2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Eyüp abi çok iyiydi.

Transfere gelirsek 3 oyuncu ile anlaşmışız.Frank Williams,Charlie Head ( ismi yanlış olabilir) ve bir adam daha.Ama bunlar bekletiliyor amacımız yaz liginde beğenilen ve serbest kalmasını beklediğimiz 2-3 adam.Onların ismini öğrenemedik.

Birkaç güne olacak inşalah transfer yada transferler.
sanırım luther head o
 
arkadaslar ne Luther Head'i ya. lütfen ucmayalim. adam Houston Rockets takiminin önemli elemanlarindan biri. rotasyonunu icinde 20 dakka üzeri süre aliyor. o adami kolay kolay kimse alamaz avrupada.
 
Ya arkadaşlar uzun bir adam alsak hep kısalara yönlenio bunlar.Frank williams kaliteli olabilir ama KISA:D
Sole fıtch veya ondan kaliteli bir adam alask ULEB Cup ı bile zorlarız :D
 
Nbaden gonderilebilecekler sg-sf

Jamario Moon 2,03
Keith Langford 1,93
Brandon Roy 1.98(iptal)
Demetris Nichols 2.03
Mardy Collins 1,98
Adam Haluska 1,95/Trey Johnson 1,95belki ikilisinden birini bırakabilirler.
Marcus Williams 1.91 (zor)
Bernard Robinson 1,98
Jeremy Richardson 2,01
Andre Patterson 2,01
Andre Owens 1,93 (zor)
Stephen Graham 1,98
Luther Head 1,91 (zor ama kadroları cok kalabalık belki olur)
Carl Landry 2,01
Kirk Snyder 1,98 (zor)
Sammy Mejia 1,98
Yakhouba Diawara 2,01
Maurice Ager 1,96 (zor)
Hassan Adams 1,93
Thomas Gardner 1,95 (belcikaya gitti sanırım)
Gabe Muoneke 2.01
Jackie Manuel 1,95
Antywane Robinson 2,03
Mario West 1.95
 
Brandon Roy'u yanlışlıkla yazdın heralde abi. :)

Birkaç gün beklemekte yarar var.Olacak birşeyler.
 
Beykoz'a, Beşiktaş'a yenilirken "Bu köprünün altından çok sular akar" demiştim, yine tekrarlıyorum... Çünkü bu bir günde olacak bir iş değil. Takım kimyası "haa!..." demekle oluşmuyor. Sezon içerisinde ilerledikçe aldığımız oyuncuların kalitesi daha net görülecek. Dolayısıyla eleştiri yaparken bunların es geçilmemesi gerektiğini vurguluyorum!

Basketbol gibi takım sporlarında kalite ve istikrar çok önemlidir. Şu an takımımızın kalitesi geçen seneyle kıyaslanmayacak kadar üst seviyede. Tek eksiğimiz 3 numara pozisyonuna skorer ve ribauntlara yardım edecek bir oyuncu, ki bu pozisyon için çok önemli-yetenekli bazı oyuncularla görüşülüyormuş... Bilen bilir, 1 numara ve 5 numara basketbolda çok önemlidir derler. Bizim 1 numarımız Dee Brown, iddia ediyorum 3-4 ay içinde bir aksilik/sakatlık olmazsa bu ligin en iyi point guardı olacak. Hüseyin'i anlatmama gerek yok, ligin şuan tartışmasız en iyi pivotu; performansı ortada... Onların arkasında iki tane miili oyuncumuz var; Fatih ve Cüneyt. -Fatih'in sakatlığı tamamen geçtiğinde Hüseyin çok daha verimli oynayacaktır, bunu da pas geçmemek lazım- Bunun dışında, her ne kadar bazı arkadaşlar eleştirsede Euroleague'nin geçen sene performans olarak en iyi 30-35 oyuncusu içine girmiş Gaines ve ULEB'de en iyi 10 oyuncu içine girmiş Owens mevcut. Ki bu iki isim Dee Brown gibi süratli stildeki bir oyuncuya çok uygun basketbolcular. Oyuncular birbirine biraz daha alışsın göreceksinizki hızlı hücumlardan gelen alley-opp'lar havada uçuşacak! Tufan'ın sezona iyi başlaması, her geçen gün daha olgun oynaması ve savunmada gösterdiği direnç. Erdem gibi agresif ve rakibi yıpratabilen bir güç; kendine güveni geldiğinde fizik olarak çok sağlam olan genç uzunumuz Cemal, oyunda kaldığı 3-5 dakikada pis işleri yapsa kafi... Keza aynı şekilde Murat Kaya boş şutların 50%'sini soksa yeter... Uzun lafın kısası elimizdeki malzeme çok iyi. Murat Özyer'de kaos ortamında Ülker'i şampiyon yapmış, birçok büyük antrenörle çalışmış, başarıya aç ve Galatasaray'ı çok çok seven bir koç. Ve emin olun basketbolu da çok çok iyi biliyor. Zaman zaman herkes gibi hata yapabilir, hata yaptığında ben de eleştiriyorum, ama gün geçtikçe çok daha dirayetli olacaktır. Çünkü Murat Özyer yaptığı hatalardan ders çıkartmayı bilen bir adamdır.

Potansiyeli yüksek yeni bir takımımız var. Şimdi herkesin takıma tümüyle daha olumlu yaklaşması lazım. Uyum süreci ancak böyle kısa sürede aşılabilir. Yeni gelecek kısa forvetle birlikte oyuncularımız birbirine ne kadar çabuk uyum sağlarsa o denli düzenli ve göze hoş gelen basketbol oynanacaktır...
 
Re:

Murat İnal' Alıntı:
Zor demiş Timur ama Marcus Williams göz kırpıyor bana :)
Evet Nets bu yaz Jermaine O'neal'ı almak istedi ancak Indiana takas paketinde Marcus'u da isteyince Nets bu sevdadan vazgeçti.

Gelirse Murat abi ne yaparım sen biliyorsun. :D
 
Timur abininde dediği gibi aralarında olmayacak adamlar var. ama olmaz diye birşey yoktur. En kısa sürede kaliteli bir oyuncu takıma katılacaktır. takım bu oyuncuyla birlikte daha iyi oturacak ve eksiklerimiz önemli ölçüde kapanacaktır...
 
ben sahsen frank williamsı istiorum . tek kelimeyle olağanüstü
 
2 transfer yapacağımıza bir tane 2 ve 3 numarada oynayabilen ömer onan tipi eli düzgün sezon sonu top çalma 4 5 ortalama yapabilecek bi star bulalım bu da Jackie Manuel olabilir mi :d
 
4-5 top çalma ortalaması ve star da olacak. Zor. Çok zor. Az önce Nancy-Strasbourg maçını seyrettim. Jeff Greer'in performansını seyredince işte bize de böyle bir adam lazım dedim. Gerçi jeff'i iki sene önce EL'de seyretmiştim. Vasat bir görüntü çizmişti. bu sene takımın yıldızı gibi oynuyor. Çok yararlı oynadı. Böyle oynayabileeck bir oyuncu buluruz umarım. Hem savunmada fena değildi. hücumda ise şutları ile bayağı etkili oldu. Belki fizik olarak biraz zayıf kalır. Boyunu kestiremedim Ama 2 metre yok gibi. Fizik olarak zayıf kalabilir. nancy uleb'de oynayacak galiba. bizim takımların gruplarında olmamalı. ama kendi grubundan çıkabilir ve ilerleyen dönemlerde rakibimiz olabilir. bu endnele kısa da olas sıcağı sıcağına nancy'den bahsedeyim. Atletik çok iyi bir takım kurmuşlar. Özellikle Julian çok etkiliydi. Ortayı kapatmanın ne kadar önemli olduğunu adeta gösterdi. Faul sorunu sonrasında bauer girdi. o girince takımın dengesi biraz bozuldu. Genel olarak takımın en önemli sıkıntısı uzun yedekleri. Pota altı savunması büyük oranda Julian'ın sırtında. Ama kısa oyuncular sürekli penetre ederek oynuyorlar. Tecrübeli bir koçları var. moncshcau (adını yanlış yazmış olabilirm). yerinde müdahaleler ile takımını sürekli diri tuttu. ulebde bu kadroso 8en azından benim izlediğim kadrosu ile) Julian yaşlandığı için pota altında ciddi sıkıntı çekeceklerdir.
 
Luther Head gelmesi imkansız bir ihtimal gelebilir! gelirse neler olur neler...

-kombine artar...
-maçlara ilgi artar...
-şampiyonluğa oynarız kesinlikle!
herşey tavan yapar...

Bekleyip göreceğiz !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst