2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Yetiştirip profesyonal hale getirdiğimiz adamı(Bodicker) ı kaçırmak okadar kötü olduki..
Şutör lazım..Pota altı baan göre sağlam..Fitch gibi ama daha tertipli biri..
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Ülker'den zam isteği

Galatasaray, basketbol şubesinde Ülker grubu ile geçen yıl yaptığı sponsorluk anlaşmasında ücret artırımı için girişimlere başladı. Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Özhan Canaydın, Asbaşkan Adnan Polat ve basketboldan sorumlu yönetici Ahmet Dedehayır bugün Ortaköy Feriye Restaurant'ta, Ülker grubu yöneticileriyle yemek yediler ve sponsorluk ücretinin artırılmasını görüştüler. Geçen yıl basketbol takımına 2,5 milyon dolar alarak, Cafe Crown Galatasaray adıyla ligde mücadele eden ve play-Off'ta yarı finale kadar yükselen sarı kırmızılılar bu rakamın 5 milyon dolara çıkarılmasını istediler. Yönetici Ahmet Dedehayır, Ülker grubunun bu isteklerine olumlu yaklaştığını ve gelecek sezon kulüp olarak da bu rakamın üstüne katkı yapıp, şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracaklarını söyledi.

Kaynak: DHA
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Alen Hekimbas' Alıntı:
...5 milyon dolara çıkarılmasını istediler. .. kulüp olarak da bu rakamın üstüne katkı yapıp, şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracaklarını söyledi.

5 milyon doların üstüne katkı yapılmayacağı belli de o para tamamen basketbola kullanılsa iyi olur. Vestel olayı yattı herhalde. Murat Hoca ve teknik heyetin ücretlerini Ülker veriyordu. yeni anlaşma sonrasında teknik ekibin ücretlerini yine ülker mi verecek acaba?

Şu bütçenin bir an önce belirlenmesi gerek. Oyuncular bir bir uçuyor. Beşiktaş da transfer taarruzuna başlar yakında. bu sefer yabancı oyuncuları biraz ince eleyip sık dokuyarak seçsek. Hepsinin çok üst düzeyde olması gerekiyor. Çünkü yerli oyuncularıızın potansiyeli belli.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Daçka'da Şok Ayrılık..

Altar Tunçkol Görevinden Ayrıldı..

Az önce biten yönetim kurulu toplantısı sonrasında taraflar anlaşarak yollarını ayırdı.

Altar Tunçkol'un Antalya BŞB'ye yardımcı antrenör olarak gitmesi gündemde. Orhun Ene Milli Takım'daki görevi nedeniyle yaz boyunca takımdan ayrı kalacak. Bu zaman zarfında da takımı güvenle emanet edebileceği biri olarak Altar Tunçkol'u işaret etmiş..

Altar Tunçkol bunu nasıl kabul eder anlayamıyorum.. Etmez bence ama.. Etmişse berbat çünkü.. Bir numaralı adam olarak gayet başarılı bir sezon geçiren biri neden 2 numaralı adam olsun ki? Ki bunu kariyerli bir hoca ile de yapmıyor. Dedikodular gerçek olursa Orhun Ene'nin altında çalışacak. Bilmiyorum ama bana çok saçma geldi.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Arkadaşlar Ülkerle anlaşılmış

Böylece Cafe Crown ile yapılmış olan anlaşma 2.5 milyon dolardan 5 milyon dolara çıkarılmış oldu Galatasarayında ilave edeceği 1.5 milyon dolarla beraber toplam bütçemiz 6.5 milyon dolar oldu

Hayırlı olmasını diliyor vede akıllıca iyi transferler yapmamızı ummuyorum
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Alen Hekimbas' Alıntı:
Arkadaşlar Ülkerle anlaşılmış

Böylece Cafe Crown ile yapılmış olan anlaşma 2.5 milyon dolardan 5 milyon dolara çıkarılmış oldu Galatasarayında ilave edeceği 1.5 milyon dolarla beraber toplam bütçemiz 6.5 milyon dolar oldu

Hayırlı olmasını diliyor vede akıllıca iyi transferler yapmamızı ummuyorum

kaynak verirmisin lütfen?
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

ya bütçe en azından 2 katına çıktı bu 2 kat daha kaliteli galatasaray demek 6,5 milyon dolar kötü para değil biraz daha çalışılırsa başka sponsorlarda bulunu 7 milyon dolarla başlarız gibime geliyor.zaten efes in bütçesi ne kadarki?tahmini 8-9 milyon dolardır
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Bence sorun para değil. önemli olan kimin sponsor olduğu. geçen sene boyunca Ülker'i eleştirdik. Neden? Çünkü Fener'e tanıdıkları imkanları bize tanımadılar. Ön planda onları tuttular vs. Bunlar bir değişiklik oldu mu? Hayır. bu yüzden ben Ülker'le aynı çatı altında durmayı doğru bulmuyorum. Bunun yerine sahibi bir Gs'li olan ve Ülker'den bize daha çok destek verecek olan Vestel'le anlaşmamız daha doğru olur. hem Vestel Ülker'den daha büyük bir marka. F.ülker ile de aynı çatı altında olmamış oluruz.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Aynen katılıyorum. İsterse vestel'in vereceği miktar daha az olsun ama yeterki figüranlıktan kurtulalım.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Valla ben bu sponsırluk arttırımı konusunda önce resmi açıklama isterim ki zaten bu olay kesinleştiğinde en uygun zamnda hem Canaydın hemde ülker grubu bağıra bağıra bunu deklere ederler.
ama en kötü ihtimalle 5 milyonluk bir bütçe birbirini tamamlayan parçaları bulduktan sonra başarı için yeterlidir.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

EFES, ÜLKER, TELEKOM, BJK, BANVİT bu takımların hepsi çok güçlü kadrolar kuracaklar ve biz hala elle tutulur bir şey yapmadık umarım geçen seneyi aramayız!!!!
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Fatih Solak
http://www.sporx.com/basketbol/tbl/68145/


G.Saray'da kalacağım"
Galatasaray formasıyla başarılı bir sezonu geride bırakan Fatih Solak, kariyerine Sarı-Kırmızılı kulüpte devam etmek istediğini söyledi. Yorucu maratonun izlerini silmek için memleketi Kayseri'ye giden Solak, ailesiyle vakit geçirirken, ?Sözleşmem bitti ve teklifler alıyorum. Ama ben Galatasaray'da kalmayı kafama koydum. Bomba gibiyiz ve final için yola çıkacağız. Hocamız Murat Özyer'in direktifleri ve taraftarımızın desteğiyle hedefimize ulaşmaya çalışacağız? dedi.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

TT Haluk ve Muratcan ile yeniden anlaşmış.Muratcan elden gitti.Anlaşabileceğimiz oyuncular arasındaydı.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Arda Öztürk' Alıntı:
geç sen yönet ozaman bu külübü
geç sen bu taraftardan küfür ye
geç sen bu kulüp yüzünde sağlık sorunları yaşa
geç sen bu klüp yüzünden şirketin batsın
herşey transfer diğil her fırsatta saldırıyorsun
sevgili burak
bu klübün adam gibi başkandan önce adam gibi taraftara ihtiyacı var(kimse üstüne alınması)anlayan anladı
bu takımın her başkanı küfür mü yiyor??adam gibi başkanlık yaparsa merak etmeyin baş üstünde tutulur.
ö.canaydın sağlık sorunları yaşıyorsa bıraksın gitsin tutan yok zaten!!!
gerets ile sezon ortasında sözleşme imzalayıp sezon sonunda tazminatı ödeyip gönderiyorsa bırak şirketi batsın...
tabiki herşey transfer değil önemli olan bu takımı yüceltmek, aciz durumda bırakmamak.ülkere pabuç yapmamak,polisten her maçta dayak yiyipte bişey yapmadan sırf bu renkler uğruna sevdiklerini arkada bırakıp cezaevine giren 8 kişiye(ve arkalarında olan binlerce gs taraftarına)bikaç çapulcu ve müşteri dememektir ve onları ordan kurtarmalıdır.
gs başkanlığı yüce bir makamdır ve orda herkes oturamaz...
ayrıca bu takımın adam gibi seyircisi var bu takıma aşık olan beyfendi ama sabrı taşınca herşeyi yapabilecek olan müthiş bi taraftarı var.not:merak etme zaten kimse üstüne alınmadı.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

canaydın adam gibi başkanlık yapmıyor diyorsun.....
her başkan küfürmü yiyor diyosun.....
sağlık sorunları yaşıyorsa bırakıp gitsin diyorsun.....


canaydının hangi kişiliksizliğini gördünkü böyle birşey diyorsun
her başkan tabi küfür yemez çünkü kendi kendine neden sorusunu sormadan böyle birşey yazıyorsun
önceki başkan hagiyi getiriyordu,jardeli getiriyordu onu getiriyordu bunu getiriyordu.onlar gelirken bu adamlar nasıl geliyor hangi parayla geliyor diye kimse soru sormuyordu o transferlerin borçlarını cezalarını o dönemin başkanlarının taraftara iyi görünmek için yaptığı yanlışların cezasını canaydın çekiyor.bunun farkında olmamamz üzücü.senin gözünde galatasarayı o borçlar içinde bırakıp giden başkan adam gibi başkansa hiç bişe demem zaten...

