2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dee 3 numara deil galiba . eğer yanılıyorsam gercekten cok iii cunku dee bir 3 numaraya göre gercekten cok hareketli
 
Dee 3 numara değil boyuda sanırsam 183 civarı birşey. Avery'i 2 numarada oynatmak mantıklı olabilir. ama bazen sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu durumda 3 nuamramızın daha fizikli olması gerekir... Ama izledikten sonra daha iyi bir karar verebiliriz...
 
Şimdi Dee Brown geldi dersek yazdan beri beklediğimiz sutör 3 numara profili bir anda silinecektir.Belki 5. yabancı kullanılabilir.

Dee Brown süper bir sutör değildir.Bu bir gerçek.Ama inanılmaz bir delicidir.Fiziğine göre çok daha güçlüdür ve içeri drivleri çok etkilidir.Arada şut atar sayı da atma potansiyeli vardır.Açıkcası içeriyi de besler ve top çalma yeteneğide vasatın üstündedir.

Murat Hocanın kafasında değişik planların olduğunu düşünüyorum.Takımı kısaltıp savunmada çok agresif yaptıracak ve top çalma üstüne bir oyun kurgulayacaktır.Hücumda 3 lük atmada bazen sıkıntı çekebiliriz ve fizik olarak 3 numarada özellikle Avrupa maçlarında zorlanabiliriz.

Ama sonuçta Dee Brown da bu lig için süper bir adamdır.Avery ile eğer iyi anlaşabilirse dış oyuncularımız çok can yakar.Çoğu guard ikilisine üstünlük sağlarız.

Böylelikle Mitchell da gelmeyecektir heralde. :) Bir de Mitc. gelse tam evlere şenlik olur. Ama herşey kesinleştikten sonra daha detaylı konuşabiliriz.

Hayırlısı...
 
Dee Brown'la anlaştık

Galatasaray Cafe Crown, NBA takımlarından Utah Jazz'da forma giyen Dee Brown'u transfer etti.

Sarı kırmızılı takım, Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz'da forma giyen 23 yaşındaki gelecek vaadeden oyun kurucu Brown'u 1 milyon 100 bin dolara kadrosuna dahil ederek basketbol liginin bu sezonki en flaş transferlerinden birini gerçekleştirdi.

Illinois Üniversitesi mezunu Brown 2006 yılında Utah Jazz tarafından 2. tur 16. sırada draft edilmişti. 1.83 cm boyundaki genç basketbolcu geçen sezon Utah Jazz'da 9 dakika ortalamayla 1.9 sayı ve 1.7 asist istatistikleriyle oynamıştı.

En önemli özelliği surati ve isabetli 3 sayılık atışları olan Dee Brown özellikle top çalıp tek başına yaptığı hızlı hücumlarıyla tanınıyor.

Dee Brown, kendi resmi web sitesi olan http://www.deebrown11.com sitesinde blog sayfasında geçtiğimiz günlerde kendi imzasıyla yayınlanan yazısında Utah Jazz'dan kesinlikle ayrılacağını ve de gelecek sezon Türkiye'de oynayabileceğini belirtmişti.

Kaynak: DHA
 
Re: Re:

Fatih Hısım' Alıntı:
Berk Bayraktar":fe453][url="http://www.sporx.com/basketbol/tbl/81033/' Alıntı:
http://www.sporx.com/basketbol/tbl/81033/[/url]

süppppperrrrr oldu bu haber dogruysa. büyük bir heyecanla yeni sezonu bekliyorum. resmi site yazsin önce.[/quote:fe453]

haklısın ama murat hoca başından beri söylüyordu..nba transferimiz var hem guard oyuncu istiyodu yanına 2 no Avery olacak..ben kesn gözüyle bakıyorum transfere
 
Valla kesin olması güzelde arkadaşlar.1.1 milyon Dolar çok para değil mi ? Ayrıca iyi tanıyan abilerimizden bilgi istieriz.:) Ahmet Arif Abi ve Ünsal abiden özellikle :)
 
şimdi dee brown geldiğine göre,
sahada 1.90nın altında 3 oyuncuyle çıkıcaz maça.Bu savunmada çok büyük handikap demektir.Rakip takımın fizikli bir 3 numarasını pota altına sokar 4 numarasını dışarı çıkartır,bizim pivotlardan biri yardıma gider bundan sonrada savunmanın dengesini bozucak bi çok varyasyonlarla karşıkarşıya kalabiliriz.Uzunlarımız faul problemine girer,yardıma gelen uzunun boşa çıkan savunduğu oyuncu sayılar bulur,dışa çıkartılan toplardan 3lükler yiyebiliriz.Alan savunması buna çare olabilir ama ceza şutları yiyebiliriz.
kadro bu yıl beklentilerin ötesinde yanlış kuruldu.Savunma anlayışımız çok sert olmalı bu yıl özellikle dış oyuncularımızda,onun için tufan oyunda olmalı,averynin savınma yönünü pek bilmiyrum ama cüneytin zayıf olduğunu biliyorum,
sahada kalacak rotasyon bence şöyle gelişmeli;
1.avery
2.brown
3.tufan
4.gaines
5.hüseyin
ya da
1.cüneyt
2.brown
3.erdem
4.gaines
5.hüseyin

bu durumda avery ve cüneytten yeterince faydalanamıycaz gibi görünüyor.yapılan transfer yanlış transfer,cüneyt ve averynin aynı anda sahada olabileceği savunmada match up sorunu yaşatmayacak fizikli şutör atletik bir 3 numara alınmalıydı...
 
İyi olmuş diyorlar fakat tanımadığım için malesef net konuşamıyorum.KIsaca tanıyanlara sorum ? ŞAMPİYON OLACABİLECEK KADROYA SAHIP MIYIZ ?
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
İyi olmuş diyorlar fakat tanımadığım için malesef net konuşamıyorum.KIsaca tanıyanlara sorum ? ŞAMPİYON OLACABİLECEK KADROYA SAHIP MIYIZ ?
beklentileri çok yukarda tutmayalım bence,ama unutmayalım galatasaray hangi branşta hangi kadroyla yola çıkarsa çıksın hedefi şampiyonluktur...
 
Re:

Sinan Soysal' Alıntı:
Bu adam bizde pg mi yoksa sg mi oynayacak ?
avery işi bozuyo bence :)
kesinlikle,bence avery transferi yapılırken brown tarzı bir oyuncu düşünülmedi,bir 3 numara alınacaktı,kadro tek tek bakıldığında 10 yıldır gelmiş gelmiş en iyi kadro(orhun,kerem,mamic,lollis.handlogtan'dan sonra gelen en iyi kadro)ama mamic gibi bir 3 numaramız yok,açık zaafları olan bir kadro ben hayal kırıklığına uğradım inşallah yanılırım...
 
Açıkcası o seneden daha iyi bir kadro kuruldu özelliklede rotasyonumuz çok geniş olacak bu sene.1.1milyondolara 12 kişi aldığımız günlerden şimdi bir oyuncuya veriyoruz ey gidi günler ey :)
 
Dee brown yerine Avrupa'da isim yapmış kariyer ve kalitesi üst düzey bi small forvet alamazmıydık ?
çünkü para baya baya büyük bi miktar (1.1milion $) abarttık mı ne ? 8)
 
1.1 milyon abartılı gibi duruyor ama istatistiklere baktığımızda dış oyuncularda sorun var gibi duruyordu..Bunu halletmiş olduk..Ama 3 numarayı da halletmemiz gerekir ki geçen sene başında neler çektiğimizi hatırlıyorum..

Ama verilen 1.1 milyon bile rakiplere gözdağı ve taraftara kombine için çağrı niteliğindedir diye düşünüyorum :)
 
Lasta Cup | FMP Zeleznik: 77 ? Galatasaray Cafe Crown: 83

Galatasaray Cafe Crown?un ?Lasta Cup?ın ikinci günündeki rakibi Sırbistan?ın ULEB takımlarından olan FMP Zeleznik?di. Takımımız, maçtan 83-77 galip ayrıldı.

Galatasaray Cafe Crown turnuvanın son gününde Almanya temsilcisi Alba Berlin ile karşılaşacak.

Galatasaray Cafe Crown istatistik:
4 Erdem Türetken 5 sayı-3ribaund-3asist
5 William Avery 21 sayı-1 ribaund
7 Tufan Ersöz 8 sayı-2 ribaund
8 Brian Greene 13 sayı-3 ribaund-1 asist
11 Fatih Solak 1 ribaund
12 Huseyin Beşok 11 sayı-6 ribaund-5 asist
14 Charles Gaines 10 sayı-5 ribaund-1 asist
15 Cemal Nalga 3 sayı-6 ribaund
20 Cuneyt Erden 12 sayı-3 ribaund-6 asist
 
Aslına bakarsak Brian Greene bu sene bol bol 3 numarada görebilriiz...

Ama kafamı kurtacılıyan şey Türkiye Liginde ki üst düzey maçlarda fizik olarak ne kadar ayakta duracağımız.

Ama düşündüğüm birşey daha var.Alan savunmasını çok fazlalıkla yapabiliriz.3 kısa oyuncu ve aynı zamanda hızlı ayakları çabuk,kaymaları doğru yapabilen oyuncumuz var.Pota altında da Gains ve Hüseyin gibi 2 tane güçlü ve içeri girene dur diyebilecek uzunumuz var.

Şampiyonluk mu... Dee değil de Deron gelse belki olurdu. :D

Şuan için konuşmak zor.Dee Brown kesin geldiyse saha da görmek lazım...

1. 1 milyon dolar... EE ben demiştik 1 milyon civarında transfer yapacaz.En iyi transferimiz olacak.Sadece 3 numara bekliyordum.Şartlar el vermedi...

Ayrıca Dee Brown da asla Fitch gibi bencil değildir.Pasını atar,oyununa bakar.Yani istesek o parayı 2 Fitch getirirdik ama Murat hoca eğer kafasındakini sahaya yansıtırsa bu sene inanılmaz bir Galatasaray geliyor...

Hayırlısı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst