaya burun kıvıranlar o gün sadece o maça girebilmek için bu parayı gözden çıkarıyor. İlk yarıyı önde kapatan takımımız şampiyon şampiyon tezahüratlarıyla maçın ikinci yarısına çıkıyor. Çalan kapının zilini ikinci yarının başlama düdüğü diye hayal ederek rüyanın sonunu görmeye çalışıyorum ama olmuyor...
Bayram belki bilirsin bir söz vardır "İnsan hayal ettiği sürece yaşar." Ama UEFA´yı kazanmak da bir hayaldi. Hayal perdesini açtığın için sağol...
hırvat liginde kalma mücadelesi veren bi takımOnur Karakuzu' Alıntı:aynen bencede bu transfer bu gn yada yarın bitcek bencede biz bu kadroyla bu takıı yendiysek hellal olsun vallaha ne diyim