sağlık sorunlarını neden yaşıyor onuda düşün sonra yaz.....

taraftara gelince kimse GALATASARAY TARAFTAR TOPLULUĞUNA laf etmedi aradaki olayları büyüten taraftarlaraydı lafım onuda sen tüm galatasaray tarafta grubuna attığımı ima etmişsn ancak nedense bu yazıyı senden başka böyle yorumlayan olmadı.....
biz bu takımın taraftarını ahmet cömertte beşiktaştan 20 sayı far yediği günde alkışladığını unutmadık sende unutma

çapulcu açıklmasını ise galatasaray taraftarına değil o olayları çıkaran galatasarayın imajını zedeliyen insanlara yapıldığını herkes biliyor...
o yazının kimsenin üstüne alınmadığının farkındayım senden başka kimse itraz etmedi zaten
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Özhan Canaydın Galatasaray'ın başkanıdır ona saygınız olmayabilir ama makama saygı duyma zorunluluğunuz vardır

Sürekli olarak vede bıktırıcı bir şekilde Canaydını eleştirmek bize Yarar değil zarar getiriyor

Onun içinde 2008'e kadar bekleyelim umarım gelen gideni aratırmaz
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Arda nedenini çözemediğim bir sebepten dolayı Canaydın'ın savunuculuğuna soyunmuşşun ama dediklerin çok ezber laflar.Canaydın başkanlığa ilk aday olduğunda karşısında nasıl bir borç vardı neyle karşı karşıya kalıcaktı biliyordu kendi düşen ağlamaz 1.O önceki başkanların pisliğinde boğulduğunu söylediğin başkan geldiği ilk sene getirdiği ve tazminatıyla yıllık ücretiyle gönderdiği oyuncularla bu klubü ilk yılda 20 milyon dolar zarara sokmuştur 2.Bu takımı ve taraftarı Samiyen'i yapıcaz diye Olimpiyat Stadına hapsetti 3.Sahip Som -kredi olayında bizi elaleme 3 kruşluk adamlara maskara etti 4.Güya dışardaki hisseleri toplicaktı onuda beceremedi şimdide sorumlu oldumuz yatırımcıları dolandırmak pahasına sportif AŞ ile birleştirmeye çalışıyor 5.Ayrıca gelelim yine ilk seçildiği döneme gelelim verdiği boş sözler,vaadler,harcadığı adamlar,liseli-alaylı tartışmaları,...,Madem durum diğer başkanların bıraktığı bir enkazdı el insaf 3. dönemi olmasaydı başkan
Canaydın kişiliksiz mi?orasını Allah bilir ama karakteri zayıf ve yüzsüzün teki taraftara küsen maçlara katılmayan her maç protestoları yiyen ama buna rağmen 'taraftarla aramız iyi onlar bana birşey demez 'diyen bir adam.
Beceriksiz mi?Kesinlikle evet;şu ana kadar bu klübe ne kattı hiç
Bencil mi?Evet;kendinden başka kimsede yetki olsun istemeyen herkez ona eyvallah desin isteyen gram anlamadığı futbolda bile transferi elinden gelse kendi yapmak isticek kadar bencil.
Korkak mı?Kesinlikle;çünkü eğer olmazda bir konuda başarılı olursa başarı başkasına kalmasın diye tek adam olmak isticek kadar çevresindekilerin başarılarından ki bu GS menfaatine olsa bile korkan biri.

Not;Bu vasıfsız başkan için ne Süren'i, ne Cansun'u, ne Yalman'ı ezdiririm hepsinin ellerine attıkları imzalara sağlık bize Türk Futbol Tarihinin en büyük başarılarını yaşattılar bizi avrupalı yaptılar,bu taraftarı lisesiyle-alaylısıyla birlik içinde tuttular.Her zaman deriz ya 'daha iyisi olana kadar en iyisi bu' daha iyisi çıkana kadar yakın tarahteki en iyi başkanlarımız bu adamlar en kötüsüde şu anda başımızda duran.O yüzden daha iyisi çıkmadan bu başkanlara(süren-cansun-yalman) çamur atanlar akıllarından UEFA'yı,Süper Cup'u,4yıllık hanedanlımızı çıkarısınlar.Harcanan onca paranan karşılığını gördümüz zamanları yaşattılar bizlere
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst